Αλεξάντερ Ντούγκιν: ”Και ο Πούτιν προειδοποίησε τον κόσμο αναφορικά με αυτό ότι θα μπει σε ακραία κατάσταση.

Θα χρησιμοποιήσουμε πυρηνικά όπλα αν είναι να χάσουμε.

Αυτό είναι σημαντικό γιατί ο Πούτιν, σας υπενθυμίζω τα λόγια του Πούτιν όχι τα δικά μου.

Αυτός επιμένει ή το είπε καθαρά εδώ και κάποια χρόνια ότι αν η Ρωσία τεθεί εκτός του κόσμου αν η Ρωσία θα υποχρεωθεί να πάψει να υπάρχει κι ο κόσμος χωρίς τη Ρωσία επίσης δεν θα υπάρξει.

‘Ισως θα μπορούσατε να το εκλάβετε ως μια απειλή αλλά επίσης είναι το να ζει κανείς ή να μη ζει.

Η διαμάχη στην Ουκρανία για τη Ρωσία δεν είναι θέμα νίκης ή ήττας αλλά νίκης ή ανυπαρξίας ,νίκης ή εξαφάνισης, αφανισμού. Aυτό είναι το είδος πλαισίου όπου θα δύναται να τεθεί η πιθανή απόφαση για χρήση πυρηνικών όπλων. Κι αν υπολογίσουμε τη δυτική στάση η Ουκρανία είναι ασφαλώς μια δημιουργία της Δύσης και της Δυτικής ηγεμονίας και δημιουργήθηκε πρόσφατα με μια αποστολή να βλάψει τη Ρωσία να μειώσει να περιορίσει το εκτόπισμα της. Επιπλέον το να χάσει η Δύση αυτή τη χώρα αυτή είναι μια απώλεια αλλά όχι μεγάλη. Η Ρωσία δεν απειλεί τα ΝΑΤΟικά συμφέροντα και την ύπαρξη του ΝΑΤΟ την ύπαρξη ΕΕ και ΗΠΑ. Στα μάτια των δυτικών είναι να έχουν ή να μην έχουν. Δεν διακινδυνεύουν τη ζωή τους ή τα χρήματα τους, κάποιος δεν ρισκάρει τον πλανήτη όταν κανείς δεν τον απειλεί.”

Ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών: Η χρήση πυρηνικών όπλων για την αποτροπή υπαρξιακής απειλής για τη Ρωσία είναι μέρος του στρατιωτικού δόγματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »