…. δεν είναι παρά μία συμπληρωματική επίθεση”.

Για μία κατασκευασμένη επιδημία που ξεκίνησε πριν από 60 χρόνια μίλησε στον Focus Fm και το δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη  ο Dr  Φυσιοπαθητικής Ιατρικής και  Καθηγητής Πανεπιστημιου, Ανδρέας Νικολάου.

” Μας απειλούν και μας εκφοβίζουν, πρέπει να έχουμε πολύ κόσμο πίσω μας για να μπορούμε να αντισταθούμε σε αυτή τη λαίλαπα καταστροφης της υγειας και της ζωης.

Σήμερα θα αποκαλύψω ενα ελληνικο μυστικό από την αρχαιότητα που ακόμα κρύβεται από τους εμπόρους και τους επιστημονες της υγείας. Μία 60χρονη κατασκευασμένη επιδημία που καλειται “Τροφοφαρμακευτική επιδημία”.  Μετέτρεψαν την τροφή μας σε φάρμακο, δεν είναι πλέον φυσική η τροφη μας, όπως πρέπει να είναι. Την επινοησε η Νέα Τάξη Πραγμάτων, την αποκαλώ “απαίσια αράχνη της κατανάλωσης” και πάνω σ΄αυτήν, στηρίζονται όλες οι άλλες επιδημίες, που στόχο έχουν την εξόντωση της ανθρωπότητας”

Ο Dr Νικολάου υποστηρίζει ότι αντί να έχουμε μείωση θανάτων από ασθένειες, λόγω των αλμάτων που έχει κάνει η ιατρική, συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο, με στόχο την μείωση και τελικά την εξολόθρευση των πληθυσμών.

“Το 70% του πληθυσμου της Αμερικής θα πεθάνει από καρδιά και καρκίνο.Τρανή απόδειξη για τον θάνατο από καρκίνο. Το  1870 είχαμε μόνο 424 θανάτους. Σήμερα το 2022 έχουμε μόνο στις ΗΠΑ 2.000 θανατους την ημερα και παγκοσμίως 25.000 ημερησίως. Στην Ελλάδα πεθαίνουν από καρκίνο κάθε χρόνο 30.000 άνθρωποι.”

“Πρέπει να δώσουμε σημασία εκεί που δεν δώσαμε ποτέ. Στον παράγοντα διατροφή. Σε αυτά που τρώμε, που πίνουμε, που αναπνέουμε.Έχουν αφαιρέσει από τις τροφές όλες τις θρεπτικές ουσίες και τις αντικατέστησαν με χημικές  Η covid-19 δεν είναι παρά μία συμπληρωματική επίθεση κατα της ανθρωπότητας”.

Ο Dr Νικολάου αποκαλυψε οτι τα μικρόβια αυξάνονται και ισχυροποιούνται όταν βρεθούν  σε τοξικό περιβάλλον,

” Σε μολυσματικές ουσίες δηλαδή, που έχουν και τα mRNA εμβόλια τα οποια εισάγουμε μέσα μας Έτσι δημιουργούνται τα αυτοάνοσα νοσήματα”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »