Πρόσφατη έρευνα είχε δείξει πως το 40% των εμβολιασμένων εγκύων έχασαν τα μωρά τους!

To National Institutes of Health (NIH) (που είναι κρατική αμερικανική υπηρεσία), χρηματοδότησε έρευνα σχετική με τις παρενέργειες των εμβολίων κατά της Covid-19 στις αναπαραγωγικές δυνατότητες των γυναικών και τα αποτελέσματά της δεν είναι καθόλου αισιόδοξα.

Προέκυψε ότι το 40,2% των εμβολιασμένων γυναικών παρουσίασαν αλλαγές στον κύκλο περιόδου τους!

Το ένα τρίτο των γυναικών δηλαδή!

Το δείγμα ήταν ιδιαίτερα μεγάλο αφού εξετάστηκαν 35.000 γυναίκες που σημαίνει πως τα περιθώρια λάθους είναι ιδιαίτερα μικρά.

Πάνω απ΄όλα όμως έχει σημασία πως η έρευνα διενεργήθηκε με εντολή κρατικής υπηρεσίας των ΗΠΑ που σημαίνει ότι τα εμβόλια έχουν χάσει την αξιοπιστία τους ακόμα και γι αυτούς που τα υποστήριζαν και πίεζαν τον κόσμο για να τα χρησιμοποιήσει.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με στοιχεία που ήρθαν στη δημοσιότητα τον Αύγουστο του 2022, χάρη στις άοκνες προσπάθειες του νεαρού δικηγόρου Aaron Siri, το 44% των εγκύων γυναικών στη δοκιμή των εμβολίων της Pfizer για τον Covid-19, έχασαν τα μωρά τους.

Ο μη κερδοσκοπικός όμιλος, Public Health and Medical Professionals for Transparency, μήνυσε τον FDA τον περασμένο Σεπτέμβριο, αφού ο οργανισμός απέρριψε το αίτημά του για το Freedom of Information Act (FOIA), να επισπεύσει την κυκλοφορία των εγγράφων αναθεώρησης του εμβολίου mRNA.

Σε μια κοινή έκθεση κατάστασης του Νοεμβρίου του 2021, η FDA πρότεινε την έκδοση μόνο 500 σελίδων των εγγράφων το μήνα, κάτι που θα χρειαζόταν έως και 75 χρόνια.

Σε μια δικαστική απόφαση του Ιανουαρίου, ο περιφερειακός δικαστής των ΗΠΑ Mark Pittman της Βόρειας Περιφέρειας του Τέξας, διέταξε την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) να δημοσιοποιήσει αμέσως περίπου 12.000 έγγραφα και στη συνέχεια 55.000 σελίδες το μήνα έως ότου δημοσιοποιηθούν όλα τα έγγραφα, συνολικά περισσότερα από 300.000. σελίδες.

Έτσι, περισσότερο από το 40% των εγκύων γυναικών που συμμετείχαν στη δοκιμή εμβολίου με mRNA της Pfizer για τον COVID υπέστησαν αποβολές, σύμφωνα με εσωτερικά έγγραφα της Pfizer, που κυκλοφόρησαν πρόσφατα με δικαστική απόφαση.

Παρόλα αυτά, η Pfizer και η κυβέρνηση Βiden επέμειναν ότι τα εμβόλια ήταν ασφαλή για τις έγκυες γυναίκες. Από τις 50 έγκυες γυναίκες, οι 22 από αυτές έχασαν τα μωρά τους, σύμφωνα με ανάλυση των εγγράφων.

Δοκιμαστικά έγγραφα που κυκλοφόρησαν τον Απρίλιο αποκάλυψαν ότι η Pfizer έπρεπε να προσλάβει 1.800 επιπλέον υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης το πρώτο εξάμηνο του 2021 για να αντιμετωπίσει τη «μεγάλη αύξηση» των ανεπιθύμητων ενεργειών στο εμβόλιο της για τον COVID.

Το εμβόλιο Pfizer-BioNTech για τον COVID-19 έγινε διαθέσιμο βάσει της Εξουσιοδότησης Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης (EUA) στις 11 Δεκεμβρίου 2020. Μέχρι τον Φεβρουάριο του 2021, η εταιρεία έβλεπε τόσα πολλά σήματα ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων των εγκύων και θηλαζουσών μητέρων, που έπρεπε να να προσλάβει αμέσως 600 υπαλλήλους για την επεξεργασία των δεδομένων.

Μια παρτίδα εγγράφων που κυκλοφόρησαν στα τέλη Ιουλίου έδειξε ότι το 44% των γυναικών που ήταν έγκυες κατά τη διάρκεια της δοκιμής υπέστησαν αποβολές, αποκάλυψε η συγγραφέας και δημοσιογράφος Δρ Naomi Wolf στο podcast του War Room του Steve Bannon. Η Wolf πρωτοστάτησε στην έρευνα και την ανάλυση των εγγράφων της Pfizer μέσω της ιστοσελίδας της Daily Clout.

Στο παρελθόν, μόνο το 10-15% των γνωστών κυήσεων κατέληγαν σε αποβολή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »