Περιορισμούς της ελευθερίας όσων Ελλήνων επιλέξουν – σύμφωνα με το Συνταγματικό τους Δικαίωμα – να μην κάνουν εμβόλιο, προαναγγέλουν τα φιλοκυβερνητικά μέσα.

Η «ναυαρχίδα» του φιλοκυβερνητικού τύπου μας ανήγγειλε ότι οι ελευθερίες μας θα είναι περιορισμένες και μόνον αν κάνουμε το εμβόλιο θα ανακτήσουμε μέρος αυτών. Τι άλλο είναι αυτό παρά κεκαλυμμένη κατάργηση του Συντάγματος; Δεν έχουν ίδια δικαιώματα όλοι οι Έλληνες;

Στο εξώφυλλό τους τα “Νέα” μας πληροφορούν ότι όσοι κάνουν τα εμβόλια θα έχουν “περισσότερες ελευθερίες” και αναφέρεται στην απαράδεκτη απόφαση των αεροπορικών εταιρειών να εφαρμόσουν τα περί “διαβατηρίου”.

Προαναγγέλια η οποία έρχεται μετά τις σχετικές δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, που δίνει το «δικαίωμα» στις πολυεθνικές αεροπορικές εταιρείες να εφαρμόζουν διακρίσεις κατά των πολιτών.

«Εγώ δεν πρόκειται να κυνηγάω με το εμβόλιο στο δρόμο ανθρώπους οι οποίοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν, αλλά θα πρέπει να γνωρίζουν ότι αναλαμβάνουν μία ευθύνη απέναντι στον εαυτό τους. Και μπορεί, όχι εμείς αλλά η ίδια η αγορά, η ελεύθερη οικονομία να επιβάλλει τέτοιους περιορισμούς που να είναι η ζωή τους λίγο πιο δύσκολη» είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προαναγγέλοντας την δικτατορία των πολυεθνικών εταιρειών και αποφασίζοντας να μην προστατεύσει τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών.


Κατά τα «Νέα» και τον πρωθυπουργό, είναι απολύτως φυσιολογικό, το να μπορεί να αποφασίζει μια εταιρεία για το εάν μπορείς να ταξιδέψεις ή όχι. Και ετοιμάζουν και ακόμη περισσότερα μέτρα καταστρατηγώντας το πνεύμα και το γράμμα του Συντάγματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »