Δυσκολεύτηκαν να το εμπεδώσουν γονείς και παιδιά

Αναβρασμός επικράτησε το βράδυ της Κυριακής ανάμεσα σε γονείς, δασκάλους και παιδιά μετά την απόφαση του υπουργείο να καταργήσει την αργία των Τριών Ιεραρχών….

 

Και η απόφαση είχε ληφθεί μέρες πριν λίγες ώρες πριν το κουδούνι οι γονείς έτρεχαν να επιβεβαιώσουν ότι τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά στέλνοντας μεταξύ τους, αλλά και με τους δασκάλους δεκάδες μηνύματα.

To viber πήρε λοιπόν φωτιά αλλά όλοι τελικά ενημερώθηκαν.

Τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα λειτουργήσουν κανονικά όπως προβλέπει η εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας που εκδόθηκε στις 25 Ιανουαρίου. Στην εγκύκλιο που υπογράφεται από την υφυπουργό Παιδείας, Ζέττα Μακρή, αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Σας ενημερώνουμε ότι την 30η Ιανουαρίου, ημέρα εορτασμού των Τριών Ιεραρχών, στις σχολικές μονάδες (δημόσιες και ιδιωτικές) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πραγματοποιούνται εορταστικές εκδηλώσεις για την προσφορά των Τριών Ιεραρχών στα Γράμματα και εκκλησιασμός. Κατά τα λοιπά θα τηρηθεί το Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων της ημέρας. Επισημαίνεται ότι οι εορταστικές εκδηλώσεις και ο εκκλησιασμός θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για την προστασία από τη διάδοση του κορωνοϊού COVID-19 και την υπ’ αρ. Δ1α/Γ.Π.οικ.50908/07-09-2022 Κ.Υ.Α.(Β΄4695)».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »