Εχω δεχθει τερασιο ογκο απο εμαιλ που ζητουν προσκληση για την Προστασια μας , λογικο αφου πρεπει να ειμαστε ολοι μεχρι τον Σεμπτεμβριο οσο μπορουμε προφυλαγμενοι απο μεταλλαξεις …η και νεες εμφανισεις ασθενειων ! Πολλοι επιστημονες αναμενουν να συμβει αυτο !

Η προστασια δεν εχει να κανει μονο με οσους δεν εχουν κανει το εμβολιο , ηδη αρχισαν στην τηλεοραση να αποδεχονται ξεκαθαρα οτι ο εμβολιασμενος ειναι ικανος να κολησει τον ανεμβολιαστο…εγω θα προσθεσω και οχι μονο Κοβιντ ..αλλα ισως και ασθενεια εκατομμυριων χρονων εξαφανισμενη!

Και οι εμβολιασμενοι λοιπον καλο θα ηταν να εχουν τον τροπο να σκοτωσουν την οποια μεταλλαξη , ειτε μεσα τους ειτε στην πορεια να βγει απο μεσα τους !…

Δεν υποστηριζω το αφηγημα που μας θελει να γινουμε απο δυο χωρια , δηλαδη τον τροπο που θα επιλεξουν να καλυψουν την αστοχια των εμβολιων και τα προβληματα που θα βγαλουν στους συνανθρωπους μας με το 4 κυμα !.. Δεν δεχομαι το αφηγημα του μελλοντος που θα μας δειχνει νεκρους απο της παρενεργειες εμβολιων ως …οτι δεν εχουμε ανοσια η εχουμε αυξηση νεκρων επειδη δεν εμβολιαστηκαν ολοι! .. Γνωριζουμε σημερα ακριβως τα στατιστικα του Αορατου δηθεν εχθρου και ειναι 1 στους 35 χιλιαδες παγκοσμια ..νεκρος και αυτος με ηλικια ανω των 70 και με προβληματα υγειας ! Η ελστατ δειχνει οτι την τελευταια εβδομαδα του Απριλιου ειχαμε 19% αυξηση νεκρων…και η μονη αλλαγη τοτε ηταν ο εμβολιασμος !

Κουραστηκα να εξηγω το τι ειναι το ..πεθανε 50χρονος απο κοβιντ η οτι αλλο που σπερνει φοβο , ενας ανθρωπος πχ που εχει ενα ανευρυσμα και δεν το γνωριζει ..δεν χρειαζεται τον κοβιντ για να τον στελει …οτι πιεσει την υγεια του στα ορια θα τον στειλει ..ακομα και να σηκωσει ενα μεγαλο βαρος !

Και κουραστικα διπλα να εξηγω στους συνανθρωπους μου οτι οταν χρησιμποιεις λαθος πρωτοκολλο θεραπειας ..τοτε ειναι λογικο να πεις πεθανε 60 χρονος που ηταν στην μεθ 10 μερες…γιατι οταν ο ασθενης μπαινει με αγγειακα προβληματα και εσυ ασχολεισε μονο να τον διασωληνωσεις κοιτωντας μονο τον πνευμονα ..επι της ουσιας τον καταδικαζεις σε θανατο!

Εστειλα λοιπον σε ολους που ενδιαφερονται για το προιον που μπορει να μας προστατευσει χιλιαδες φορες παρα πανω απο μια μασκα … απο την αστειοτητα δηλαδη να πιστευεις οτι μπορεις να πιασεις κουνουπι με αποχη για μεγαλα ψαρια ..! (Βαριεμαι να το ξανα εξηγησω )τα εξης και οσοι σας ενδιαφερει διαβαστε με προσοχη και πραξτε αναλογα ! Το αρθρο βγαινει γιατι σιγουρα εχω χασει καμια 20ρια συναθρωπους μας που μου ζητησαν προσκληση !

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΟΒΙΝΤ- ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΜΑΙΛ – ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ
Καλησπερα σε ολους σας , αυτο το εμαιλ θα φτασει και σε αυτους που εχουν ηδη γραφτει και θα το χρησιμοποιήσουν σαν οδηγο για τους ανθρωπους που ειναι σπονσορες τους πια ..ΑΛΛΑ και στους νεους συνανθρώπους μας που θελουν να αγορασουν το προιον προστασιας η οποιο αλλο θεραπευτικο σκευασμα !
Οσοι δεν εχετε κανει ακομα εγγραφη θα βρειτε προς το τελος του αρθρου το λινκ και τους σπονσορες που ανα επιλογη τυχης εσεις θα επιλεξετε για να κανετε τη εγγραφη σας ! Για να γινει η εγγραφη πρεπει να βαλετε ενα νουμερο σπονσορα …των συνανθρωπο δηλαδη που σας έδωσε την προσκληση ..ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΑΙΛ
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ!

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΎΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ!

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΚΟΣΤΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΛΥΤΏΝΟΥΜΕ ΤΑ 24 ΕΥΡΩ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ , ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΕΣ ΣΤΈΛΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ katohika@gmail.com με ονομα , επιθετο , id σας , προιοντα που θελουμε και διευθυνση !

Αν καποιος θελησει να ακολουθησει την διαδικασια να ειναι ενεργος αρα να εχει το δικαιωμα να συστησει φιλους του και να εχε ετσι οφελη οικονομικα η εκπτωτικα απο τα προιοντα αναγκαστικα η πρωτη παραγγελια πρεπει να ξεπερναει τους 80 ποντους ! Ειναι ευθυνη του καθενος απο εσας να μαθετε πως λειτουργει το δικτυο , πως πληρωνει και τι υποχρεωσεις θα εχετε ωστε να πετυχετε το δυνατοτερο που μπορειτε ! Οποιος εχει αποριες για το δικτυο και την εξελιξη του μπορει να μιλησει στον Γιατσεκ σε αυτο το εμαιλ jacek.kelyfos@gmail.com για να του εξηγησει το επιχειρηματικο πλανο !
Ειπα οτι θα βοηθησω οσους θελησουν με την μεθοδο της συστασης να πετυχουν ειτε εκπτωση ειτε κερδη με το να συστησω απο δικους μου ανθρωπους στο δικο τους λογαριασμο εγγραφες !
Αυτο που δεν ειναι ανθρωπινος δυνατον να συμβει ειναι να δουλεψω για 165 ατομα αυτη την στιγμη , δηλαδη να τα κανω εγω για ολους , τενικα ειναι αδυνατον , χρονικα ειναι αδυνατον , ιδιως οταν ο χρονος που ο καθενας θα θελησει να γινει ενεργος ειναι στο χερι του η οταν ο καθενας απο εσας πρεπει να κανει συγκεκριμενα πραγματα για να μπορουσα εγω να προχωρησω να στηνω ανα δυαδες σε ολους σας τις συστασεις !Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ID ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΥΧΗΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ!

Αρα οσοι δεν εχετε κανει εγγραφη και περιμενετε προσκληση για την προστασια κοβιντ σας δινω τον συνδεσμο και τα Id των συνανθρωπων μας που συμμετεχουν ηδη και θα ηταν καλο να γραφτουν ατομα στο id τους για να πετύχουν ειτε εκπτωση ειτε οφελος ! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΟΠΟΙΟ ID ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ..!
Πριν συνεχίσετε την εγγραφή σας να σας πω οτι το προστατευτικο προιον ειναι το Lavyl 32 Besure και το Θεραπευτικο για παρα πολλες ασθενειες ειναι το lavyl auricum ,…
Αυτη την στιγμη μπορω να σας δωσω τα Id Μονο των ενεργων ανθρωπων .. δηλαδη και το λεω για ολους και για το μελλον οτι δεν ειναι δικη μου ευθυνη αν εχετε κανει εγγραφη και δεν αποφασισατε να γινετε ενεργοι ..ειναι επιλογη σας , εγω οφειλω να τηρησω στους δικους μου χρονους οτι υποσχεθηκα σε ολους ..δεν μπορω να περιμενω η να κανω να περιμενουν 160 ανθρωποι τον χρονο καποιου που για οποιοδήποτε λόγο αμέλησε να πραξει ολα οσα πρεπει !
Μολις πατήσεις το λινκ της προσκλησης στο τελος θα σας ζητησει id αυτου που σας προσκαλεσε , επιλεξτε εναν απο τα παρακατω 6ψηφια νουμερα και προχωρηστε !Επιλεξτε χαοτικα , τυχη …ετσι μονο θα ειναι δικαιο ..ολοι ειμαστε μαζι σε ενα δικτυο δεν εχει σημασια αν εισαι καπου συγκεκριμενα

Αν δεν θελετε να κανετε δικτυο παλι καντε το ιδιο , δεν υπαρχει περιορισμος αγορας , αγοραζετε οτι θελετε, απλα θυμηθειτε οτι εχετε την δυνατοτητα με μαζικη παραγγελια να μην πληρωσετε τα μεταφορικα ! ΑΛΛΑ το εμαιλ παραγγελιας πρεπει να ειναι σωστο , οπως ακριβως θα παραγγειλετε κατι σε μια οποιαδηποτε σελιδα , δηλαδη ΟΝΟΜΑ , ΕΠΙΘΕΤΟ , ΤΟ ID ΣΑΣ , ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΑ μλ τους , διευθυνση ολοκληρη τκ κοκ , τηλεφωνο! .. Λαθος παραγγελιες σημαινει λαθος δικο σας , εγω θα αποστειλω πια οτι μου στειλετε σαν παραγγελια ..γιατι δεν μπορω να κανω τσεκ 5 φορες στον καθενα σας ..δεν ειναι εφικτο πια λογω ογκου !
Οσοι δεχθείτε εγγραφες πλεον , αρα γινεται σπονσορας , ειναι ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΎΝΗ να εξυπηρετηθούν οι ανθρωποι σας ..Πρωτα απο εσας και ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ! Δεν γινεται να κανω την δουλεια ολων !…Αρα οσοι θελετε να αναπτυξετε δικτυο εχετε την ευθυνη να μαθετε την διαδικασια σωστα , και τις δικες σας υποχρεωσεις αλλα και πως θα ενημερώνεται σωστα τους ανθρώπους σας ! Ο γιάτσεκ μπορει να σας βοηθήσει στην πληροφορια του επιχειρην , εχω πιο πανω το εμαιλ του !
Ηδη εχουν κανει εγγραφη σε πολλους συνανθρώπους μας νεοι που θελουν να εχουν προσβαση στα προιοντα , εσεις λοιπον με νεους συνεργατες πρεπει να τοπθετησετε σωστα αυτους τους ανθρώπους σας στο δεντρο σας …αλλα πχ ..δεν το εχετε κανει , πραγμα που εμενα αυτη την στιγμη με αναγκάζει να περασω στην μαζικη διαδικασια γιατι ετσι και αλλιως το συστημα δεν με αφηνει να συνεχισω πανω στο δικο σας δεντρο !
Οταν παραλαβετε τα προιοντα και κανουν τα θαυματα που υποσχονται ..απο την απλη φυσικη διαδικασια ικανοποιησης θα θελετε να το προτεινετε σε ενα φιλο η συγγενη σας , αρα φροντιστε να μαθετε σωστα την διαδικασια εγγραφων , συστασης , απολαβης απο το δικτυο , του χρονικους περιορισμους για να εχεις οφελη κοκ ..! Εγω δεν μπορω να παρω εναν εναν να ρωτήσω τι θελει να κανει , ξανα λεω ο γιάτσεκ μπορει να σας βοηθήσει για το δικτυο σας ..
Σας ευχαριστω για το χρονο σας , εγω θα συνεχισω πλεον μονο μαζικα να συστηνω κοσμο στα id που θα γινονται ενεργα ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »