Όρια δεν έχει το θράσος ορισμένων παράνομων μεταναστών που φτάνουν στην χώρα μας και θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν «ότι τους καπνίσει».

Η αίσθηση αυτή ασφαλώς επιβεβαιώνεται από τις συνεχείς πολιτικές παρεμβάσεις που θεωρούν ότι οι παράνομοι μετανάστες αξίζουν ειδικής μεταχείρισης έναντι όλων των υπολοίπων πολιτών. Αυτό ακριβώς συνέβη και στον υποτιθέμενο «πρότυπο καταυλισμό» του Καρά Τεπέ όπου ένας παράνομος μετανάστης εκνευρίστηκε και… έσπασε ένα περιπολικό.

Συγκεκριμένα στο επεισόδιο που έλαβε χώρα στην περιοχή του Καρά Τεπέ, πρωταγωνιστής ήταν ένας αλλοδαπός «νταής» ο οποίος έγινε πυρ και μανία όταν προσπάθησαν να του κάνουν έλεγχο οι άνδρες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου.

Αφού εξύβρισε τους αστυνομικούς, ξέσπασε πάνω στο υπηρεσιακό τους όχημα χτυπώντας το με χέρια και με πόδια και προκαλώντας του ζημιές!

Με τα πολλά, ο… ζόρικος αλλοδαπός ακινητοποιήθηκε, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Μυτιλήνης που διενήργησε προανάκριση και σχημάτισε σε βάρος του δικογραφία για απείθεια, εξύβριση και πρόκληση φθορών σε δημόσια περιουσία.

 

Τις οποίες φυσικά δεν θα πληρώσει ο ίδιος, αλλά οι Έλληνες φορολογούμενοι, οι οποίοι πληρώνουν και για την διαμονή του. Θα απελαθεί άραγε ή θα μείνει για πάντα εδώ;
Θα ήταν μια καλή αφορμή για να μας πει ο αρμόδιος υπουργός Νότης Μηταράκης αν υπάρχει κάποιο σχέδιο στην κυβέρνηση σχετικά με το τι θα γίνει με όλους τους παράνομους μετανάστες που παρανομούν στην χώρα μας. Θα επιστραφούν με κάποιο τρόπο στις χώρες τους;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »