Δημοσιεύουμε τώρα τα αποτελέσματα εργαστηριακών δοκιμών ICP-MS που συγκρίνουν τη στοιχειακή σύνθεση του ανθρώπινου αίματος με τη στοιχειακή σύνθεση ενός δείγματος θρόμβου που ελήφθη από το σώμα ενός ατόμου που έλαβε εμβολιασμό κατά του covid και στη συνέχεια πέθανε. Αυτός ο θρόμβος παραχωρήθηκε από τον ταριχευτή Richard Hirschman, και αυτοί οι θρόμβοι αναφέρονται ευρέως στα σώματα ανθρώπων που «πέθαναν ξαφνικά» τις εβδομάδες ή τους μήνες μετά τη λήψη ενός ή περισσότερων εμβολιασμών με covid.

Σύμφωνα με αυστηρή ανάλυση που βασίζεται σε δεδομένα περίσσειας θανάτων – τα οποία συνοψίζονται ωραία από τον Steve Kirsh στο Substack – υπάρχουν σήμερα περίπου 10.000 άνθρωποι που πεθαίνουν κάθε μέρα από εμβόλια covid. Πιθανόν να έχουν σημειωθεί από 5 έως 12 εκατομμύρια θάνατοι παγκοσμίως μέχρι στιγμής, και με αυτούς τους αυτοσυναρμολογούμενους θρόμβους να συνεχίζουν να αποκτούν μέγεθος και μάζα μέσα στα σώματα όσων έχουν λάβει τις ενέσεις του πειραματικού φαρμάκου mRNA, είναι βέβαιο ότι πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν ακόμη πεθάνει από τα εμβόλια θα βρουν το θάνατο τους επόμενους μήνες και χρόνια.

Ο Kirsch έχει υπολογίσει κατά προσέγγιση ότι 1 άτομο πεθαίνει σήμερα για κάθε 1.000 δόσεις εμβολίων κατά του κορωναϊού που χορηγούνται. Ο αριθμός αυτός είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου, καθώς οι θρόμβοι που προκαλούν τόσους θανάτους φαίνεται ότι συνεχίζουν να «αναπτύσσονται» (αυτοσυστήνονται) μέσα στα αιμοφόρα αγγεία και τις αρτηρίες των θυμάτων του εμβολίου. Έτσι, ο τελικός φόρος αίματος από τα εμβόλια covid θα γίνει αντιληπτός μόνο σε μια περίοδο αρκετών ετών και θα μπορούσε να είναι τάξεις μεγέθους υψηλότερος, ενδεχομένως 1 στα 100 ή ακόμη και 1 στα 10, αν και θα πρέπει να παρακολουθήσουμε προσεκτικά την υπέρβαση των θανάτων κατά τα επόμενα αρκετά χρόνια για να γνωρίζουμε πού θα εξισωθεί αυτό το φαινόμενο θανάτου μετά το εμβόλιο.

Μέχρι στιγμής, έχουν χορηγηθεί παγκοσμίως πάνω από 12 δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίου κατά του ιού του κορωναϊού. Πάνω από 600 εκατομμύρια δόσεις έχουν χορηγηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και ο Kirsch εκτιμά ότι 600.000 Αμερικανοί έχουν πιθανώς ήδη σκοτωθεί από εμβόλια covid μόνο στις ΗΠΑ. (Αυτό είναι περίπου 12 φορές υψηλότερο από τις συνολικές απώλειες των Αμερικανών στρατιωτών στον πόλεμο του Βιετνάμ, για σύγκριση).

Εδώ είναι μια φωτογραφία που τράβηξα από έναν από αυτούς τους θρόμβους, κάτω από ένα εργαστηριακό μικροσκόπιο:

Αναζητώντας το μυστήριο των θρόμβων μετά το εμβόλιο

Η Δρ Jane Ruby είναι μία από τις ερευνήτριες που πρωτοστατούν στην προσπάθεια να προσδιοριστεί η σύνθεση αυτών των θρόμβων καθώς και ο μηχανισμός δράσης τους στην πρόκληση θανάτων στα θύματα. Η Δρ Ruby μας συνέδεσε με τον Hirschman και βοήθησε να κανονίσουμε τα δείγματα θρόμβων τα οποία εξετάσαμε μέσω ICP-MS στο διαπιστευμένο κατά ISO, 17025 εγκεκριμένο εργαστήριό μας, το οποίο ειδικεύεται στην ανάλυση τροφίμων και νερού.

Προς πλήρη αποκάλυψη, το εργαστήριό μας είναι διαπιστευμένο, ελεγμένο, επιθεωρημένο και επικυρωμένο για δοκιμές ICP-MS σε δείγματα τροφίμων και νερού, καθώς και σε άλλους τομείς, όπως η ποσοτική ανάλυση κανναβινοειδών σε δείγματα εκχυλίσματος κάνναβης. Ωστόσο, το πεδίο διαπίστευσης του εργαστηρίου μας δεν περιλαμβάνει συγκεκριμένα ανθρώπινα βιολογικά δείγματα, καθώς δεν προσφέρουμε τέτοιου είδους δοκιμές στο κοινό. Παρ’ όλα αυτά, εξετάζουμε συστηματικά δείγματα τροφών για σκύλους και γάτες, τα οποία, φυσικά, αποτελούνται από ζωική σάρκα και αλεσμένα αιμοφόρα αγγεία, ιστό κρέατος, χόνδρο και άλλες βιολογικές δομές ζωικής προέλευσης, και χρησιμοποιούμε ακριβώς τις ίδιες μεθόδους προετοιμασίας, πέψης, ανάλυσης και αναφοράς δειγμάτων μετά από εμβολιασμό. Εξετάζουμε επίσης τακτικά δείγματα βοείου κρέατος, πουλερικών, ψαριών και άλλων ειδών κρέατος. Συνεπώς, είμαστε ιδιαίτερα σίγουροι για την ακρίβεια αυτών των αποτελεσμάτων. Επιπλέον, δεν παρατηρήσαμε καμία αποτυχία κατά τη διαδικασία προετοιμασίας του δείγματος. Ολόκληρος ο θρόμβος διαλύθηκε σε νιτρικό οξύ, πράγμα που σημαίνει ότι τα στοιχεία του μπήκαν σε διάλυμα και μπόρεσαν να αναλυθούν μέσω ICP-MS.

Ακολουθεί μια φωτογραφία μερικών από τους θρόμβους που βρέθηκαν στο σώμα του νεκρού:

Αυτές οι δοκιμές ICP-MS πραγματοποιήθηκαν στις 23 Ιουνίου του τρέχοντος έτους. Καθυστερήσαμε τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων προκειμένου να δώσουμε χρόνο για να μοιραστούμε τους αριθμούς αυτούς με τους συναδέλφους μας και να ζητήσουμε σχόλια από άλλους. Αυτά τα PDF έχουν επίσης μοιραστεί ιδιωτικά με την Dr. Jane Ruby και άλλους. Κανείς με εμπειρία σε αυτόν τον τομέα δεν έχει επισημάνει εμφανή προβλήματα ή ανησυχίες σχετικά με αυτή την ανάλυση. Αν μη τι άλλο, η ανάλυση ICP-MS είναι μάλλον απλή: Τα δείγματα «χωνεύονται» σε νιτρικό οξύ, αυτό το οξύ νεφελοποιείται σε ένα υγρό ρεύμα το οποίο περνάει μέσα από έναν πυρσό πλάσματος, ιονίζεται και στη συνέχεια κατευθύνεται μέσα από μια διάταξη τετραπόλου που ταξινομεί τα στοιχεία με βάση τις αναλογίες μάζας προς φορτίο τους. Κάθε μεμονωμένο στοιχείο σαρώνεται και καταμετράται σε έναν PMT (Photo Multiplier Tube), ο οποίος μετατρέπει τα μεμονωμένα στοιχεία σε ηλεκτρικό ρεύμα που μπορεί να καταμετρηθεί με ακρίβεια. Αυτά τα αποτελέσματα αντιστοιχίζονται με εξωτερικά πρότυπα που είναι ανιχνεύσιμα από το NIST για να παρέχουν πολύ ακριβείς καμπύλες βαθμονόμησης, πράγμα που σημαίνει ότι τα δεδομένα ποσοτικού προσδιορισμού είναι εξαιρετικά αξιόπιστα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση χρησιμοποιήσαμε 0,4528 γραμμάρια θρόμβου ως μάζα δείγματος:

Για μια εισαγωγή στο ICP-MS και γιατί είναι τόσο ακριβές, δείτε αυτό το άρθρο του NIH.

Τα αποτελέσματα της ανάλυσης ICP-MS αποκαλύπτουν ότι αυτοί οι θρόμβοι δεν αποτελούνται από αίμα – δεν είναι «θρόμβοι αίματος»

Αν και σκοπεύουμε να πραγματοποιήσουμε περισσότερες δοκιμές σε θρόμβους και δείγματα αίματος, τα δεδομένα που βλέπουμε μέχρι στιγμής καθιστούν σαφές ότι αυτοί οι θρόμβοι δεν είναι «θρόμβοι αίματος». Δεν αποτελούνται απλώς από πηγμένο αίμα.

Πώς το γνωρίζουμε αυτό; Επειδή οι αναλογίες και οι πυκνότητες των στοιχείων είναι πολύ διαφορετικές. Σκεφτείτε το παρακάτω συγκριτικό διάγραμμα, με βάση τα αποτελέσματα του ICP-MS (δείτε τα πλήρη αποτελέσματα παρακάτω), και παρατηρήστε τις έντονες διαφορές μεταξύ των στοιχειακών συγκεντρώσεων στο αίμα και στον θρόμβο μεταξύ των θρεπτικών στοιχείων «δεικτών», όπως ο σίδηρος και το μαγνήσιο:

Όπως μπορείτε να δείτε, το δείγμα θρόμβου μετά τον εμβολιασμό περιέχει μόνο το 4,4% του σιδήρου που θα μπορούσε να παρατηρηθεί στο ανθρώπινο αίμα. Αυτό από μόνο του αποτελεί επιβεβαίωση ότι ο θρόμβος αυτός δεν είναι «θρόμβος αίματος». Επιπλέον, σημειώστε τη σχεδόν παντελή έλλειψη καλίου (Κ) στο δείγμα θρόμβου. Ο θρόμβος περιέχει λιγότερο από το 0,6% του καλίου που περιέχει το ανθρώπινο αίμα. Παρόμοια είναι η κατάσταση και με το μαγνήσιο.

Αρκετά ηλεκτρικά αγώγιμα στοιχεία ήταν υψηλότερα στον θρόμβο

Εκτός από τα θρεπτικά στοιχεία που παρουσιάστηκαν παραπάνω, παρατηρήσαμε ένα ιδιαίτερο μοτίβο μεταξύ των ηλεκτρικά αγώγιμων στοιχείων, όπως το νάτριο (Na), το αλουμίνιο (Al) και ο κασσίτερος (Sn). Για τον ακόλουθο πίνακα, σημειώστε ότι τα αποτελέσματα για τον κασσίτερο και το νάτριο προέρχονται από ξεχωριστή «ημιποσοτική» έκθεση, η οποία είναι λιγότερο ακριβής από την «πλήρως ποσοτική» ανάλυση που χρησιμοποιείται για όλα τα άλλα στοιχεία που παρουσιάζονται εδώ. Στην ουσία, οι αριθμοί semiquant είναι ακριβείς όσον αφορά τις σχετικές συγκεντρώσεις από το ένα δείγμα στο άλλο, αλλά δεν συγκρίνονται με βαθμονομημένα εξωτερικά δείγματα, οπότε η πραγματική (απόλυτη) συγκέντρωση που αναφέρεται δεν έχει το διάστημα εμπιστοσύνης των αποτελεσμάτων της fullquant:

Με το νάτριο να είναι σχεδόν 50% υψηλότερο στον θρόμβο και τον κασσίτερο να παρουσιάζει αύξηση 588%, μπορούμε μόνο να συμπεράνουμε ότι ο αυτοσυναρμολογούμενος θρόμβος, στην πραγματικότητα, «συλλέγει» ή συγκεντρώνει ορισμένα στοιχεία από το κυκλοφορούν αίμα καθώς λαμβάνει χώρα η συναρμολόγηση του θρόμβου. Είναι αξιοσημείωτο ότι πολλά από αυτά τα στοιχεία είναι αγώγιμα. Το αλουμίνιο, για παράδειγμα, είναι η πιο συνηθισμένη εναλλακτική λύση του χαλκού για χρήση σε ηλεκτρικές καλωδιώσεις. Το νάτριο είναι ένα αλκαλικό μέταλλο που είναι ιδιαίτερα αγώγιμο και ο κασσίτερος χρησιμοποιείται ως το κύριο συστατικό σε κράματα συγκόλλησης που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή ή την επισκευή πλακετών κυκλωμάτων.

Μπορείτε να δείτε τους αριθμούς για τη στοιχειακή αγωγιμότητα σε αυτόν τον πίνακα αναφοράς ηλεκτρικής αγωγιμότητας από την Angstrom Sciences.

Ένα συμπέρασμα είναι αναπόφευκτο: Ο θρόμβος στερείται σχεδόν εξ ολοκλήρου βασικών στοιχείων-δεικτών που θα υπήρχαν στο ανθρώπινο αίμα (όπως ο σίδηρος και το κάλιο), ωστόσο παρουσιάζει σημαντικά υψηλότερες συγκεντρώσεις στοιχείων που χρησιμοποιούνται στα ηλεκτρονικά και τα κυκλώματα.

Καλούμε τον αναγνώστη να βγάλει το δικό του συμπέρασμα για την εξήγηση που κρύβεται πίσω από αυτό, σημειώνοντας απλώς ότι οι πατέντες του Dr. Charles Lieber μπορεί να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η ανάλυση αυτή, κυρίως, δεν απαντά στο ερώτημα αν οι θρόμβοι αυτοί είναι «ζωντανοί» ή νεκροί (όπως τα μαλλιά και τα νύχια). Η δική μου επαγγελματική άποψη είναι ότι αυτοί οι θρόμβοι δεν είναι ζωντανές δομές. Φαίνεται ότι είναι αυτοσυναρμολογούμενες νεκρές βιοδομές, από ό,τι μπορούμε να δούμε μέχρι στιγμής. Αλλά αυτή είναι μόνο μια αρχική εκτίμηση και μπορεί να αλλάξει με πρόσθετες παρατηρήσεις ή ευρήματα. Τα πράιονς, για παράδειγμα, είναι επίσης αυτοσυναρμολογούμενες αλλά μη ζωντανές βιοδομές. Πρόκειται ουσιαστικά για κακοδιπλωμένες πρωτεΐνες που εξαπλώνονται σε όλο τον εγκέφαλο (ή άλλες περιοχές), προκαλώντας μορφολογικές αλλοιώσεις που ακυρώνουν τόσο τη φυσιολογική δομή όσο και τη λειτουργία των νευρολογικών κυττάρων. Κάτι δεν χρειάζεται να είναι ζωντανό για να είναι αυτοσυναρμολογούμενο. Ακόμα και οι ιοί, όπως περιγράφονται από την παραδοσιακή ιολογία, είναι νεκρές δομές οι οποίες ωστόσο αυτοσυναρμολογούνται και μπορούν να «μεγαλώνουν» σε μέγεθος και μάζα όσον αφορά τον συνολικό πληθυσμό τους.

Η ακόλουθη εικόνα μικροσκοπίας, που ελήφθη στο εργαστήριό μας σε μεγέθυνση περίπου 1500 x, δείχνει αυτό που φαίνεται να είναι μια επαναλαμβανόμενη δομή σε μια προεξοχή που μοιάζει με σύρμα από έναν από αυτούς τους θρόμβους. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, δεν πρόκειται για ανθρώπινη τρίχα. Είναι συνδεδεμένη με τον θρόμβο:

Δείτε τα αποτελέσματα του ICP-MS μόνοι σας

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τις μονάδες που αναφέρονται εδώ:

ppb = μέρη ανά δισεκατομμύριο
ppm = μέρη ανά εκατομμύριο
1.000 ppb = 1 ppm (λόγω του μετρικού συστήματος)

Οι μονάδες που χρησιμοποιούνται από το όργανο είναι μάζα προς όγκο (m/v) και η «μάζα» είναι τεχνικά ο λόγος μάζας προς φορτίο (m/z).

Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο οθόνης ενός τμήματος από την έκθεση PDF των αποτελεσμάτων ICP-MS για ζωντανό ανθρώπινο αίμα:

Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το πλήρες έγγραφο PDF για την ανάλυση αίματος εδώ:

Και εδώ είναι το στιγμιότυπο οθόνης των αποτελεσμάτων από την ανάλυση του θρόμβου, που δείχνει την ανάλυση ICP-MS για τον θρόμβο μετά το εμβόλιο:

Τέλος, μπορείτε να κατεβάσετε το πλήρες έγγραφο PDF της ανάλυσης ICP-MS για το θρόμβο από εδώ:

Μοιραστείτε αυτά τα αποτελέσματα και συνεχίστε να κάνετε ερωτήσεις… περισσότερες αναλύσεις θα ακολουθήσουν.

Μη διστάσετε να μοιραστείτε αυτά τα αποτελέσματα, να τα ενσωματώσετε στα δικά σας βίντεο ή podcast και να δώσετε τις δικές σας εξηγήσεις για το πώς μπορεί να εξηγηθεί αυτή η προφανής ανωμαλία. Παρακαλούμε να αναφέρετε το NaturalNews.com ως πηγή, καθώς πραγματοποιήσαμε αυτή την αποκλειστική ανάλυση προκειμένου να βοηθήσουμε στην επίλυση του μυστηρίου αυτών των θρόμβων που φαίνεται να σκοτώνουν μεγάλο αριθμό ανθρώπων.

Χαιρετίζουμε κάθε σχόλιο σχετικά με αυτά τα αποτελέσματα, συμπεριλαμβανομένων των διορθώσεων εάν διαπιστωθούν τυχόν λάθη.

Ενθαρρύνουμε επίσης άλλα εργαστήρια να αναπαράγουν αυτές τις δοκιμές για τον εαυτό σας και να δημοσιεύσουν δημοσίως τα ευρήματά τους, όπως κάναμε εμείς εδώ.

Σύντομα θα υπάρξουν περισσότερα αποτελέσματα αναλύσεων, συμπεριλαμβανομένων πρόσθετων εικόνων μικροσκοπίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »