Εκτός τόπου και χρόνου γι’ ακόμα μία φορά ο Κ.Μητσοτάκης
Σε μία κίνηση πρόκληση για τους εκατομμύρια Έλληνες που αναγκάζονται να ζουν εδώ και έναν χρόνο με περιορισμούς εξαιτίας του lockdown και του κορωνοϊού προχώρησε ξανά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός την ώρα που ο ΕΟΔΥ ανακοίνωνε ρεκόρ κρουσμάτων και νεκρών έπαιζε ανέμελος τένις στον όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών!
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία», ο Κ.Μητσοτάκης ήταν την περασμένη Τρίτη 13 Απριλίου στις 18.00 για τένις, να θυμίσουμε πως εκείνη την ώρα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωνε 4.033 νέα κρούσματα και 93 νεκρούς, με τη χώρα να «σπάει» το «φράγμα» των 9.000 νεκρών.

Μάλιστα ο πρωθυπουργός την επόμενη μέρα (χθες δηλαδή) μιλούσε ξανά για τον «κοινό εχθρό» που έχουμε όλοι οι Έλληνες (τον κορωνοϊό δηλαδή) και πως πρέπει να προσέχουμε, να κάνουμε τεστ και να εμβολιαστούμε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ουσιαστικά είναι μονίμως ανέμελος, όταν η χώρα βρίσκεται εν καιρώ «πολέμου» (όπως υποστηρίζει ο ίδιος), άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που δεν δείχνει να καταλαβαίνει τον Γολγοθά που περνάει ο Έλληνας, εξαιτίας των κυβερνητικών αποφάσεων.

Να υπενθυμίσουμε το γλέντι στην Ικαρία; Τις εξορμήσεις στην Πάρνηθα; Το καφεδάκι στο Da Capo;

Να τονίσουμε βέβαια ότι είναι νόμιμο να παίζει ο Μητσοτάκης τένις, όμως είναι προκλητικό για τους πολίτες, όταν αυτό γίνεται την ώρα που ο ΕΟΔΥ ανακοινώνει ρεκόρ νεκρών και ο ίδιος, αλλά και τα υπόλοιπα κυβερνητικά στελέχη, δείχνουν με το δάχτυλο τους πολίτες. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως πρόσφατα είχε κατηγορήσει και τους επιχειρηματίες για «κορωνοπάρτι»!

Η ενέργεια του πρωθυπουργού έχει εξοργίσει χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι από το πρωί «βομβαρδίζουν» τα social media με σχετικές αναρτήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »