1.Πολλοί έχουν αναρωτηθεί αν ο Πρόεδρος της Ρωσσικής Ομοσπονδίας (Βλαντίμιρ Βλαντίμιραβιτς Πούτιν) είναι στην πραγματικότητα κρυφός συνοδοιπόρος του Great Reset.

2.Την απάντηση δίνουν τα έργα του: Μέχρι σήμερα έχει προασπίσει τα συμφέροντα της πατρίδας του χωρίς καθόλου να παραβιάσει το διεθνές δίκαιο (λ.χ. στην Συρία αναμείχθηκε μετά από πρόσκληση της Συρίας) ενώ και όσον αφορά την ειδική στρατιωτική επιχείρηση ενήργησε με σεβασμό στο διεθνές δίκαιο αφού πρώτα συνήψε σύμφωνα με Ντόνετσκ και Λουγκάνσκ και προκειμένου να αποτρέψει την επικείμενη γενοκτονική επίθεση της Ουκρανίας (και αφού εξάντλησε κάθε μέσον αποτροπής της ειδικής στρατιωτικής επιχειρήσεως).

3.Οι Brics αποτελούν το αντίβαρο στην στερέωση της νεοφεουδαρχικής κοινωνίας των προμάχων του Great Reset, απογόνων των εχιδνών που δημιούργησαν τα τέρατα της γαλλικής επαναστάσεως, της επικρατήσεως των κομμουνιστών στη Ρωσσία και του Χιτλερικού καθεστώτος.

4.Ακριβώς όπως κάποτε η ύπαρξη της λιγότερο τότε διεφθαρμένης Δύσεως υπήρξε το αντίβαρο που δεν επέτρεψε την πραγματοποίηση των μεσσιανικών βλέψεων της Σοβιετικής Ενώσεως (με την οποία δεν έχει καμία σχέση η σημερινή Ρωσσική Ομοσπονδία -ο Πούτιν, όπως κάποτε ο Στολύπιν, θέλει ειρήνη και ευημερία για τον Ρωσσικό λαό και δεν έχει κατακτητικές βλέψεις ή μεσσιανικά σύνδρομα). Περαιτέρω, η επιστροφή της Ρωσσίας στις παραδοσιακές αξίες και η αναγέννηση της Ορθοδοξίας στην Ρωσσία ενόχλησαν αφάνταστα τους σατανιστές και ψυχοπαθείς του Great Reset.

5.Τον πλέον εύστοχο χαρακτηρισμό της αποστολής του Πούτιν μπορείτε να βρείτε στην περιεχόμενη στο βιβλίο του Alex Krainer “Grand Deception, The Browder Hoax” (= “Η Μεγάλη Εξαπάτηση, Η απάτη του Browder”, εκδόσεως 2017) φράση του Αντιστρατήγου Λεονίντ Πετρόβιτς Ρεσέτνικωφ “the current efforts of our President, his heroic deeds will not be fully appreciated any time soon. His mission -to exricate the country every year millimiter by millimmeter from the national financial, economical and other types of traps we got caught in since 1917.” (= Οι τρέχουσες προσπάθειες του Προέδρου μας, οι ηρωικές πράξεις του θα βραδύνουν να εκτιμηθούν πλήρως.

Η αποστολή του: να απεμπλέξει την χώρα κάθε χρόνο χιλιοστό προς χιλιοστό από τις εθνικές, οικονομικές και άλλου τύπου παγίδες στις οποίες ενεπλάκημεν μετά το 1917.”). (Βλ. το κεφάλαιο “So, who is Vladimir Putin?” του πιο πάνω βιβλίου του Alex Krainer, το οποίο βιβλίο είναι αφιερωμένο “to the peoples of Russia and the United States, who together hold the keys to the future of humanity” = “στους λαούς της Ρωσσίας και των Ηνωμένων Πολιτειών, οι οποίοι από κοινού κατέχουν τας κλείς του μέλλοντος της ανθρωπότητος.”)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »