Απορούμε… Οι κονδυλοφόροι του Μητσοτακισμού νυχθημερόν προπαγανδίζουν την κυβερνητική αριστεία. Άρα, γιατί ο… μεγάλος τιμονιέρης προετοιμάζεται να την ανασχηματίσει εν μέσω θέρους, όπως ακούγεται και γράφεται εντόνως; Μπάζει κάπως το αφήγημα… νεοφιλελεύθερα αδέρφια. Δε νομίζετε;

Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται ότι τα ραπίσματα από τα ευρωβαρόμετρα και από τις μυστικές δημοσκοπήσεις, εξανάγκασαν τον… Μωυσή να ανακρούσει πρύμνα και να αναβάλει το πρόωρο πάτημα του εκλογικού κουμπιού που σχεδίαζε για το φθινόπωρο (σύμφωνα με τις διαρροές των φωστήρων του Μαξίμου), φοβούμενος προφανώς ενδεχόμενο εκλογικό μαύρισμα.

Τώρα αν νομίζει ότι ο ανασχηματισμός θα του προσφέρει τη σανίδα σωτηρίας που επιζητεί εναγωνίως εδώ και καιρό, μάλλον βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτου πανικού.

Διότι αν κρίνουμε από τον πάγκο αναπληρωματικών που διαθέτει, ο οποίος αποτελείται κυρίως από τα… λατρευτά ορφανά του αρχιερέα της διαπλοκής, είναι δεδομένο ότι η κυβερνητική κατρακύλα θα ενταθεί έτι περαιτέρω.

Εμείς πάντως… νεοφιλελεύθερα αδέρφια κρίνουμε τον ανασχηματισμό ως παράταση της αναπόφευκτης πλέον εκλογικής πανωλεθρίας, κι όχι ως μιας προσπάθειας να ρετουσαριστεί κάπως το κονιορτοποιημένο προφίλ του… Μωυσή μπας και μετριαστεί η λαϊκή οργή που μάταια επιχειρεί να εξαφανίσει ο καθεστωτικός Τύπος.

Όπως και να΄χει, σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στην επιχείρηση απεγκλωβισμού από τα αδιέξοδα που οι ίδιοι δημιουργήσατε.

Αν και θα ήταν προτιμότερο να στρογγυλοκάτσετε στις αναπαυτικές καρέκλες σας και να απολαύσετε όσο χρόνο σας απομένει στην εξουσία.

Καθώς, ακόμη και πρωτοετής φοιτητής πολιτικών επιστημών, αντιλαμβάνεται ότι το χάος δεν μαζεύεται.

Συνεπώς, αράξτε στα χλιδάτα γραφεία σας, ξεζουμίστε τον κρατικό κορβανά για όσο ακόμη μπορείτε, διότι το τέλος πλησιάζει (προς το φθινόπωρο του ’22 το υπολογίζουμε).

Εκτός κι αν βρίσκεστε σε άλλη διάσταση, πιστεύοντας ότι ο λαός θα σας επιβραβεύσει για τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα και τα λοιπά αίσχη που κάνατε και ετοιμάζεστε να κάνετε.

Έτσι νόμιζε και ο προηγούμενος… λαοπρόβλητος με τα γνωστά αποτελέσματα.

Μόνο που αυτή τη φορά θα πέσει σφοδρότερη εκλογική κατραπακιά, γιατί τον κόκκινο ολετήρα ο λαός τον ψήφισε καθαρά για λόγους εκδικητικότητας για τα δεινά που υπέστη δίχως να ελπίζει τίποτα επί της ουσίας, ενώ εσάς σας ψήφισε συνειδητά βαυκαλιζόμενος ότι όντως θα του προσφέρετε το καλύτερο μέλλον που του τάξατε.

Αντιλαμβάνεστε φρονούμε τη διαφορά και τον αντίκτυπο που θα έχει πάνω από την κάλπη.

Ίσως αν ο ηγέτης σας ζητούσε ταπεινά συγνώμη για την άνευ προηγουμένου εξαπάτηση, μερίδα κοψοχέρηδων να του έδινε συγχωροχάρτι.

Αν και πολύ φοβούμαστε ότι η βλάβη που προκάλεσε τόσο στη χώρα όσο και στους πολίτες, είναι πια ανήκεστος. Κοινώς, ό, τι κι αν κάνει ό, τι κι αν πει, δεν δύναται να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Για παράδειγμα, τί θα πει για να αιτιολογήσει την εκμετάλλευση του κορονοϊού προς επιτάχυνση του ολέθριου Great Reset; Το κατάντημα δηλαδή της Ελλάδας σε μια παιδική χαρά της ολιγαρχίας, με την πλειοψηφία των πολιτών να καταλήγουν δούλοι της για λίγα αργύρια. Η επιστροφή στον εργασιακό μεσαίωνα μέσω του εκτρώματος που κατατέθηκε στη Βουλή και οι συστάσεις του ΔΝΤ για νέες περικοπές συντάξεων -κι όχι μόνο- δείχνουν τον δρόμο.

Τί θα πει όταν τελειώσουν τα δανεικά που συγκρατούν προς το παρόν την οικονομική κατάρρευση, τα οποία κάποια στιγμή θα πρέπει να αποπληρωθούν όπως μας έχει πληροφορήσει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, κλείνοντας το μάτι σε νέα μνημόνια;

Τί θα πει όταν αποδειχτεί ότι τα πολυαναμενόμενα κονδύλια του ταμείου ανάπτυξης θα δοθούν για να χρηματοδοτηθεί το… ενεργειακό πάρτυ που ετοιμάζονται να κάνουν εγχώρια και αλλοδαπά κοράκια, κι όχι για τις ανάγκες του χειμαζόμενου λαού;

Τί θα πει όταν φανερωθεί το έτερο πάρτυ των κορακιών, αυτή τη φορά με τους εξοπλισμούς, όταν θα υποχρεωθεί να φέρει προς κύρωση το συνυποσχετικό με τα μεμέτια και καταρρεύσει ο… πατριωτικός μύθος που πασχίζουν να φιλοτεχνήσουν οι καλολαδωμένοι παπαγάλοι;

Tί θα πει όταν θα κληθεί να απαντήσει αν πραγματικά ισχύουν τα περί αντιμετώπισης του δημογραφικού μέσω του περιβόητου μπολιάσματος όπως είπε εμμέσως η αξιότιμη κυρά Κατίνα και… όχημα τη Θράκη της ισότητας που αποτελεί πρότυπο κοινής συμβίωσης χριστιανών και μουσουλμάνων για όλη την Ευρώπη, σύμφωνα με τον κυρ Μαργαρίτη του ευρωπαϊκού -ο θεός να τον κάνει- τρόπου ζωής;

Ας κάνει μια απόπειρα κατά τη διάρκεια του κομματικού συνεδρίου που προανήγγειλε για τον Δεκέμβριο και θα δει… πόσα απίδια πιάνει ο σάκος (παρεμπιπτόντως γιατί το κάνει; Για να επισημοποιήσει τη μετατροπή της ΝΔ σε… άντρο των ορφανών του σημιτισμού; Τρίζουν τα κόκαλα του Καραμανλή).

Είναι σίγουρο ότι θα πάρει μια γεύση από αυτό που του επιφυλάσσει ο λαός.

Ήτοι, την αναγκαστική συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε κατόπιν να συντριβούν αμφότεροι για να απαλλαγεί ο τόπος μια και καλή από απάτριδες γόνους και δήθεν λαϊκούς-αριστερούς ηγέτες.

Αναμένουμε τη βραδιά των εκλογών, όταν ο… Μωυσής θα βρίζει τους… άριστους επειδή τον είχαν διαβεβαιώσει ότι ο λαός θα προτιμήσει εκ νέου το μη χείρον βέλτιστον ένεκα συριζαϊκης ανεπάρκειας.

Πάρτε ποπ-κορν και γρανίτα, που λέει κι ο Anaconda.

Χα χα χα…

ΥΓ. Πληροφορούμαστε ότι προσφέρονται κυβερνητικές θέσεις για να υπερψηφιστούν τα σκοπιανά μνημόνια. Να δούμε σαμαρικούς βουλευτές να λένε «ΝΑΙ» για ένα οφίτσιο… κι ας πεθάνουμε!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »