Πετρο  θέλω να σου πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» αν και κάπως καθυστερημένα. Υπάρχουν τόσα πράγματα και στιγμές για τα οποία σου είμαι ευγνώμων. Ενδεχομένως, κάποια από αυτά να τα ξεχάσω σ’ αυτό το γράμμα, αλλά πάρτο σαν μια μικρή ένδειξη της ευγνωμοσύνης μου προς εσένα, που είσαι κομμάτι της ζωής μου όλα αυτά τα χρόνια και την κάνεις πιο όμορφη…

Σε ευχαριστώ που ήσουν, είσαι και θα είσαι ο μεγαλύτερος μου υποστηρικτής. Πέρα από την οικογένειά μου, είσαι το άτομο που έχει στηρίξει κάθε μου βήμα. Σ’ αυτήν τη μάχη που λέγεται «ζωή»,  δε με ενδιαφέρει ποιος βρίσκεται στη μεριά των αντιπάλων, γιατί ξέρω πως εσύ θα βρίσκεσαι στη δική μου και θα πολεμούμε ένα ολόκληρο πλήθος μαζί. Με ενθαρρύνεις να κυνηγάω τα όνειρά μου, όσο τρελά κι αν είναι αυτά. Πιστεύεις σε εμένα, πως μπορώ να κατορθώσω τα πάντα, αρκεί να το θέλω!

Σε ευχαριστώ που είσαι ο εαυτός σου. Είσαι ο πιο αξιολάτρευτος άνθρωπος κι όποιος σε γνωρίζει, το ξέρει πολύ καλά αυτό. Τυχερός εκείνος που θα σταθεί δίπλα σου! Και πώς να μην είναι τυχερός, με τόσο ζεστή καρδιά, ανοιχτό μυαλό και μεγάλη ψυχή;! Είσαι από εκείνους που μοναδική τους έγνοια είναι το χαμόγελο των αγαπημένων τους, γι’ αυτό και αντιμετωπίζεις με χιούμορ την κάθε κατάσταση.

Σε ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου κάθε στιγμή που σε έχω ανάγκη. Πολλές φορές, τα προβλήματά μου είναι ανούσια και ανύπαρκτα, αλλά εσύ θα δείξεις υπομονή και θα με συμβουλέψεις. Άλλωστε τι σημασία έχει μια φιλία αν δε μπορείς να δείξεις κατανόηση προς τον φίλο σου; Να σου πω ένα μυστικό; Όταν έχω πλάι μου εσένα, δε φοβάμαι κανέναν.

Σε ευχαριστώ που με αποδέχεσαι, που με στηρίζεις, που με αγαπάς. Σε ευχαριστώ που φωτίζεις τον κόσμο μου, όταν τα πάντα γύρω μου φαντάζουν σκοτάδι…

Πετρο  σε ευχαριστώ που είσαι ο καλύτερος μου φίλος! 

Παναγιωτης Σιαμπανης

Δημοσιογραφος/Διαχειριστης του sfairika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »