ΠΟΡΙΣΜΑ Ι.Δ.Α: «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΑΣΦΥΚΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑ ΜΑΛΕΝΑ ΚΑΙ ΙΡΙΔΑ», ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ “ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ” ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΟΥΝ…ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΗ- ΦΙΑΣΚΟ. ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΟ ΔΗΘΕΝ “ΕΓΚΥΡΟ ΠΟΡΙΣΜΑ”

Τα δύο πρώτα παιδιά που έκαναν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης δολοφονήθηκαν. Αυτό αποτυπώνεται στο πόρισμα των της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών που όλο και παραδίδεται στις Αρχές και ποτέ δεν παραδίδεται. Το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα οδεύει προς το τέλος του, λένε οι παπαγάλοι του συστήματος, είναι όμως έτσι; 

Η υπόθεση από την Πάτρα που συντάραξε την κοινή γνώμη ήταν όντως το έγκλημα του αιώνα; Η Μαλένα, η Ίριδα και η Τζωρτζίνα δολοφονήθηκαν. Αυτό είναι μία δικαστική πιθανότητα. Μετά τις αποκαλύψεις για την 9χρονη που πέθανε τον περασμένο Γενάρη, οι έρευνες και οι αναλύσεις έδειξαν πως και τα δύο πρώτα παιδιά της οικογένειας Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη, δεν πέθαναν από παθολογικά αίτια. Τα αγγελούδια άφησαν την τελευταία τους πνοή από ασφυξία- διαρρέουν τα παπαγαλάκια- και πλέον η δικαιοσύνη καλείται να βρει τον ένοχο ή τους ενόχους.

Κατατέθηκε στο Ανθρωποκτονιών, μας λένε εδώ και μία εβδομάδα, το πόρισμα  της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών,  που αφορά τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Όμως η υπόθεση δεν είναι και τόσο απλή; Ποιος εγγυάται ότι είναι έτσι τα πράγματα; Θα μας επιτρέψετε να εκφράσουμε τεράστιες επιφυλάξεις και αποστάσεις απ όσα μεταδίδονται.

Μπορεί οι τοξικολογικές εξετάσεις να έλυσαν το μυστήριο του θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας και να έστειλαν στη φυλακή τη μητέρα της, όμως οι νέες ενδελεχείς εξετάσεις που έγιναν στα δείγματα της μικρής Ιριδας και της Μαλένας δεν είναι κατατοπιστικές και ικανές να οδηγήσουν σε σαφή συμπεράσματα. Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, η έρευνα στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από την ομάδα του καθηγητή κ. Ράικου, έδειξε ότι στα δύο δείγματα των παιδιών δεν βρέθηκαν φαρμακευτικές ή ναρκωτικές ουσίες.

Ισως, λένε οι ειδικοί, τα δείγματα στη φορμόλη ήταν πολύ μικρά (50 μιλιγκράμ αντί 1 γραμμαρίου αίματος), με αποτέλεσμα να μην μπορεί το ειδικό μηχάνημα-φασματογράφος να εκμεταλλευτεί πλήρως τις δυνατότητές του.  Συνεπώς, ήταν βέβαιο πως ο θάνατός τους δεν μπορούσε να αποδοθεί σε δηλητηρίαση από κεταμίνη ή κάποια άλλη τοξική ουσία. Το μόνο ζητούμενο που είχε απομείνει είναι να διερευνηθεί και να αποδειχτεί αν ο θάνατός τους ήταν ή όχι ασφυκτικός. Και  οι ιατροδικαστές κατέληξαν τελικά στο συγκεκριμένο συμπέρασμα.

Πολύ φοβούμαστε ότι το θέμα είναι πολύ πιο σύνθετο απ όσο το παρουσιάζουν δημοσιογράφοι και δήθεν ειδικοί, που με ιδιοτέλεια, βγαίνουν στα κανάλια, παραπληροφορούν και αραδιάζουν ένα σωρό αρλούμπες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »