Περιτριγυρισμένος από αποφασισμένους Ρώσους ο Πούτιν…

Ακόμα και πριν την επιστράτευση Πούτιν η ρωσική τηλεόραση προετοίμαζε το κλίμα, ασκώντας πίεση στον Ρώσο ηγέτη να δράσει γρήγορα!!!

Στο βίντεο από την ρωσική κρατική τηλεόραση ειπώθηκαν τα εξής:

«Ο Biden είπε ”Αν χρησιμοποιήσει η Ρωσία πυρηνικά όπλα στην Ουκρανία” Λέει πως θα χρησιμοποιήσει και αυτό πυρηνικά όπλα στην Ουκρανία;

Μπορεί να τα χρησιμοποιήσουμε, αλλά σίγουρα όχι στην Ουκρανία…

Ένας χαρούμενος, τροφαντός Γερμανός πολίτης, του οποίου το κ@λ@ράκι ήδη αρχίζει να κρυώνει, πριν τον επικείμενο χειμώνα, πρέπει να αντιληφθεί ότι, αν συμβεί ένα χτύπημα εναντίον των κέντρων λήψης αποφάσεων, το κύριο κέντρο λήψης αποφάσεων είναι το Βερολίνο…

Όχι μόνο θα παγώσει το σπίτι του, αλλά ολόκληρη η χώρα του θα βρεθεί σε απόλυτο χάος, κάτι που ουσιαστικά θα σημάνει και τον δικό του θάνατο….

Αν συγκρίνουμε τις (στρατιωτικές) δυνατότητες της Ρωσίας και του ΝΑΤΟ, οι (στρατιωτικές) δυνατότητες του ΝΑΤΟ είναι 3 φορές μεγαλύτερες.

Μπορούμε να αμυνθούμε επιτυχημένα, αλλά δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε μια επίθεση, και μόνο μια επίθεση υπερισχύει στο πεδίο της μάχης.

Αν, ο μη γένοιτο, μπει το ΝΑΤΟ εκεί πέρα (στην Ουκρανία), θα πρέπει να συζητάμε τα πυρηνικά! Να ισοπεδώσουμε Βρετανία και Γερμανία».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »