Υπερπολυτελή τζιπ, όμορφες παρουσίες, άφθονο αλκοόλ και όλα τα «παρελκόμενα» για τους Ουκρανούς νεόπλουτους

Όσο οι Ευρωπαίοι ηγέτες νουθετούν, τους Ευρωπαίους πολίτες να μην ανάβουν θερμοσίφωνα και ηλεκτρικό διότι «πρέπει να βοηθήσουμε την Ουκρανία στον πόλεμο», ένα βίντεο αποκαλύπτει που ακριβώς πάνε τα χρήματά τους.

Στο μέτωπο; όχι φυσικά, αλλά στις τσέπες της ουκρανικής ελίτ, η οποία καταβροχθίζει την ευρωπαϊκή βοήθεια σε ένα πάρτι δίχως αύριο, το οποίο δεν θέλουν να τελειώσει ποτέ.

Είναι χαρακτηριστικό πως η έρευνα του CBS έδειξε πως μόνο το 30% των οπλικών συστημάτων που στέλνει η Δύση πάνε στο μέτωπο τα άλλα «χάνονται». Σκεφτείτε μόνο τι γίνεται με τα χρήματα τα οποία δεν απαιτούν και καμία διαδικασία για να τα οικειοποιηθεί κάποιος, ειδικά σε ένα από τα πιο διεφθαρμένα κράτη του κόσμου όπως η Ουκρανία.

Η εικόνα είναι χαρακτηριστική: Υπερπολυτελή τζιπ, Πόρσε και άλλα πανάκριβα αυτοκίνητα κοσμούν την είσοδο των κοσμικών κλαμπ του Κιέβου, όπου η Ουκρανική ελίτ απολαμβάνει τα οφέλη της δυτικής βοήθειας, ξοδεύοντάς τα σε αλκόολ, έρωτα και άλλες ουσίες. 

 

 

Το ότι την ώρα που άλλοι βομβαρδίζονται ανηλεώς στο μέτωπο, πεθαίνουν, τραυματίζονται και σακατεύονται, άλλοι γλεντάνε και πλουτίζουν είναι κάτι που συμβαίνει σε όλους τους πολέμους.

Αυτό που συμβαίνει όμως μόνο σε αυτό τον πόλεμο είναι ότι το ένα κράτος λειτουργεί ως «ζητιάνος-ρουφήχτρα» αποστραγγίζοντας τα χρήματα των Ευρωπαίων  πολιτών, προβάλλοντας επιχειρήματα ηθικού τύπου τα οποία δεν μπορούν να σταθούν, όπως ότι η «Ουκρανία πολεμάει για να έχει ειρήνη η Ευρώπη,» λες και όταν επί 50 χρόνια η Ουκρανία ήταν κομμάτι της ΕΣΣΔ, η Ευρώπη είχε πόλεμο. 

Με λίγα λόγια τα λεφτά που σπαταλούν οι γόνοι της Ουκρανικής ελίτ δεν είναι δικά τους, αλλά των φτωχοποιημένων -πλέον- Ευρωπαίων (μεταξύ τους πρώτοι οι Έλληνες), οι οποίοι θυσιάζονται από τους ηγέτες τους, δήθεν για την Ουκρανία, αλλά στην πραγματικότητα ώστε οι πλούσιοι του Κιέβου να πάρουν και δεύτερη τζιπάρα.  

Στη υγειά των κορόιδων λοιπόν! 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »