Αγαπητές Ελληνίδες , Αγαπητοί Έλληνες κάνω έκκληση σε όλες και όλους εάν πραγματικά θέλουμε να έχουμε Μέλλον είτε σαν Λαός είτε σαν χώρα να ρίξουμε στο καλάθι των αχρήστων αυτόν τον Κύριο που Λέγεται Κυριάκος Κων/νου Μητσοτάκης . Και θα το εξηγήσω όπως παρακάτω.

1. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι το πολίτευμα όπου η εξουσία πηγάζει από τον λαό και υπηρετεί τα συμφέροντα του Λαού . Οι ακρογωνιαίοι λίθοι περιλαμβάνουν
α. Την ελευθερία του συνέρχεσθαι και του Λόγου.
β. Την Κοινωνική ισότητα .
γ. Την συμμετοχή στα Κοινά
δ. Το Δικαίωμα στην ζωή .

2. ΤΥΡΑΝΝΙΑ κατά τον Αριστοτέλη είναι το πολίτευμα στο οποίο την Εξουσία παίρνει ένα άτομο είτε δια της βίας , είτε δια της απάτης .
Επιδίωξη της Τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι Πολίτες , αφενός για να συντηρείται με τα χρήματά τους η φρουρά του καθεστώτος , αφετέρου οι πολίτες να είναι απασχολημένοι και να μην τους μένει χρόνος για επιβολές .Αυτό επιτυγχάνεται με
α. Την κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα Δημόσια Οικονομικά .
β. με την απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών.
γ. με την επιβολή μεγάλων φόρων .

Αφού λοιπόν σας ανέλυσα τους όρους της Δημοκρατίας και της Τυραννίας είναι πλέον πολύ εύκολο να διακρίνουμε τι Πολίτευμα έχει επιβάλλει στην πατρίδα μας Ο Αγαπητός Κυριάκος Κων/νου Μητσοτάκης ” ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ “

Το Μέλλον λοιπόν αυτής της χώρας καθώς όλων εμάς με αυτόν τον Κύριο είναι σε πορεία Σαπίσματος και παρακμής , διότι εκτός του ότι δεν έχει κανένα όραμα για τον λαό , εκτός του ότι στηρίζει την ολιγαρχία είναι και Συνεταίρος με αυτήν .

Αν κοιτάξουμε γύρω μας ότι έργο και να γίνεται δεν βλέπεις τίποτα άλλο εκτός από δύο ή τρείς εταιρείες να αναλαμβάνουν τα πάντα .

Διαβάζουμε και ακούμε καθημερινά ότι γίνονται τάχα επενδύσεις αλλά όποια ή όποιος δει επενδύσεις να μου τρυπήσει την Μύτη .

Τι είπε ακριβώς πριν μερικές ώρες ο Αγαπητός Κύριος Ψαριανός που είναι στέλεχος του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης ” Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΠ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΊ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ , ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ , ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ” .

Ποια ήτα η εισήγηση της Κυρίας Τζαβέλλα της Αρεοπαγίτου όσον αφορά τις Κατοικίες ? ” Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ FUNDS “ .

Ποιά ήταν η εισήγηση του Κυρίου Ντογιάκου προκειμένου να βγει η αλήθεια για τις Υποκλοπές ?
” Η ΓΝΩΜΟΔΌΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΚΕΡΆΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ “

Άραγε λοιπόν ο κύριος δεν Γνωρίζω και δεν ήξερα είναι πλέον καλυμμένος και η αλήθεια βρίσκεται πλέον στον πάτο της Θάλασσας , διότι είπαμε το Πολίτευμα είναι Τυραννία και Όχι Δημοκρατία .

Ο Καποδίστριας είχε πει Ότι σε ένα Κρατος δεν Υπάρχει ή δεν Λειτουργεί η Δικαιοσύνη δεν υπάρχει Κράτος , αυτό δεν θέλει και Ο Κύριος Πρωθυπουργός μας ?

Θα μπορούσα να γράψω πάρα πολλά , αλλά θα γράψω κάτι Τελευταίο .Όλες μας και Όλοι μας δεν ενθυμούμεθα τις διαδηλώσεις για την Συμφωνία των πρεσπών , και ποιοί ήταν πρωτοπόροι των Διαδηλώσεων , και τι είχε πει Ο Κύριος Πρωθυπουργός μας .

Η πατριδοκαπηλία του λοιπόν σε όλο της το μεγαλείο διότι είχε δεσμευτεί ότι θα υιοθετήσει πλήρως την Συμφωνία των Πρεσπών πριν ακόμη γίνει Πρωθυπουργός αλλά άλλα έλεγε στον λαό και άλλα συμφωνούσε προκειμένου να πάρει την Εξουσία με απάτη . Έκανε τις συμφωνίες με Ιταλία και Αίγυπτο λες και δεν ήξερε ότι οι συμφωνίες δεν καλύπτουν τα δίκαια της χώρας μας και αφενός είναι υποτιμητικές , αφετέρου γνωρίζουν ότι θα αποτελέσουν δεδικασμένο για την Τουρκία αν πάμε στο Διεθνές Δικαστήριο , αυτό δεν είναι απάτη , πατριδοκαπηλία?

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ , ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ” Κυριάκος Κων/νου Μητσοτακης “

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »