Με αφορμη την συνεντευξη του Χαραρι να πω τα εξης:

Δεν ειδα την συνεντευξη διαβασα μονο το κειμενο.Δεν την ειδα διοτι με το ζορι καταφερννω να δω την φωτο του για ενα δευτερολεπτο. Μετα ξερναω. Το ιδιο παθαινω και με τον Κουλη,τη Σακελαροπουλου,τον Πλευρη,τον Αδωνις και βασικα με ολους οσους στεγαζονται στην βουλη (μας ??). Ενα μηνυμα προς κομματα και βουλευτες. Οσοι ειστε πατριωτες πραγματικα,σας συμβουλευω να αποχωρησετε απο την βουλη και να δωσετε την μαχη εκτος βουλης,αμισθι(σιγα μην παιζει τετοια πιθανοτητα),διοτι μεσα στην βουλη ειστε απλα ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ .Αβανταδοροι για οσους δεν γνωριζουν ηταν οι συνεργατες του παπατζη στο μοναστηρακι και αλλου,οπου προσποιουμενοι τους παιχτες προσελκυαν θυματα που εχαναν και τα σωβρακα τους,καλη ωρα σαν και μας,τους ελληνες ιθαγενεις. Σιχαμαρα λεμε.

Στον δοχτωρα Χαραρις τωρα.
Ειπε μια αληθεια. Δεν ειναι ουτε πιο δυνατος (Ο χιμπατζης μπορει να του σπασει την κεφαλα)ουτε πιο εξυπνος απο τον χιμπατζη. Δεν ειναι πιο εξυπνος διοτι αν τον βγαλεις απο το περιποιημενο κοστουμακι του και τον ξαμολησεις στην υπαιθρο θα ψοφησει απο το κρυο,την πεινα,η θα τον φαει καμμια υαινα διοτι λυκος δεν ξερω αν θα τον κανει κεφι. Βλεπεις με αυτες τις παπαριες και αερολογιες περι κλιματισμου κ ολα ειναι ατμος,μπορει να γεμιζεις την παραδαρμενη σου, διοτι ενταξει σε μ@λακες απευθυνεσαι (ετσι νομιζεις), και ναχεις και τιποτα ραβδους χρυσου για τα γερονταματα. ΕΚΕΙ ΕΞΩ ομως με τριχες δεν τρως. Πρεπει ναχεις ικανοτητες που ολα εσεις τα παιδακια με τα μανικιουρ και τα κοστουμια δεν τις εχετε. Δεν εισαι πιο εξυπνος διοτι ο χιμπατζης περναει καλα, βρισκεται στην φυσικη του κατασταση. Ο μονος του φοβος ειναι κατι πολιτισμενοι τυποι σαν και του λογου σου που ρημαξανε τον πλανητη στα πλαισια του πολιτισμου και της αναπτυξης. Εσυ που βρισκεσαι? Και που πας? Μπας και ξερεις να μας πεις? Ευτυχως δεν ειμαστε ολοι σαν και σενα και κατι αλλα ντοπια κελεπουρια που εχουμε στον τοπο μας.

Και συνεχιζει το ποιημα του:
“Αυτό που πραγματικά μας κάνει ξεχωριστούς είναι ότι οι χιμπατζήδες μπορούν να συνεργαστούν κάπου 50 ή 100 χιμπατζήδες μαζί. Εμείς μπορούμε να συνεργαστούμε ανά δισεκατομμύρια. Και όλα τα μεγάλα μας επιτεύγματα βασίζονται στη συνεργασία μεγάλης κλίμακας. Ως άτομα δεν είμαστε τόσο σπουδαία ζώα. Είμαστε απλά συνηθισμένα ζώα.”

Πρωτον.1. Οι χιμπατζηδες συνεργαζονται,ναι,αλλα ακου να μαθαινεις Χαραμη. Οι χιμπατζηδες βασικα ΖΟΥΝ μαζι. Με την ανωτερη σημασια του Ζω. Εχεις δει κανα ντοκυμαντερ πως ξεψυριζει ο ενας τον αλλον? Αυτο ειναι εκδηλωση στοργης και αγαπης που εκδηλωνεται μεσω του αγγιγματος Χαραμη !!! Ξυπνα Χαραμη !!

Ενω εμεις λεει μπορουμε να συνεργαζομαστε κατα δισεκατομυρια.Ρε συ Χαραμη θα πας χαραμι μ’αυτες τις μπαρουφες που λες. Στην πραγματικοτητα αυτα τα δις που λες ειναι πεταμενα μεσα σε μια τεραστια μηχανη του κιμα,σε μια πρεσα που τους βγαζει τα ζουμια, τους συνθλιβει ονειρα,χαρα και ελευθερια. Τα ζουμια αυτα λοιπον τα παιρνουν τα αφεντικα σου και τα κανουν ραβδους χρυσου και τα βαζουν στον ….τους. Τους αρεσει.
Λες..ολα τα μεγαλα μας επιτευματα.. Ποια επιτευματα ρε κακομοιρη ??
Που διαλυσατε εναν ολοκληρο πλανητη? Που ειμαστε στο τσακ για να φυγουν τα πυραυλακια με τα πυρηνικα? Που καποιος ανακαλυψε το φως, το ρευμα, το ψυγειο και αντι να τα χαρουν οι ανθρωποι τζαμπα,τα πηρατε μονοπωλιο και για να σου πληρωσω το λογαριασμο της Δεη πρεπει να πουλησω την σκωταρια μου????

Και τελος,οχι ρε κατακαημενε ο ανθρωπος δεν ειναι ενα συνηθισμενο ζωο. Ειναι ενα ζωο που θα μπορουσε να ζει σε εναν πλανητη παραδεισο μαζι με ολα τα αλλα ζωα. Αντι αυτου εφτιαξε ενα πλανητη που ολο και πιο πολυ θελετε να τον κανετε κολαση. Φταιμε και μεις οι ασημαντοι, οι μικροι. Αλλα το μεγαλο βαρος της καταστροφης πεφτει πανω σε σας,τους… σπουδαιους. Καταλαβες Χαραμη? Που μας το παιζεις και πονηριδης?
Αει στα τσακιδια τωρα.

ΥΓ Το παρον πονημα γραφτηκε με την βοηθεια μισου κιλου παγωμενου,φτηνου αλλα νοστιμου κοκκινου ημιγλυκου Νεμεας.Και επειδη φορτωνω μερες τωρα, τα ειπα οπως μουρθαν και τα αφηνω ετσι χωρις να τα πολυπροσεξω.Να Αφιερωσω ενα τραγουδακι σε ολα τα καλα παιδια (ναι υπαρχουν και τετοια),και να ευχηθω σε ολους Υγεια και Αταραξια.

Τρια πουλακια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »