“Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία των εκλογών”
Οι Δημοκρατικοί θα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα στις επικείμενες αμερικανικές προεδρικές εκλογές, όπως δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ την Τετάρτη (12/08, τοπική ώρα), και όχι η Ρωσία, η Κίνα και το Ιράν, σύμφωνα με τον Ρεπουμπλικάνο πολιτικό.

Ο Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε, την Τετάρτη (12/08, τοπική ώρα), στις επικείμενες αμερικανικές προεδρικές εκλογές και είπε ότι οι Δημοκρατικοί θα προκαλέσουν πιο πολλά προβλήματα στις εκλογές από τη Ρωσία, την Κίνα και το Ιράν.

Ειδικότερα, ο Αμερικανός Πρόεδρος τόνισε στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου:

«Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία των εκλογών. Το μεγαλύτερο πρόβλημα θα είναι οι Δημοκρατικοί, όχι η Κίνα, η Ρωσία και το Ιράν».

Ωστόσο, νωρίτερα, οι Υπηρεσίες Πληροφοριών των ΗΠΑ κατηγόρησαν τη Μόσχα, το Πεκίνο και την Τεχεράνη ότι προτίθενται να παρέμβουν στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2020.

Η Ρωσία, η Κίνα και το Ιράν έχουν αρνηθεί κατηγορηματικά αυτούς τους ισχυρισμούς.
Ο Τραμπ έχει υποστηρίξει ότι οι Δημοκρατικοί θέλουν να «κλέψουν» τις εκλογές, που έχουν προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο, με ψηφοφορία δι’ αλληλογραφίας και επιστολικών ψηφοδελτίων, με το πρόσχημα της πανδημίας του κορονοϊού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »