1.       Ο Ρώσος αρχιστράτηγος και Διοικητής των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία Σεργκέι Σουροβίκιν δήλωσε ότι επίκειται “μαζική ουκρανική πυραυλική επίθεση στο φράγμα του υδροηλεκτρικού σταθμού Kakhovskaya” και τόνισε πως “είναι έτοιμος να πάρει δύσκολες αποφάσεις για την Χερσώνα” η οποία καλύπτεται  πλέον από το πυρηνικό δόγμα της Ρωσίας warnews247

2.       Η Ουκρανία ανακοινώσε ότι δεν πρόκειται να πάει σε διαπραγματεύσεις με την Ρωσία…

Ήδη η  Ρωσία εκκενώνει την Χερσώνα, αποχωρούν τα γυναικόπαιδα και χιλιάδες μαθητές, η ουκρανική επίθεση  στη Χερσώνα (αν τελικά υλοποιηθεί) έχει όλες τις πιθανότητες να καταλήξει σε αιματοκύλισμα θα είναι μια «ματωμένη κόλαση» για τον ίδιο τον ουκρανικό στρατό. Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία με απόφαση των κοινοβουλίων των χωρών τους αποφάσισαν ότι η Ρωσία είναι κράτος-τρομοκράτης!  η Βαλτική είναι μια κλειστή θάλασσα • Αβαθής (60μ βάθος) • Η επικοινωνία της με τον Ατλαντικό είναι περιορισμένη, γιατί γίνεται μέσο δύο στενών πορθμών στα όρια της Δανίας,  Κράτη που την περιβάλλουν • Ρωσία • Γερμανία • Πολωνία • Λιθουανία • Λετονία • Εσθονία • Φινλανδία • Σουηδία.

Όλα αυτά τα κράτη είναι εχθρικά προς τη Ρωσία, αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε στιγμή αποφασίσουν, μπορούν να εγκλωβίσουν τον Ρωσικό στόλο

Στις 18 Απρ 2022, ο Γέροντας μου μας απεκάλυψε  ‘’ θα κάνουν διαβουλεύσεις οι χώρες αυτές μεταξύ τους, με σκοπό να πάρουν απόφαση ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ της Ρωσίας σε ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, σε ουρανό, Γη και Θάλασσα…..θα προσπαθήσουν να κλείσουν τον πόλεμο εκεί για να γλυτώσουν τα………ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕΙ όμως ξαφνικά ο πόλεμος….. θα κάνουν κάτι δυσάρεστο και τότε θα είναι το ξεχείλισμα, τότε θα είναι αυτό που έρχεται, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ  ΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, θα γίνουν αυτά που σας έλεγα τόσον καιρό, αυτά που σας λένε οι Άγιοι Γέροντες, αυτά που σας λένε οι Άγιοι, αυτά που σας λένε οι Προφήτες ,  αυτά που έρχονται σε λίγο. ’’

1.       Η Ρωσια εχει ηδη καταστρεψει το 30 %  των σταθμων παραγωγης ενεργειας, η Ευρωπαικη Ενωση αυξησε την βοηθεια στην Ουγγαρία στέλλοντας στρατιωτική βοήθεια ύψους 3.1 δισεκατατομμυρια ευρω, καινοτι αρχισε να εκπαιδευει στρατιωτικες ομαδες με προορισμο το μετωπο.

2.       Γαλλοι εθελοντες εχουν αφιχθει στο Μικολαιβ, για να ενωθουν με τον ουκρανικο στρατο  

3.       Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι η κινητοποίησή – επιστράτευση ολοκληρώθηκε

4.       Πολίτες εγκαταλείπουν τη Χερσώνα

5.       Το Κίεβο αναμένεται να ισοπεδωθεί: Το ισραηλινό τηλεοπτικό δίκτυο Kan News ανέφερε:

6.       “Αν αυξηθεί ο αριθμός των επιθέσεων με drone Shahed-136, κανένα σύστημα αεράμυνας στον κόσμο δεν θα βοηθήσει το Κίεβο και τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.

Το ΝΑΤΟ και οι δυτικές χώρες ετοιμάζονται για κάτι τεράστιο, γι’αυτό και προετοιμάζονται να αποτρέψουν τους ανθρώπους να εγκαταλείψουν τις πόλεις τους  λόγο πανικού, αλλά και σε περίπτωση πυρηνικού χτυπήματος από τη Ρωσία, βασικά οι χώρες προετοιμάζονται για στρατιωτικό νόμο μέσα στο 2022 είμαστε στα πρόθυρα μεγάλων καταστροφικών γεγονότων…..

Ο Γέροντας, μας είπε από παλιά ότι αν δεν βρεθεί ειρήνη στην Ουκρανία το Κίεβο θα καταστραφεί και………. Αυτοί που θα το ξανακτίσουν θα είναι ελληνόρωσοι….

ΕΚΤΑΚΤΟ- warnews247 : Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, ανακοίνωσε ότι υπέγραψε διάταγμα για την επιβολή στρατιωτικού νόμου στις  περιοχές Nτονέτσκ, Λουγκάνσκ, Χερσώνα και Ζαπορίζιε, ως αποτέλεσμα της “κατάστασης πολιορκίας ρωσικών εδαφών”.   Επίσης ανακοίνωσε την δημιουργία μονάδων Εδαφικής Άμυνας από τους ντόπιους πληθυσμούς σε Ζαπορίζια, Χερσώνα, Λουγκάνσκ και Ντονέτσκ.

Το 2014 μας προειδοποίησε Ο Γέροντας ότι η Ουκρανία θα είναι η σπίθα που θα ανάψει ο Γ’ παγκόσμιος πόλεμος και ότι η Ρωσία δεν θα μπει μόνη της στην Ουκρανία, ο πόλεμος θα επεκταθεί μετά στην μέση ανατολή κλπ…..

Το 2014 ο Γέροντας με μήνυμα μας ειπε ότι ‘’ με αυτό που κάνουν οι ευρωπαίοι στην Ρωσία θα προκύψει ότι η Ρωσία θα κλείσει τις ‘’κάνουλες’’ και θα τους εκβιάσει, αυτοί θα είναι η σπίθα που θα τους φέρει όλους εναντίον της Ρωσίας καθώς επίσης και την Ρωσία εναντίον τους. (διαβάστε το χειρόγραφο )  και μετά από 12 χρόνια τα είπαν οι Ρώσοι σήμερα, αυτό αποδεικνύει ότι τα μηνύματα ήταν και είναι Ουράνια.

39Shares
facebook sharing button 34

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »