Όλα αυτά που βιώνουμε σε καθημερινή βάση με αποκορύφωμα το τραγικό συμβάν με τα τρένα δείχνουν πώς ένα πανάρχαιο Σχέδιο παρέμεινε καλά κρυμμένο για αιώνες μέσα στους κόλπους των μυστικών εταιρειών. Η μηχανορραφία αυτή σκοπεύει να υποτάξει την ανθρωπότητα κάτω από μία μόνο Παγκόσμια Κυβέρνηση και αυτό πιστεύω πως αργά η γρήγορα θα αρχίζει να φαίνεται . Μετά τον Μεγάλο Κατακλυσμό που περιγράφει ο Πλάτων και οι περισσότερες μυθολογίες του κόσμου, μια μικρή ομάδα εκλεκτών, κρυμμένη μέσα σε μυστικές εταιρείες, διαφύλαξε ανά τους αιώνες τις προκατακλυσμιαίες γνώσεις του τεχνολογικά πολύ προηγμένου Ατλάντιου πολιτισμού, αλλά και το σύστημα διακυβέρνησής του. Πρωταρχικός της στόχος ήταν η αναβίωσή του και μια Παγκόσμια Κυβέρνηση κατά το πρότυπο των δέκα βασιλείων της Ατλαντίδας. Αυτό ονομάστηκε Μεγάλο Σχέδιο. Η ομάδα που ήταν ο θεματοφύλακας των γνώσεων, ονομάστηκε Τάξη των Πεφωτισμένων, ή Τάξη της Αναζήτησης, ή Τάξη των Αρχαίων Φιλοσόφων, δενόταν με ιερούς όρκους και εφάρμοζε μια ρέπλικα των προκατακλυσμιαίων τελετουργιών. Μετά την καταστροφή, το Μεγάλο Σχέδιο κληροδοτήθηκε στις μυστικές εταιρείες των αρχαίων Αιγυπτίων, που είχαν κεντρικό άξονα τη λατρεία της Ίσιδας, του Οσίριδος και του Σείριου που ρύθμιζε τις πλημμύρες του Νείλου, και γνώριζαν πολύ καλά την ύπαρξη της Αμερικής. Η ομάδα υπήρχε πολύ πριν χτιστεί η πυραμίδα του Χέοπα και η Σφίγγα και χρησιμοποιεί πανάρχαια σύμβολα που βρίσκονται σε όλες τις Στοές.

Η αδελφότητα των λογίων σοφών υπήρχε στην Αίγυπτο, την Ελλάδα, τη Μεσοποταμία, την Ινδία, την Κίνα, καθώς και σε όλο τον υπόλοιπο αρχαίο κόσμο, διαμορφώνοντας ένα κυρίαρχο σώμα και τα σχέδια για την ανάπτυξη του δυτικού ημισφαιρίου και τη δημιουργία μιας Νέας Ατλαντίδας, διαμορφώθηκαν στην Αλεξάνδρεια, τη Μέκκα, το Δελχί και τη Λάσα του Θιβέτ, πολύ πριν από την εποχή του Πλάτωνα. Η γνώση της Αμερικής, στη Δύση, από τους αρχαίους Αιγύπτιους μύστες, μεταδόθηκε στους Έλληνες, τους Ρωμαίους, τους Γνωστικούς, τους Καθαρούς, τους Καμπαλιστές και τους Ναΐτες. Η αληθινή ιστορία του κόσμου φυλαγόταν στις μυστικές σχολές, ενώ τα εσωτερικά τάγματα της Ευρώπης, της Εγγύς Ανατολής και της Ασίας βρίσκονταν σε επικοινωνία με την ιεραρχία των πιο εξελιγμένων ιθαγενών αμερικανικών εθνών, πολύ πριν τους Ναΐτες και τον Κολόμβο. Το σύμβολο της πυραμίδας στις Στοές των μυστικών εταιρειών, στο αμερικανικό δολάριο, και σε πολλές πρωτεύουσες, προέρχεται από την πεποίθηση ότι στην Ατλαντίδα υπήρχε ένα μεγάλο πανεπιστήμιο που στεγαζόταν σε μια τεράστια πυραμίδα, όπου στο πάνω μέρος της υπήρχε ένα αστεροσκοπείο για τη μελέτη των αστεριών. Ο θρύλος του Χιράμ Αμπίφ, ή γιου της Χήρας, είναι θεμελιώδης στον Τεκτονισμό και σχετίζεται με τον κατακλυσμό, την κρυφή ιστορία της ανθρωπότητας και τους Ναΐτες. Η ομάδα χρησιμοποιεί αριθμητικούς συμβολισμούς, αριθμοσοφία, «ιερή γεωμετρία» (πού αναφέρεται σε μη ευκλείδιες γεωμετρίες και βεβαίως δεν έχει τίποτε το ιερό), καθώς και διάφορα «Μυστήρια» που βασίζονται σε αρχαίες τελετουργίες μαγείας που διδάσκουν πως να αποκτούν τα μέλη δύναμη και πλούτη, πώς να ελέγχουν τη μοίρα των ανθρώπων και των εθνών, και πώς να πετύχουν την αθανασία, απατηλή υπόσχεση κυρίως στους νεόφυτους, προκειμένου να τους προσεγγίσουν. Η ομάδα προσπαθεί να πείσει την ανθρωπότητα ότι η παγκόσμια κυβέρνηση είναι αναγκαία για την παγκόσμια ειρήνη, μόνο που στην πραγματικότητα, μια τέτοια κυβέρνηση οδηγεί σε παγκόσμια δικτατορία.

Οι εκλεκτοί των μυστικών εταιρειών που συχνά είναι ομοφυλόφιλοι μισούν τον χριστιανισμό που τον θεωρούν πραγματική τραγωδία για τα σχέδιά τους. Δεν τους ενοχλούν όμως όλα τα άλλα δόγματα. Κατ’ αυτούς, ο Θεός έχει δυαδική φύση: είναι ταυτόχρονα ο καλός Εωσφόρος, ο αγαθός θεός της γνώσης, και ο κακός και μοχθηρός Αδωνάι. Ο καλός Εωσφόρος έχει ερμαφρόδιτη φύση: το αρσενικό του μέρος αντιπροσωπεύεται από τον Όσιρι και το θηλυκό από την Ίσιδα. Απ’ αυτήν την πίστη και την επίδραση του CFR προέρχεται το κύμα επιβολής τρανσεξουαλισμού στη Δύση μετά την υπογραφή της Συμφωνίας της Μάλτας το 1989, καθώς τότε θεώρησαν ότι η εκπαιδευτική «μεταρρύθμιση» είχε πλέον ωριμάσει.

Πιστεύουν ότι μόλις ο άνθρωπος εξελιχθεί σε Θεό, είναι ελεύθερος να διαμορφώσει τη δική του ηθική, και κατ’ αυτόν τον τρόπο του επιτρέπονται πολυάριθμα εγκλήματα και ακολασίες, δεδομένου ότι δεν οφείλει να λογοδοτεί σε καμμία ανώτερη απ’ αυτόν δύναμη, παρά μόνον στον εαυτό του. Η αμαρτία θεωρείται νοητική κατάσταση.

Η ομάδα αυτή υποστήριξε οικονομικά τον Κομμουνισμό και τον Σιωνισμό και τους χρησιμοποίησε για την προώθηση των σχεδίων της.

Προσπάθησε δε να διατηρήσει την Σοβιετική Ένωση ισχυρή, και στήριξε την Κομμουνιστική Κίνα του Μάο, γεγονός που κόστισε τρισεκατομμύρια δολάρια και 300 εκατομμύρια ανθρώπινες ζωές.

Η ομάδα όχι μόνο ελέγχει το παγκόσμιο χρήμα, τα διεθνή γεγονότα, την εσωτερική πολιτική των περισσότερων κρατών του κόσμου, αλλά και την οικονομική, την εκπαιδευτική και την θρησκευτική τους πολιτική χάρη στην υποστήριξη των πάσης φύσεως ΜΜΕ που κατέχουν τα εξέχοντα μέλη της. Η ομάδα ζει με την ψευδαίσθηση ότι είναι αήττητη. Αν και τα μέλη της είναι πλούσια και ισχυρά, κάνουν λάθη, λένε ανοησίες και προδίδονται. Δεν είναι άτρωτοι και δεν ελέγχουν τα πάντα, όπως εντέχνως διαδίδουν. Και το κυριώτερο: είναι κοινοί θνητοί όπως όλοι μας. Ούτε κατά διάνοια δεν είναι ερπετοειδείς ή οποιοδήποτε άλλο μύθευμα διαρρέουν οι ίδιοι, ώστε να φοβούνται οι αφελείς και οι απαίδευτοι.

Όπως αναφέρει ο William Still στο σημαντικότατο βιβλίο του Νέα Παγκόσμια Τάξη, η πρόσφατη Παγκόσμια Τάξη δρομολογήθηκε με την εκτέλεση του Τσαουσέσκου και τη Συμφωνία της Μάλτας της 02.12.1989 !

Η Συμφωνία της Μάλτας, που κατήργησε τη Συμφωνία της Γιάλτας, προβλέπει την κατάρρευση του Ανατολικού Μπλοκ, και εν συνεχεία, του Δυτικού Μπλοκ και αναδιάταξη των ισορροπιών στην Ευρώπη.

Μέχρι τώρα δυστυχώς βλέπουμε και τα δύο να έχουν επιβεβαιωθεί. Κατά συνέπειαν, ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος είναι εν εξελίξει και θα ζήσουμε πολύ δύσκολες μέρες .

Σύμφωνα με τον Still, ο σχεδιασμός του περιλαμβάνει τροποποιήσεις των Συνταγμάτων των χωρών, ώστε να συγκεντρωθούν όλες οι εξουσίες σε ένα μόνο σώμα.

Αυτό συμβαίνει ήδη, με τέτοιο τρόπο, ώστε να μη γίνονται αντιληπτές, για παράδειγμα, μέσω δήθεν επιτροπών αναθεώρησης του Συντάγματος, ώστε να συμβαδίζει με τις «ανάγκες του σήμερα» και μέσω τροπολογιών που ενσωματώνονται εν κρυπτώ στην εθνική νομοθεσία των κρατών μέσα σε άσχετους Νόμους. Οι συνταγματικές εκτροπές είναι παντού εξόφθαλμες στη Δύση.

Ο Still, ισχυρίζεται ότι μετά την τροποποίηση των Συνταγμάτων των στοχευμένων χωρών, ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος που θα πυροδοτηθεί με παγκόσμιο οικονομικό κραχ από το Τόκιο, εν συνεχεία θα προχωρήσει στην πλήρη ολοκλήρωσή του. Όλοι λοιπόν θα πρέπει να πληροφορηθούν, και ειδικά οι νεώτεροι, ότι στα πλαίσια του ξαναγραψίματος της Ιστορίας, όλα τα προαναφερθέντα σ’ αυτήν την έρευνα που δεν συμφωνούν με το κυρίαρχο αφήγημα, είτε αποκρύπτονται από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, είτε προβάλλονται ως «θεωρίες συνομωσίας», και ειδικά από τις εκάστοτε κυβερνήσεις πίστα όργανα των παγκοσμιοποιητών.

Γι’ αυτό και όλα τα κυρίαρχα ΜΜΕ πρέπει να εξοβελιστούν από την πληροφόρηση κάθε Έλληνα ! Διότι η απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας, η συνομωσία της ψευτο-πανδημίας, το γεγονός των αναρίθμητων θανάτων και βλαβών από τα εμβόλια, και η καθημερινή πορεία της ζωής μας προς τον αφανισμό, διαψεύδει τα κυρίαρχα ΜΜΕ, και δικαιώνει όλους τους τίμιους και ανεξάρτητους ερευνητές.

Όλα αυτά που αναφέρω δεν αποτελούν σε καμμία περίπτωση αγιογραφία του Χριστιανισμού και δεν τον προάγει ως πανάκεια, γνωρίζοντας τα λάθη και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας της διοίκησης των χριστιανικών Εκκλησιών και ειδικά τη στάση τους κατά την ψευτο-πανδημία !!! Ωστόσο, εκείνο που κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει είναι το απύθμενο μίσος που τρέφουν όλες οι μυστικές εταιρείες προς το πρόσωπο του Χριστού, που δεν τρέφουν προς κανέναν άλλον μύστη ή ζηλωτή (όπως αυτές τον θεωρούν) και προς καμμία άλλη από τις μεγάλες θρησκείες.Όμως ο τάφος όλων των πραγματικών συνομωτών είναι το διαδίκτυο και η διάδοση της αλήθειας !

Όπως λοιπόν όλες οι δυνάμεις που δρουν στο σκότος, έτσι και οι μυστικές εταιρείες δεν μπορούν να λειτουργήσουν στο φως που διαχέει η δημόσια αποκάλυψη. Όπως τα ποντίκια και οι κατσαρίδες που όταν πέφτει επάνω τους το φως, εξαφανίζονται και κρύβονται τρομαγμένες, έτσι και η Μασονία και όλες οι κρυφές οργανώσεις δεν αντέχουν στο φως της αλήθειας, γιατί δεν υπάρχει ισχυρότερο όπλο από την αποκάλυψη και το ξεσκέπασμα. Μήπως σήμερα σαν λαός αυτό δεν επιζητούμε ; Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να γίνει εφικτό από το συγκεκριμένο συμβάν αλλά τουλάχιστον ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κάνουμε μια αρχή γιαυτο το ξεσκέπασμα που ίσως μας οδηγήσει στην τελική Αποκάλυψη όλων αυτών !

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »