Δείτε το σοκαριστικό βίντεο
Συμμορίες αλλοδαπών που λυμαίνονται τις πιάτσες των λαθραίων τσιγάρων και των ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας, κρύβονται πίσω από τη σφαγή στα Καμίνια, με τον ένα νεκρό και τους δύο τραυματίες.

Σοκάρει το βίντεο της επίθεσης:


Οι αστυνομικοί, σοκαρισμένοι από την πρωτοφανή αγριότητα και μανία της ομάδας με τα ρόπαλα και τα μαχαίρια, βλέπουν, ότι όσο το μαύρο χρήμα ρέει άφθονο και ο τζίρος μεγαλώνει, τόσο ο κύκλος του αίματος ανοίγει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν συγκεντρώσει, πίσω από την ομάδα των μαχαιροβγαλτών, κρύβεται ένας Πακιστανός που όλοι τον γνωρίζουν και τον τρέμουν, καθώς δεν διστάζει να «καθαρίσει» με αίμα όλα τα εμπόδια που βρίσκονται μπροστά του.

Οι εκπαιδευμένοι άνδρες της ΟΠΚΕ, με τη φωτογραφία στα χέρια, τον αναζητούν στα περίεργα στέκια της Αθήνας σε μια προσπάθεια να τον βάλουν στο χέρι, ενώ παράλληλα αναζητούν και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του θανάτου, που μπούκαραν χθες το μεσημέρι στο διαμέρισμα της οδού Αγίων Ανάργυρων στα Καμίνια, έσφαξαν τον έναν Πακιστανό της αντίπαλης συμμορίας και τραυμάτισαν άλλους δύο ομοεθνείς του.

Με οδηγό τη μαρτυρία του ενός θύματος που έδωσε στην Αστυνομία στοιχειά, αλλά και το βίντεο της φρίκης, οι αστυνομικοί σαρώνουν τα στέκια της Αθήνας, για να περάσουν χειροπέδες και στους υπολοίπους της ομάδας. Χθες λίγη ώρα μετά το άγριο σκηνικό, οι ομάδες της ΟΠΚΕ σάρωσαν τις κακόφημες ζώνες του κέντρου και μετά από αξιοποίηση του δικτύου πληροφοριών, κατάφεραν να εντοπίσουν οικία οπού οι πληροφορίες έλεγαν ότι είχαν βρει καταφύγιο κάποιοι από τους δράστες, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα..

Οι αστυνομικοί, αφού έθεσαν το χώρο υπό διακριτική επιτήρηση, λίγο αργότερα όταν είδαν τέσσερις Πακιστανούς να βγαίνουν, αναγνωρίσαν δυο από αυτούς ως τα άτομα που εμφανίζονται στο βίντεο να χτυπούν μέχρι θανάτου με ξύλα τον ομοεθνή τους.

Άμεσα οι άνδρες της ΟΠΚΕ όρμησαν πάνω τους και χωρίς να προλάβουν να αντιδράσουν, τους ακινητοποίησαν και τους μετέφεραν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, οπού οι πληροφορίες λένε ότι ομολόγησαν την εμπλοκή τους και έχουν αποκαλύψει τους συνεργούς τους. Οι δράστες, είναι σεσημασμένοι για εμπορία ναρκωτικών και τσιγάρων στο κέντρο της Αθήνας, ενώ το θύμα μέλος αντίπαλης συμμορίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »