Ένα βίντεο-ντοκουμέντο προκαλεί αποτροπιασμό για την αδιάκριτη βία με την οποία ορισμένα άτομα που φορούσαν την στολή του αστυνομικού αντιμετώπισαν πολίτες προφανώς κατόπιν κυβερνητικών εντολών, στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης: Στο βίντεο απεικονίζεται νεαρή γυναίκα -πιθανόν ανήλικη- να ξυλοκοπείται βάναυσα.

Οι άτομα της ομάδας «Δ», οι οποίοι φαίνεται πως πήγαν να κάνουν πράξη το «πάμε να τους σκοτώσουμε» που έλεγαν με μίσος για τους πολίτες προηγουμένως, πέταξαν στο έδαφος χθες μία μικρή κοπέλα που απλά κάθονταν από τα σκαλιά με κίνδυνο να σπάσει το κεφάλι της στο πεζοδρόμιο.

Στη συνέχεια ενώ είναι πεσμένη την κλωτσούν στα ζωτικά όργανα, δηλαδή στον θώρακα προτού της ορμήσουν και την ξυλοκοπήσουν, ενώ αυτή ουρλιάζει από τον πόνο, καθώς δέχεται χτυπήματα σε όλο της το κορμί.

Αλήθεια αν χτυπούσε το κεφάλι της στο πεζοδρόμιο και έμενε στον τόπο ή πάθαινε εσωτερική αιμορραγία από τα χτυπήματα στα ζωτικά της όργανα τι θα έλεγαν οι ένστολοι που την ξυλοκοπούσαν βάναυσα;

Προσοχή οι εικόνες είναι σκληρές και προκαλούν αποτροπιασμό.

Κοντά στο ίδιο σημείο αστυνομικοί της ομάδας Δ, η οποία επί ΣΥΡΙΖΑ είχε καταργηθεί λόγω υπέρμετρης βίας, πάτησαν με το μηχανάκι τους διαδηλωτή με κίνδυνο να τον σκοτώσουν ή να τον αφήσουν ανάπηρο!

Η κυβέρνηση οδηγεί τα πράγματα στα άκρα καθώς είναι αποφασισμένη να πατάξει οποιαδήποτε ανυπακοή στο lockdown με υπέρμετρη βία και έχει εντάξει στην αστυνομία ειδικούς φρουρούς 5μηνης εκπαίδευσης που είναι αποφασισμένοι για τα πάντα και ικανή για εκτέλεση κάθε εντολής εναντίον των πολιτών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »