Σε λίγο θα υπάρξουν και συλλήψεις;;; Φυσικά στα μεγάλα ΜΜΕ, αυτά δεν τα δείχνουν…

Δεν είναι μυστικό ότι οι επικριτές της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων στην Δύση επικρίνονται συχνά με τον πιο χονδρό τρόπο. Ωστόσο, πλέον στις ΗΠΑ επιτίθενται ακόμα και σε ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ που έχουν προσφέρει στην πατρίδα τους, επειδή λένε την αλήθεια για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ο Scott Ritter, πρώην στρατιωτικός και ειδικός των όπλων των ΗΠΑ, είναι ένας από αυτούς τους ανεπιθύμητους. Η Νταϊάν Σαρ, ανεξάρτητη υποψήφια για τη Γερουσία των ΗΠΑ, είναι επίσης σκληρή επικριτής της δυτικής πορείας και αντιμετωπίζει αντιπολίτευση. Και οι δύο συζητούν πώς είναι αυτή τη στιγμή η ελευθερία του Τύπου στη Δύση. Για παράδειγμα, ο Ritter αναφέρθηκε σε ένα πρόσφατο άρθρο της Wall Street Journal που συζητούσε τους «προπαγανδιστές του Πούτιν»:

«H “Wall Street Journal” έγραψε ένα άρθρο για το οποίο μίλησε βασικά, ξέρετε για τους προπαγανδιστές του Πούτιν και, πήρα μια μικρή  αναφορά εκεί ότι, είμαι “άτιμος” “χολωμένος”, πρώην αξιωματικός πεζοναύτης Μυστικών Πληροφοριών, και αυτό ήταν όλο.

Οπότε ξέρετε, επικροτώ την “Wall Street Journal” για την αρτιότητα της  δημοσιογραφίας της. Είμαι ειδικά εντυπωσιασμένος από το γεγονός ότι ξέρετε, παρέλειψαν να αναφέρουν ότι στο παρελθόν κατά την διάρκεια πολέμου Ιράν-Ιράκ, όχι μόνο έγραφα διαρκώς για τις σελίδες τους αλλά, συναντήθηκα με την συντακτική τους επιτροπή και τους ταπείνωσα επειδή αρθρογραφούσαν για υπόθεση  πολέμου εναντίον του Ιράκ βασισμένοι στην αντίληψη τους για (δήθεν) απειλή βιολογικών όπλων.

Έχω καταχωρηθεί στο Κέντρο για την αντιμετώπιση της παραπληροφόρησης -στην “Μαύρη Λίστα”. Με έχουν αποκαλέσει ‘τρομοκράτη πληροφοριών’, “Ρώσο προπαγανδιστή”, ¨εγκληματία πολέμου”».

Κατηγορήθηκα, μεταξύ άλλων, επειδή  τόλμησα  να ονομάσω αυτή τη σύγκρουση “πόλεμο αντιπροσώπων”, μεταξύ του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας.

Προφανώς υπάρχει ένα αφήγημα που προωθείται από την Ουκρανία, από τις Ηνωμένες Πολιτείες από το ΝΑΤΟ από την συλλογική Δύση, και όποιος τολμήσει να αρθρώσει μια αντίθετη αφήγηση, ειδικά αυτή που βασίζεται σε γεγονότα και βασίζεται σε στέρεη αναλυτική σκέψη, απομονώνεται».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »