Παρουσιάστηκε στην εκπομπή Φως στο Τούνελ
Ένα νέο ντοκουμέντο φαίνεται να υπάρχει στα χέρια των Αρχών, μετά την χθεσινή αποκάλυψη της Αγγελικής Νικολούλη στην εκπομπή Φως στο Τούνελ.

Πιο συγκεκριμένα κάμερα ασφαλείας που καταγράφει την κίνηση επί της Λεωφόρου Λαυρίου και Διαδόχου Παύλου κοντά στο σημείο που βρίσκεται κοντά στην μεζονέτα, δείχνει ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο κινείται στη Λεωφόρο Λαυρίου και στρίβει αριστερά διασχίζοντας την κάθετα στις 3.36 τα ξημερώματα με κατεύθυνση την οδό Διαδόχου Παύλου.

Περίπου δύο ώρες μετά, στις 5.30 το πρωί, την ώρα που σύμφωνα με τις μαρτυρίες οι δράστες του εγκλήματος φεύγουν από την περιοχή, βλέπουμε εκ νέου το ίδιο όχημα να βγαίνει πάλι από τη Διαδόχου Παύλου στη Λαυρίου, να τη διασχίζει κάθετα με ταχύτητα και να στρίβει προς την Αγία Παρασκευή.

Η πορεία του οχήματος

Η εκπομπή ακολούθησε την πορεία αυτού του αυτοκινήτου στην οδό Διαδόχου Παύλου και εντόπισε σημεία ερημικά, που πιθανότατα να χρησιμοποιήθηκαν από τους δράστες για κάλυψη και παρακολούθηση.

Στην περιοχή υπάρχουν λιγοστά σπίτια και οι δράστες θα μπορούσαν πεζή να φτάσουν στη μεζονέτα μέσα από ένα χωράφι χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι κάμερες μιας κοντινής επιχείρησης δε λειτουργούσαν, ενώ από μία άλλη μονοκατοικία οι ένοικοι που είχαν φύγει, είχαν ξηλώσει τις κάμερες που είχαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »