Ποια είναι η θέση του Ερντογάν
Για να κατανοήσουμε τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας του καθεστώτος Ερντογάν θα πρέπει να δούμε τι γράφουν οι φιλοκυβερνητικές εφημερίδες και αρθρογράφοι. Μία εξ αυτών αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Η απαγωγή 13 Τούρκων “πολιτών”, η φυλάκιση και στη συνέχεια η εκτέλεση σε μια σπηλιά στο Ιράκ από το ΡΚΚ και οι ΗΠΑ που οπλίζουν αυτήν την οργάνωση, μας αναγκάζουν να πάρουμε μια θανατηφόρα απόφαση. Θα παραδώσουμε τη μεγάλη Τουρκία σε εκείνους που θέλουν να την εξαναγκάσουν να πειθαρχήσει και να παραδοθεί μέσω της τρομοκρατίας, ή θα οικοδομήσουμε μια μεγαλύτερη Τουρκία, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να αγωνιστούμε για αυτό; Αυτός είναι ο μόνος αγώνας, η μόνη αναμέτρηση, η μόνη σύγκρουση εντός και εκτός! Αυτό είναι το κύριο πολιτικό μέτωπο στην Τουρκία.

Αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την κατάρρευση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στο παρελθόν πωλούν τώρα την Τουρκία.

Εκείνοι που στέκονται μαζί και εκείνοι που είναι εναντίον της Τουρκίας…

Εκείνοι που θέλουν να δώσουν δύναμη στην Τουρκία και εκείνοι που θέλουν να τη συρρικνώσουν…

Εκείνοι που θέλουν να καταστρέψουν τη χώρα ξανά και εκείνοι που έφεραν την πολιτική κληρονομιά των αιώνων στον 21ο αιώνα…

Εκείνοι που έχτισαν την Τουρκική Δημοκρατία και εκείνοι που κατέστρεψαν την Οθωμανική Αυτοκρατορία…

Εκείνοι που θέλουν να οικοδομήσουν μια περιοχή ευημερίας και εκείνοι που θέλουν να συνεχίσουν το αποικιακό καθεστώς…

Εκείνοι που αναδεικνύουν την Τουρκία στη νέα παγκόσμια τάξη και εκείνοι που θέλουν να παραμείνει ως «πρώτη χώρα»…

Εκείνοι που έκαναν «πνευματικές ανακαλύψεις» στην πληροφορία και την τεχνολογία και εκείνοι που έκαψαν εργοστάσια αεροσκαφών…

Εκείνοι των οποίων οι καρδιές χτυπούν για την Τουρκία, εκείνοι των οποίων οι καρδιές χτυπούν για τις ΗΠΑ, την Ευρώπη…

Εκείνοι που θέλουν να έχουν τον ισχυρότερο στρατό στον κόσμο στη διάθεσή τους και εκείνοι που θέλουν στρατιωτική υποστήριξη και εξάρτηση από τις ΗΠΑ…

Εκείνοι που καταδεικνύουν την αντίσταση των τελευταίων χιλιάδων ετών στον «άξονα της Τουρκίας» και εκείνοι που βρίσκονται στον αμερικανικό, ευρωπαϊκό και τρομοκρατικό άξονα για να καταστρέψουν αυτόν τον άξονα…

Εκείνοι που προσπαθούν να επεκταθούν στους ωκεανούς και εκείνοι που προσπαθούν να περιορίσουν ξανά τη χώρα μας στην Ανατολία…

Εκείνοι που προετοιμάζονται για μια νέα Αυτοκρατορία των Seljuk όπως η Οθωμανική Αυτοκρατορία, και εκείνοι που πιστεύουν ότι αυτό δεν είναι δυνατό και που επιθυμούν ένα διαζύγιο στην Ανατολία…

Έχουμε κάνει τον ίδιο αγώνα σε όλες τις μεγάλες καταστάσεις ή σε περιόδους ανόδου και είδαμε τις ίδιες προδοσίες.

Ήταν το ίδιο κατά την ίδρυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Ήταν το ίδιο κατά την ίδρυση της Τουρκικής Δημοκρατίας.

Είναι το ίδιο τώρα κατά την έναρξη της νέας ανερχόμενης εποχής της Τουρκίας.

Όλοι έχουν επιλέξει την πλευρά τους

Αριστερά, δεξιά, εθνικιστικά, ισλαμιστικά. Αυτά δεν καθορίζουν πλέον πολιτικές ταυτότητες

Οι εθνικιστές και οι ισλαμιστές είναι σε θέση να αντισταθούν στην Τουρκία. Η αριστερή και η δεξιά πτέρυγα απαιτούν παρέμβαση των ΗΠΑ. Όλες αυτές οι πολιτικές ταυτότητες κινητοποιούνται σε ένα το αντιτουρκικό μέτωπο και κάνουν ομιλίες σχετικά με το Κουρδικό Εργατικό Κόμμα (PKK) και την Τρομοκρατική Οργάνωση Fetullah (FETÖ) .

Οι πραγματικές ταυτότητες αποκαλύφθηκαν
Αυτές οι “ταυτότητες” εκείνων που δεν ήθελαν την Τουρκία μεγάλη, δεν ήταν τόσο προφανείς όταν η Τουρκία ήταν υπό κηδεμονία. Ωστόσο, όταν ξεκίνησε η Τουρκία να επιταχύνει τα «βήματα για μια νέα άνοδο», αποκαλύφθηκαν οι πραγματικές τους ταυτότητες. Εκτέθηκαν όλες οι υποκρισίες τους. Όσοι κρύβονται πίσω από πολιτικές ταυτότητες δεν μπορούν πλέον να κρυφτούν. Οι μυστικοί οργανισμοί που τους εκπαίδευαν, τους υποστήριζαν και τους δίκτυα τους αποκαλύφθηκαν. Νέοι πολιτικοί σχηματισμοί και φιγούρες άρχισαν να προωθούνται μέσω αυτών.

Η αντιπολίτευση
Η κατάσταση είναι τόσο δραματική που ο κύριος ηγέτης του κόμματος της αντιπολίτευσης της Τουρκίας κατευθύνει τον θυμό του ενάντια στο κράτος, σχετικά με την εκτέλεση 13 Τούρκων πολιτών στην Γκάρα. Στρέφει την προσοχή του λαού από το PKK και την τρομοκρατία, προς τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και την κυβέρνηση. Παίζει παιχνίδια με το μυαλό των ανθρώπων μας μέσω ενός σχολαστικά υπολογισμένου λόγου του.

Η κατάσταση είναι τόσο κρίσιμη που μερικά από τα πολιτικά μας κόμματα, περιπλανιούνται σε κύκλους, κολλημένοι στον άξονα PKK-FETÖ. Ανησυχούν και σκέφτονται, «Τι θα λένε οι ΗΠΑ», «Τι θα πει η Ευρώπη», «Θα χάσουμε τις ψήφους HDP».Ξεκινούν ενέργειες που θα βάλουν την Τουρκία στο τεμαχισμό για λίγες ψήφους, ενώ δεν έχουν την ενέργεια να πούνε ούτε μια λέξη υπέρ ή προς όφελος της χώρας μας.

Η κατάσταση είναι τόσο κρίσιμη που υποστηρίζουν τις ΗΠΑ και το PKK στα βόρεια της Συρίας και του Ιράκ, τη Γαλλία και την Ελλάδα στη Μεσόγειο και το Αιγαίο, την Αρμενία στο Καραμπάχ και το FETÖ και καταδικάζουν την Τουρκία.

Επιτίθενται αδιάκοπα, δυσφημίζουν και κυνηγούν τον εθνικό πολιτικό νου, τις δυνάμεις ασφαλείας μας που προστατεύουν την Τουρκία πέρα ​​από τα σύνορά μας, καθώς και τους ανθρώπους που έχουν πίστη στη μεγάλη Τουρκία.
Βόρεια της γραμμής Χαλέπι-Μοσούλης να είναι πεδίο συνεχούς παρέμβασης μας
Η Τουρκία πρέπει να επικεντρωθεί σε έναν αδιάκοπο αγώνα στα σύνορά της, πέρα ​​από τα σύνορά της, στις θάλασσες και τους ωκεανούς, στον αέρα και στο διάστημα. Με βάση τις αρχές της «συνεχούς δραστηριότητας» και της «βίας που χαλάει το παιχνίδι», δεν πρέπει ποτέ να αναβάλει αυτό που πρέπει να γίνει και να μην δίνει σημασία στις αντιδράσεις από την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και τις χώρες της περιοχής.

Πρέπει να ολοκληρώσει τη ζώνη ασφαλείας στη βόρεια Συρία. Πρέπει να ξεκινήσει, χωρίς δισταγμό, κάθε επιχείρηση που απαιτείται για να καθαρίσει τα σύνορα που εκτείνονται στη Μεσόγειο και το Ιράν μέχρι και τη γραμμή Χαλέπι-Μοσούλ. Πρέπει να παρέμβει ασταμάτητα σε αυτήν τη ζώνη έως ότου δεν υπάρχει πλέον απειλή για την ασφάλεια, είτε πρόκειται για το PKK, τις Λαϊκές Μονάδες Προστασίας (YPG) ή οτιδήποτε άλλο.

Να δημιουργηθούν νησίδες αντίστασης κατά όσων θέλουν να ανακόψουν την πορεία της Τουρκίας
Απαιτείται ένας αμείλικτος αγώνας ενάντια στο FETÖ και σε όλα τα μέσα και τους σχηματισμούς. Οι κλασικές τακτικές κατά του FETÖ τελειώνουν εδώ. Πρέπει να υπολογιστεί η ζημιά που θα προκληθεί όχι από «μεμονωμένους πυρήνες του FETÖ», αλλά από τις «κρυπτογραφικές δομές» που οργανώνονται με τη μορφή θεσμών, πολιτικών κομμάτων και οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών.

Πρέπει να αναπτυχθεί ένας «εθνικός αγώνας» και ένας λόγος ενάντια σε εκείνους που υπονομεύουν την Τουρκία σε κάθε πεδίο, που επιτίθενται στην Τουρκία, που χλευάζουν τα επιτεύγματα της χώρας και που έχουν αναλάβει το καθήκον «να την σταματήσουν από μέσα». Νησίδες αντίστασης εναντίον αυτών θα πρέπει να διαμορφωθούν σε κάθε γωνιά της Τουρκίας και πεδία επιρροής σε κάθε ίντσα της περιοχής.

Τελική άμυνα για την Τουρκία
Αυτή η «θανατηφόρα απόφαση» ελήφθη εδώ και πολύ καιρό. Αυτός ο αγώνας συνεχίζεται σε κάθε πεδίο. Η διαίρεση ισχύος στον κόσμο ανοίγει το δρόμο για εξαιρετικά απέραντα πεδία για τη χώρα μας. Το γνωρίζουμε αυτό. Δεν θα παραδοθούμε σε «γηγενείς εισβολείς». Αντιθέτως, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να γίνουμε μία από τις ιδρυτικές χώρες τόσο της περιοχής όσο και του κόσμου. Οτιδήποτε λιγότερο θα περιόριζε την Τουρκία και δεν θα το επιτρέψουμε ποτέ.

Η Τουρκία έχει ισχυρό χέρι. Η Τουρκία δεν είναι πλέον μια χώρα που θα νικήσει από τα ψέματα, τις εκστρατείες που διεξάγονται στις Η.Π.Α. και τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Η Τουρκία βρίσκεται σε αναμέτρηση με τους αφέντες της, τους πρώην κηδεμόνες της και τις αποικιακές δυνάμεις.

Γνωρίζουμε πόσο μεγάλο είναι το παιχνίδι. Ξεκινάμε μια «τελευταία άμυνα». Αυτός είναι ο λόγος πίσω από τους φόβους τους, την οργή τους, τον πανικό και τις αδυσώπητες επιθέσεις τους. Η υπομονή θα φέρει νίκη.

Μετά από τα παραπάνω αντιλαμβανόμαστε πως ο Ερντογάν έχει κηρύξει ολοκληρωτικό πόλεμο στο εσωτερικό της χώρας του, αλλά και ενάντια σε ΕΕ-ΗΠΑ και Ελληνισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »