Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από την προσωπική συνέντευξη του κ. Ρωμανού σε εβδομαδιαίο τοπικό έντυπο της περιοχής μας, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ ο κ. Ρωμανός υποστήριξε ότι δίνει καθημερινή μάχη για την αντιμετώπιση των fake news (sic!) και επανήλθε δριμύτερος να ασχοληθεί με την Πάτρα. Αλλά αυτή τη φορά κάνοντας αναληθείς καταγγελίες και χρησιμοποιώντας fake news για να συμψηφίσει το ικαριώτικο κορονογλέντι του Πρωθυπουργού με μια σύσκεψη εργασίας που πραγματοποιήθηκε, πριν από ένα μήνα, σε προαύλειο χώρο καταστήματος λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (αποστάσεις, μάσκες κ.α.).
Δυστυχώς, είναι καταφανές σε όλους ότι τα fake news που παράγονται στη Νέα Δημοκρατία είναι περισσότερα από αυτά που μπορεί να καταναλώσει. Με fake news πολιτεύτηκε ως αντιπολίτευση, με fake news πορεύεται ως Κυβέρνηση.
Δυστυχώς, η κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι επιχειρηματίες της εστίασης με αποκλειστική ευθύνη της Κυβέρνησης, με αλλοπρόσαλλες επιλογές και ακορντεόν λοκντάουν είναι γεγονός και δεν γίνεται να θολώσει όσα fake news και να επιστρατευτούν. Οδηγούν με τις επιλογές τους στην καταστροφή και την εξαθλίωση περίπου 500.000 εργαζόμενους και επιχειρηματίες του κλάδου της εστίασης.
Τελικά το μόνο που φαίνεται να ενοχλεί είναι ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας συνομιλεί με τα αρμόδια θεσμικά τους όργανα, όπως ο Πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ, ενώ ο αρμόδιος υπουργός τους χλευάζει.

Το Γραφείο Τύπου
ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΧΑΪΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »