ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ – ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΚΑΙ “ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ” ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ – “ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ”
Οι απόρρητες εκθέσεις της Αμερικάνικης Πρεσβείας για τα δικαιώματα των θρησκευτικών μειονοτήτων στην Ελλάδα, που δεν προβάλλονται πουθενά και από κανένα ΜΜΕ, αποκαλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο, τον ρατσισμό σε βάρος των Ελλήνων : Ιεχωβάδες συλλαμβάνονται για προσβολή του Ιησού Χριστού κι αφήνονται ελεύθεροι, ενώ η «‘Ενωση Αθέων», ναι, υπάρχει και τέτοιο φρούτο, προσφεύγει στ’ ανώτατα Ευρωπαϊκά δικαστήρια για ν’ αφαιρεθεί η εικόνα του Χριστού και της Παναγίας απ’ τα δικαστήρια και να καταργηθεί ο θρησκευτικός Όρκος.

Κι αυτό δεν θα μας ξένιζε πολύ «στη χώρα όπου ανθεί η φαιδρά ποτροκαλέα», αν δεν συνδυάζονταν με το πόσο πολύ στα μαλακά πέφτουν οι «θρησκευτικές μειονότητες» τα μέλη των οποίων αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο για τους δικούς τους λόγους και παρ’ όλα αυτά, αντίθετα με οποιονδήποτε άλλον Έλληνα, εξακολουθούν ν’ απολαμβάνουν τις θέσεις τους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, χωρίς κυρώσεις, χωρίς καμία επίπτωση. Απολύτως στο απυρόβλητο. Για τους υπόλοιπους Έλληνες; Απόλυση και στρατιωτικός περίπατος.

Βλέπετε για τους Ιεχωβάδες, «ο εμβολιασμός είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει ν’ αποφασίσει ο ίδιος», όπως αναφέρουν στην ιστοσελίδα «JW.org», δηλαδή το Ελληνικό σύνταγμα ισχύει μόνο γι’ αυτούς και όχι για τους υπόλοιπους 10 εκ. Έλληνες πολίτες.

Και δεν είναι μόνο οι Ιεχωβάδες, υπάρχουν επισήμως καταγεγραμμένοι άλλοι 520.000 μουσουλμάνοι, οι μισοί από τους οποίους, σύμφωνα με την σχετική έκθεση της Αμερικάνικης Πρεσβείας, κατοικούν στην Αθήνα και διατηρούν είτε νόμιμους χώρους προσευχής, είτε (πιο συνηθισμένο) παράνομους. Οι περισσότεροι είναι παράνομοι και λειτουργούν σε ισόγειους χώρους σε εισόδους πολυκατοικιών στην Αθήνα και τον Πειραιά, μόνο 2 έχουν πάρει άδεια τα τελευταία χρόνια από το κράτος και μόλις ένας έχει σφραγιστεί επειδή δεν είχε άδεια.

Όλοι αυτοί, μαζί με τους «Μπαχάι», τους Αντβεντιστές της Έβδομης ημέρας, τους οπαδούς του «Χάρε Κρίσνα», τους Σαϊεντολόγους , δεν δέχονται καμία μα καμία απολύτως πίεση, από το κράτος να εμβολιαστούν και προφανώς είναι εκείνοι που προσδίδουν μεγάλο ποσοστό στο γενικό σύνολο των αρνητών εμβολιασμού. Πολλοί επέλεξαν οι ίδιοι ν’ «αυτοτιμωρηθούν» απέχοντας από την εργασία τους, αλλά οι περισσότεροι, λόγω ιδιαιτερότητας της «θρησκείας» τους «το έχουν κάνει γαργάρα».

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, πιστή στις ιδεολογικές γραμμές του μπάχαλου, του πολύχρωμου, του ,πάτε σκύλοι αλέστε, το 2019, κατήργησε το νόμο περί φυλάκισης όσων προσβάλλουν τη θρησκεία, ανοίγοντας το δρόμο σε πρακτικές αλαζονείας που λοιδορούν και μέμφονται την επικρατούσα Ελληνική Ορθόδοξη Χριστιανική Θρησκεία, σε σημείο που κανείς να φοβάται πλέον να ορθώσει λόγο όχι μόνο σε οπαδούς άλλων «μειονοτικών» θρησκειών, αλλά και σε υβριστές.

 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η απαγόρευση όλων των θρησκευτικών τελετών και λιτανεύσεων, ακόμη και την Ιερής εικόνας της Παναγίας το Δεκαπενταύγουστο, την ώρα που επιτρεπόταν να σουλατσάρει από αμφίβολης ταυτότητας ευρωπαίους και Μουσουλμάνους, σ’ ολόκληρη την Ελλάδα το «σκιάχτρο» Αμάλ, μια παγανιστική τεράστια σε μέγεθος μαριονέτα, με σκοπό την προώθηση της λαθροματανάστευσης, έτσι για να καταλάβουμε ποιοι κυβερνούν αυτό τον τόπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα πάντα με την ίδια έκθεση, ο νόμος προβλέπει εξαιρετικά δύσκολες προϋποθέσεις για να στηθεί ενας «ευκτήριος οίκος», δηλαδή ένα τζαμί η μια «εκκλησία» οποιασδήποτε θρησκείας, όταν αυτή είναι αναγνωρισμένη, και οι θρησκευτικοί λειτουργοί της είναι Έλληνες ή Ευρωπαίοι πολίτες. Μάλιστα χρειάζεται να κατατεθεί ειδικός φάκελος στην πολεοδομία που θα πρέπει να εγκρίνει τη λειτουργία του «ευκτηρίου». Φανταστείτε λοιπόν, πόσο «χαϊδεύουμε», με εντολές από «άνωθεν» όλους αυτούς τους περίεργους τύπους που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα με τον μανδύα του «πρόσφυγα» ή του «μετανάστη» και των οποίων προφανώς ο στόχος δεν είναι άλλος, από το ν’ αλλοιώσουν και να υπερκεράσουν τον τοπικό πληθυσμό, ο οποίος κοιμάται βαθύ ύπνο, για να παραδώσουν με άνεση απ’ άκρη σ’ άκρη, σε μερικά χρόνια, ετούτη την τεράστιας γεωστρατηγικής σημασίας κουκίδα του χάρτη στα «δικά τους» συμφέροντα, μέσα σε ένα διεθνές χάος, στην εξάπλωση και επικράτηση του Μουσουλμανικού Φονταμενταλισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »