Κάνουν ό,τι θέλουν οι μετανάστες.

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση με τους μετανάστες, καθώς πρόκειται για κινητές-”βόμβες”. 

Μετά τα χθεσινά περιστατικά, σήμερα είχαμε νέα αναστάτωση στην κλειστή δομή φιλοξενίας στη Ριτσώνα, η οποία έχει μπει σε καραντίνα λόγω κρουσμάτων κορονοϊού. 

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, πληροφορίες αναφέρουν πως μικρή ομάδα 10-15 ανθρώπων έφυγε από την πίσω πλευρά της δομής και βγήκε στον επαρχιακό δρόμο που οδηγεί στο Σχηματάρι.

Άμεσα ομάδα της ΟΠΚΕ με δύο τζιπ ξεκίνησε να τους βρει και, σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Αστυνομία, τους εντόπισε και τους σταμάτησε πάνω στον δρόμο. Όπως είπαν, κάποιος ήθελε να βρει ΑΤΜ και κάποιος άλλος να πάει σε φαρμακείο για να αγοράσει κάτι για τη γυναίκα του.Blake Lively’s ‘The Rhythm Section’ Is One Of The Biggest Bombs Of All Time

Τώρα εξετάζεται το πώς θα γυρίσουν, καθώς είναι σε ισχύ αυστηρή καραντίνα λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού. Όπως μεταδόθηκε, ενδεχομένως να γυρίσουν με τα πόδια συνοδεία της Αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται πως στη δομή είναι κλεισμένοι 2.800 άνθρωποι.  

Προσέξτε πόσες δυνάμεις χρειάζονται για να επιβάλουν (χωρίς επιτυχία) την καραντίνα ΣΕ ΜΙΑ ΔΟΜΗ.

Οι “νεοπατριώτες” που επί 9 μήνες έκαναν χώρο στα νησιά διασπείροντας σε όλη την χώρα αφροασιάτες, διαβεβαιώνουν οτι στα ανοιχτό-κλειστα κέντρα των 5.000 θα ελέγχουν τις εξόδους.

864:03 PM – Apr 3, 2020Twitter Ads info and privacy54 people are talking about this

Διεθνής Αμνηστία & αριστερά κόμματα στο πλευρό της Άγκυρας: ”Οι Έλληνες σκότωσαν μετανάστες στον Έβρο” – ”Τα σύνορα είναι στρατιωτικοποιημένα!”

Kαταγγελία: ”Εμείς κλεινόμαστε μέσα και οι πρόσφυγες στις Θερμοπύλες παίζουν μπάλα”  

Υγειονομικές βόμβες χαρακτηρίζονται τα hot spot μετά το κρούσμα στη Ριτσώνα με την έγκυο από τη Σενεγάλη, αφού οι συνθήκες διαβίωσης στα Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων, ευνοούν την μεταδοτικότητα του κορωνοϊού.

Το θέμα όμως είναι ότι δεν λαμβάνονται και τα απαραίτητα μέτρα αφού όπως περιγράφουν κάτοικοι της περιοχής. οι πρόσφυγες που φιλοξενούνται στις Θερμοπύλες παίζουν σχεδόν καθημερινά μπάλα.

«Εμείς κλεινόμαστε στα σπίτια μας και αυτοί κάνουν βόλτες και παίζουν μπάλα καθημερινά. Ελέγχονται οι μετακινήσεις τους; Μήπως πρέπει οι αρμόδιοι να πάρουν μέτρα πριν είναι αργά. Μην ξεχνάμε ότι εκεί εργάζονται συμπολίτες μας που μετά επιστρέφουν στις οικογένειές τους…», αναφέρει το LamiaReport.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »