Ανδρέας Λοβέρδος είναι φίλος και συνοδοιπόρος του Κυριάκου Μητσοτάκη, που αν και “φιλοξενούμενος” στη ΝΔ, την έχει μεταλλάξει σε Σημιτικό ΠΑΣΟΚ!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στήριξε με τα 1000 την υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου στην εσωκομματική διεκδίκηση της αρχηγίας του ΠΑΣΚ/ΚΙΝΑΛ!

Τυχαία όλα τα φιλοκυβερνητικά Μέσα μέσω των δημοσκοπήσεών τους, έφερναν πρώτο τον Ανδρέα Λοβέρδο, σε μια προσπάθεια επηρεασμού των ψηφοφόρων του πάλαι ποτέ ισχυρού “Κινήματος”! 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όρισε τον Ανδρέα Λοβέρδο Γραμματέα στην διακομματική Επιτροπή για την Ανάπτυξη της Θράκης, με Πρόεδρο την Ντόρα Μπακογιάννη και Αντιπρόεδρο τον Γιώργο Κατρούγκαλο!

Τον Ανδρέα Λοβέρδο, που τον έκανε Υπουργό στην κυβέρνησή του ο Αντώνης Σαμαράς!

Έτσι ο Ανδρέας Λοβέρδος υπερθεμάτισε της απόφασης Κυριάκου Μητσοτάκη να αποστρατικοποιήσει μερικώς τα νησιά του Αιγαίου μας, στέλνοντας βαριά οπλικά συστήματα στην Ουκρανία!

Γι΄ αυτό στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, ο  Ανδρέας Λοβέρδος ζήτησε την αποστρατικοποίηση των νησιών μας;

Λανσάροντας ένα μοντέλο αμοιβαίας αποχώρησης στρατευμάτων με την Τουρκία;

Αυτή η πολιτική πρόταση – ενέργεια είναι εκ του πονηρού και βάζει σε κίνδυνο την Πατρίδα!

Δεν γνωρίζει ο Ανδρέας Λοβέρδος, ότι η στρατικοποίηση των νησιών μας έγινε μετά τις επιθετικές απειλές της Τουρκίας με την εφαρμογή του casus belli;

Δεν γνωρίζει πως αν αποστρατικοποιηθούν τα νησιά μας, οι Τούρκοι σε λίγες ώρες θα επανδρώσουν εκ νέου τα Ιώνια παράλια, ενώ εμείς θα χρειαστούμε για την στρατιωτική επάνδρωση των νησιών μας κάποιες ημέρες;

Άρα ποια η σκοπιμότητα αυτών των προτάσεων – δηλώσεων; 

Όταν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός παραδέχτηκε, μετά τη συνάντηση που είχε πρόσφατα με τον Γερμανό Καγκελάριο Όλαφ Σολτς, πως τα ρωσικής κατασκευής TOMA BMP-1 που αποσύρθηκαν από τα νησιά μας δεν θα αντικατασταθούν!

Πού αποσκοπούν λοιπόν οι δηλώσεις – προτάσεις του Ανδρέα Λοβέρδου, όταν μάλιστα η Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής συνεδρίαζε με μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών του Ολλανδικού Κοινοβουλίου;

Συζήτηση που αφορούσε τις τελευταίες εξελίξεις στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο;

Τα προσχήματα αυτής της άθλιας πολιτικά, αλλά και αντεθνικής προσπάθειας Ανδρέα Λοβέρδου, έσωσε κατ΄ ελάχιστον ο Βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, ζήτησε να καταγραφεί, ότι η άποψη Ανδρέα Λοβέρδου δεν εκφράζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη!

Αλήθεια, ποια η κυβερνητική θέση κύριε Κυριάκο Μητσοτάκη;

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »