Επιβεβαιώνονται ξανά οι «συνομωσιολόγοι»: Η Κίνα «μεγάλος κερδισμένος» της πανδημίας – Ακολουθεί η κινεζοποίηση μας

Δεν το λένε οι «συνομωσιολόγοι», δεν το λένε οι «ακροδεξιοί». Το λέει ο ΟΟΣΑ, στις προβλέψεις του για το 2021! Μεγάλος κερδισμένος από την παγκόσμια κρίση του κορωνοϊού, θα είναι η Κίνα, από την οποία ξεκίνησε η πανδημία.

Είναι άραγε τυχαίο; Ή μήπως προχωρά το σχέδιο της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» που θέλει την κινεζοποίηση των δυτικών κοινωνιών; Γι’ αυτό και τονίζεται η «επιτυχία» της Κίνας στην διαχείριση της πανδημίας, ενάντια σε κάθε λογική χρηστής διαχείρισης. Ένας “κομμουνιστικός καπιταλισμός” τύπου Πεκίνου, είναι από ότι φαίνεται η επιλογή των “ελίτ” για την επόμενη ημέρα της πανδημίας. Οπου οι πολυεθνικές εταιρείες θα αποφασίζουν που αρχίζουν και πού σταματούν τα ατομικά και ανθρώπινα δικαιώματά μας.

Σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ η οικονομία της Κίνας θα είναι μεγαλύτερη κατά 10% σε σύγκριση με το τέλος του 2019. Οι προβλέψεις αυτές είναι ενδεικτικές της καλής διαχείρισης της χώρας της πανδημίας, σε υγειονομικό και οικονομικό επίπεδο, διευκρινίζεται. Της απόκρυψης δηλαδή στοιχείων…
Αντιθέτως οι ι υπόλοιπες χώρες και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού έχουν μείνει πίσω σε σχέση με τις ασιατικές χώρες, ωστόσο, ο ΟΟΣΑ προβλέπει ότι οι ΗΠΑ θα ανακάμψουν σημαντικά μέχρι το τέλος του 2021 και παρά την δυσμενή υγειονομική της κατάσταση στην παρούσα φάση.

Για την Ευρώπη ο ΟΟΣΑ δεν είναι τόσο αισιόδοξος προβλέποντας πως μόνο η οικονομία της Γερμανίας θα επανέλθει σε προ-κορωνοϊού επίπεδα. Η γερμανική οικονομία αναμένεται να υποχωρήσει κατά 1,7% το τελευταίο τρίμηνο του 2021 σε σύγκριση με την οικονομία της χώρας το αντίστοιχο τρίμηνο του 2019.

Όσο για την Ελλάδα; Διαψεύδονται και οι προβλέψεις για ανάπτυξη κοντά στο 5% και αντιθέτως προβλέπεται ισχνή ανάπτυξη και αυτό εάν όλα πάνε… κατ’ ευχήν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »