Ένας εργαζόμενος κρατά έναν λευκό αρουραίο στο Κρατικό Εργαστήριο Βιοθεραπείας που ιδρύθηκε από την Ιατρική Σχολή Δυτικής Κίνας του Πανεπιστημίου Sichuan στο Chengdu της επαρχίας Sichuan, στη νοτιοδυτική Κίνα, στις 3 Αυγούστου 2005. (China Photos/Getty Images)

Έγγραφα της Moderna σχετικά με τη κλινική μελέτη του εμβολίου COVID σε ζώα, τα οποία ελήφθησαν μέσω αιτήματος της Judicial Watch βάσει του νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης, έδειξαν ότι ορισμένοι από τους αρουραίους που υποβλήθηκαν σε δοκιμές με το εμβόλιο mRNA της Moderna εμφάνισαν δυσμορφίες στα πλευρά.

Οι 700 σελίδες περιέχουν ένα μέρος του επίσημου πακέτου της αίτησης αδειοδότησης βιολογικών υλικών (BLA) που υποχρεούται να υποβάλει ένας κατασκευαστής στον FDA για έγκριση.

Τα έγγραφα δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιηθεί, αλλά αναλύθηκαν από το πρώην στέλεχος της φαρμακοβιομηχανίας Alexandra Latypova και εξετάστηκαν από τους Epoch Times.

Στα έγγραφα περιλαμβάνονται αποτελέσματα δοκιμών που δείχνουν ότι τα mRNA εμβόλια της Moderna προκάλεσαν στατιστικά σημαντικές σκελετικές δυσμορφίες στους απογόνους των αρουραίων που έλαβαν τις δόσεις mRNA-1273 (Spikevax mRNA).

«Οι σχετιζόμενες με το mRNA-1273 παραλλαγές στη σκελετική εξέταση περιελάμβαναν στατιστικά σημαντικές αυξήσεις στον αριθμό των αρουραίων F1 με 1 ή περισσότερα καμπυλωτά πλευρά και 1 ή περισσότερες πλευρικές οζίδες. Τα καμπυλωτά πλευρά εμφανίστηκαν σε 6 έμβρυα και 4 γέννες με επιπολασμό εμβρύου 4,03% και επιπολασμό γέννας 18,2%. Οζίδια πλευρών εμφανίστηκαν σε 5 από αυτά τα 6 έμβρυα», σύμφωνα με τα εσωτερικά έγγραφα της Moderna.

Το F1 αναφέρεται στους απογόνους αρουραίων και η γέννα υποδηλώνει μια ομαδική γέννηση αρουραίων.

«Η μητρική τοξικότητα με τη μορφή κλινικών παρατηρήσεων παρατηρήθηκε για 5 ημέρες μετά την τελευταία δόση (Ημέρα κύησης 13), γεγονός που συσχετίζεται με την πιο ευαίσθητη περίοδο για την ανάπτυξη των πλευρών στους αρουραίους (Ημέρες κύησης 14 έως 17)» αναφέρουν τα έγγραφα.

Ένα πακέτο εγγράφων σχετικά με τις μελέτες βιοδιανομής που περιήλθε στην κατοχή του Judicial Watch. (Ευγενική προσφορά της Alexandra Latypova)

 

Τα «καμπυλωτά πλευρά» αναφέρονται στα πλευρά που δεν έχουν το κατάλληλο σχήμα.

Με άλλα λόγια, 6 από τους περίπου 149 μικρούς αρουραίους είχαν καμπυλωτά πλευρά και 5 από αυτούς είχαν επίσης οζίδια πλευρών.

Σύμφωνα με την ανάλυση της Latypova, μελετήθηκαν μόνο θηλυκοί αρουραίοι (οι αρσενικοί αρουραίοι δεν υποβλήθηκαν σε θεραπεία με το εμβόλιο Moderna).

Τα θηλυκά έλαβαν μια ανθρώπινη δόση 100mcg Spikevax mRNA, 28 και 14 ημέρες πριν από το ζευγάρωμα και τις ημέρες 1 και 13 της κύησης.

«1/2 αρουραίοι ευθανατώθηκαν πριν από τον τοκετό για να εξεταστούν τα έμβρυα, οι υπόλοιποι ακολούθησαν μέχρι 21 ημέρες μετά τον τοκετό», δήλωσε η Latypova, «Δεν παρέχονται αριθμοί για το μέγεθος της μελέτης».

Επιπλέον, δεν υπάρχει καμία αναλυτική επισκόπηση της μελέτης, αλλά μόνο η ερμηνεία των αποτελεσμάτων από τη Moderna.

Τα αποτελέσματα ήταν μέρος των τοξικολογικών δοκιμών αναπαραγωγής που έγιναν από τη Moderna, η οποία είναι η μόνη τοξικολογική δοκιμή αναπαραγωγής για το προϊόν, σύμφωνα με τη Latypova.

Δεν είναι γνωστό πώς μεταφράζεται η δόση από τους ανθρώπους στους αρουραίους.

«Ούτε η Moderna ούτε η Pfizer παρείχαν υπολογισμούς δόσεων ή πληροφορίες αιτιολόγησης για την επιλογή της δόσης στις μελέτες σε ζώα», δήλωσε η Latypova στους Epoch Times.

«Οι δόσεις των φαρμάκων και ειδικά των βιολογικών υλικών δεν έχουν απαραίτητα γραμμικές σχέσεις με την τοξικότητα ή την αποτελεσματικότητα. Είναι πιθανότατα μια πολύ πιο σύνθετη σχέση και δυστυχώς δεν είναι καθόλου γνωστή».

«Η αναπαραγωγική τοξικολογία είναι η μελέτη των ανεπιθύμητων ενεργειών των φαρμάκων στην αναπαραγωγή. Ο FDA απαιτεί δοκιμές αναπαραγωγικής τοξικότητας για κάθε NME που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί σε γυναίκες με δυνατότητα τεκνοποίησης», πρόσθεσε η Latypova, η οποία έχει εργαστεί σε περισσότερες από 60 φαρμακευτικές εταιρείες, εστιάζοντας κυρίως στη δημιουργία και αναθεώρηση κλινικών δοκιμών, πολλές από τις οποίες υποβλήθηκαν στον FDA.

Παρά τα προαναφερθέντα εργαστηριακά αποτελέσματα, ο FDA εξέδωσε ανακοίνωση στις 30 Ιανουαρίου στην οποία αναφέρει ότι δεν υπήρχαν δυσμενείς επιπτώσεις στις μεταγεννητικές εξελίξεις.

«Στη μελέτη δεν παρατηρήθηκαν εμβρυϊκές δυσμορφίες ή παραλλαγές που σχετίζονται με το εμβόλιο και δεν παρατηρήθηκε καμία δυσμενής επίδραση στη μεταγεννητική ανάπτυξη», αναφέρει ο FDA στην ετικέτα του εμβολίου Spikevax της Moderna.

«Σε μια μελέτη αναπτυξιακής τοξικότητας, 0,2 mL ενός σκευάσματος εμβολίου που περιείχε νουκλεοσιδικά τροποποιημένο mRNA (100 mcg) και άλλα συστατικά που περιλαμβάνονται σε μια εφάπαξ ανθρώπινη δόση 0,5 mL του SPIKEVAX χορηγήθηκαν IM σε θηλυκούς αρουραίους σε τέσσερις περιπτώσεις: 28 και 14 ημέρες πριν από το ζευγάρωμα και τις ημέρες κύησης 1 και 13», αναφέρεται στη δημοσίευση του FDA.

Το εμβόλιο της Pfizer προκάλεσε επίσης ανώμαλα πλευρά σε αρουραίους

Τον Αύγουστο του 2021, η Elsevier δημοσίευσε μια αξιολογημένη μελέτη (pdf) με τίτλο «Έλλειψη επιδράσεων στη γονιμότητα των θηλυκών και στην προγεννητική και μεταγεννητική ανάπτυξη των απογόνων σε αρουραίους με το BNT162b2, ένα εμβόλιο COVID-19 με βάση το mRNA».

Το BNT162b2 είναι το εμβόλιο της Pfizer.

Όλοι οι συγγραφείς της δημοσίευσης απασχολούνταν από την Pfizer, την BioNTech ή την Charles River, εργολάβο της Pfizer.

Η δημοσίευση αυτή υποδηλώνει ότι υπήρξε «έλλειψη επιδράσεων» στη μεταγεννητική ανάπτυξη των απογόνων, αλλά η μελέτη δείχνει ότι υπήρξε αύξηση κατά 295% (8,3% σε σύγκριση με 2,1% στην ομάδα ελέγχου) των ανώμαλων πλευρών στους εμβολιασμένους απογόνους αρουραίων. Μια τεράστια αύξηση σε αυτό που περιγράφεται ως «υπεράριθμη οσφυϊκή μοίρα».

«Αυτή ήταν μια εξαιρετικά επικίνδυνη προειδοποίηση»

«Οι σκελετικές ανωμαλίες στους οστικούς θώρακες είναι απολύτως σημαντικές και ήταν στατιστικά αυξημένες στους απογόνους αρουραίων της πειραματικής ομάδας σε σύγκριση με την ομάδα του εικονικού φαρμάκου», δήλωσε στους Epoch Times ο James Thorp, ιατρός με πιστοποίηση στη μαιευτική και γυναικολογία, καθώς και στην ιατρική μητέρας- εμβρύου, αφού εξέτασε την ανάλυση της Latypova στο πακέτο BLA της Moderna.

«Στην κλινική μαιευτική και την ιατρική μητέρας-εμβρύου βλέπουμε παρόμοια ευρήματα σε σκελετικές ανωμαλίες πριν από τη γέννηση που είναι εξαιρετικά σοβαρές και συχνά θανατηφόρες. Αυτό ήταν ένα εξαιρετικά επικίνδυνο προειδοποιητικό σήμα στις μελέτες αναπαραγωγικής τοξικολογίας και δεν ήρθε ποτέ στο φως της δημοσιότητας για να προστατεύσουμε τους πολίτες του πλανήτη μας. Το CDC, η Pfizer, η Moderna και τα κορυφαία ιατρικά περιοδικά του ιατρικού βιομηχανικού συμπλέγματος είπαν ψέματα στο αμερικανικό κοινό και πρέπει να λογοδοτήσουν», δήλωσε ο Thorp.

Ο Thorp ανέλυσε και επαλήθευσε πρόσφατα τα πιο πρόσφατα δεδομένα του Συστήματος Αναφοράς Ανεπιθύμητων Ενεργειών Εμβολίων (VAERS) που σχετίζονται με τα εμβόλια COVID-19 και τα συνέκρινε με τα εμβόλια γρίπης, διαπιστώνοντας πολλές ανωμαλίες.

Ο ιστότοπος του CDC συνιστά τα εμβόλια COVID κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, προκειμένου να «αποτραπεί η σοβαρή ασθένεια και ο θάνατος σε έγκυες γυναίκες».

Το Αμερικανικό Κολέγιο Μαιευτήρων και Γυναικολόγων «συνιστά επίσης να εμβολιάζονται τα έγκυα άτομα κατά της COVID-19», προσθέτοντας ότι ο πλήρης εμβολιασμός των εγκύων γυναικών θα πρέπει να αποτελεί «προτεραιότητα».

Η Moderna και ο FDA δεν απάντησαν σε αίτημα για σχολιασμό.

Η Epoch Times απευθύνθηκε στην Pfizer και το CDC για σχόλια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »