Καθώς ερωτήθηκε αν η θέση περί εξωγήινων είναι πιθανή αναφορικά με τα αταυτοποίητα αντικείμενα που καταρρίφθηκαν στις ΗΠΑ ο Αμερικανός Διοικητής Glen D. VanHerck, απάντησε : « τίποτα δεν αποκλείεται σε αυτό το στάδιο».

Ο Διοικητής του ΝΑΤΟ, Στρατηγός Vanherck, δήλωσε ότι δεν έχει ακόμη αποκλείσει Aliens ή εξωγήινους σε σχέση με τα αταυτοποίητα “Αντικείμενα” που καταρρίφθηκαν πρόσφατα πάνω από τη Βόρεια Αμερική.STAR WARS Hollywood..

Ο επικεφαλής της NORAD (Βορειοαμερικανική Διοίκηση Αεροδιαστημικής Άμυνας) Glen D. VanHerck παραδέχτηκε ότι τα αταυτοποίητα αντικείμενα που καταρρίφθηκαν πάνω από τις Ηνωμένες Πολιτείες ενδέχεται να είναι εξωγήινης προέλευσης. “Οι υπηρεσίες πληροφοριών θα πρέπει να βγάλουν συμπεράσματα γι αυτό”, είπε ο επικεφαλής της NORAD…

Για αυτόν τον λόγο, δεν ονομάζονται μπαλόνια. ”Δεν μπορούμε να πούμε πώς τα τελευταία αντικείμενα μένουν ψηλά, τα ονομάζουμε αντικείμενα, όχι μπαλόνια για κάποιο λόγο” αναφέρει το Πεντάγωνο

 

Στρέφουν τον κόσμο εσκεμμένα στο υπερφυσικό ως υποκατάστατο κακέκτυπο του μεταφυσικού.

Αφού οι πλανητάρχες κλείδωσαν την οικουμένη με τον κόβιντ και την υποδούλωσαν με την υγειονομική τρομοκρατία μέσω του Αποκαλυπτικού σεισμού χάνουν τον έλεγχο και επαναδιεκδικούν τη γη μέσω του .. διαστήματος επιστρατεύοντας το σενάριο της εξωγενούς απειλής.

Επειδή οι εξελίξεις στο ουκρανικό δεν είναι ευνοϊκές για τη Συμμαχία τα … ρίξαν στους εξωγήινους.

Για να έχουν τον παγκόσμιο πληθυσμό υπό την παγκόσμια επικυριαρχία τους χρειάζεται ένας πλανητικός εχθρός που να απειλεί όχι μια χώρα ή μια ήπειρο αλλά τη γη ολόκληρη… Επιστρατεύουν τους Aliens για να καθυποτάξουν τον κόσμο ολόκληρο σε μια Αρχή..UFOκρατία, εξωγηινοπαρμένοι….

Έφθασε ”ο Καρέλεν ο Επόπτης της Γης” ….εκφραστής μιας αριστοκρατίας ενός ανώτερου εξωγενούς πολιτισμού που επιβάλλεται σε μια άβουλη ανθρωπότητα. Οι Αμερικάνοι αποφάσισαν να κάνουν την πραγματικότητα Χόλιγουντ STAR WARS Hollywood.. ανεβάζουν τη δυστοπία ”Οι Επικυρίαρχοι” του Άρθουρ Κλάρκ..

ή θέλουν ν’αποκρύψουν ότι η ανθρωπότητα βρίσκεται στις παραμονές μιας μεγάλης πλανητικής σύγκρουσης και γέμισε ο ουρανός κατασκοπευτικά αντικείμενα από την Αλάσκα τον Καναδά τις ΗΠΑ ως την Κίνα;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »