Αναστατωμένοι είναι οι κάτοικοι της Ερέτριας από τα -μυστικά- σχέδια της κυβέρνησης να φέρουν στην περιοχή τους άγνωστο αριθμό απο παράνομους μετανάστες, επισης από άγνωστες χώρες του κόσμου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Ερέτριας “η εν κρυπτώ και ξαφνική υλοποίηση εγκατάστασης παραμονής αλλοδαπών ώστε να δημιουργηθεί τετελεσμένο γεγονός και μάλιστα εν μέσω πανδημίας έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία”.

Όπως αναφέρει επίσης ο Δήμος Ερέτριας, η περιοχή έχει εξαντλήσει ήδη προ πολλού την δυναμική της στην εγκατάσταση αλλοδαπών, και οτιδήποτε παραπάνω θα προκαλέσει την κινητοποίηση των κατοίκων.

Τα σχέδια της κυβέρνησης για την δημιουργία ακόμη ενός καταυλισμού αλλοδαπών, στο πλαίσιο του δόγματος “ενδοχώρα”, έχει φέρει πολλές τοπικές κοινωνίες σε απόγνωση, βλέποντας να αλλοιώνεται ο τόπος του πληθυσμιακά με μια πρωτοφανή κατάσταση που δεν έχει ζήσει ξανά η Ελλάδα.

Μάλιστα όπως έχουμε ήδη αναφέρει περισσότεροι από 1.000 αλλοδαποί, η συντριπτική πλειοψηφία αυτών, αν όχι όλοι, είναι μουσουλμανικού θρησκεύματος, έρχονται να προστεθούν σε ένα πληθυσμό αλλοδαπών που ζει στην Ελλάδα και που κανείς δεν έχει την παραμικρή ιδέα πόσο αυτός αριθμεί.

Μάλιστα η τακτική της “εν κρυπτώ” μεταφοράς αλλοδαπών σε διάφορα σημεία της χώρας, δείχνει και την ενοχή του κράτους, το οποίο αδιαφορεί πλήρως για τον Έλληνα πολίτη, έχοντας θέσει εαυτόν στην υπηρεσία κάθε λογής αλλοδαπών.

Όλα αυτά δεν είναι απλά σημεία των καιρών, είναι ξεκάθαρο δείγμα της κάθετης πτώσης που βιώνει ο τόπος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »