Ο περιβόητος George Soros περιλαμβάνεται πλέον και επίσημα στην χρηματοδότηση του προεδρικού υποψήφιου των Δημοκρατικών Joe Biden καθώς δαπάνησε τουλάχιστον εξαψήφιο ποσό για να στηρίξει την προεκλογική του εκστρατεία ενάντια στον Ντόναλντ Τραμπ.

Από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο ο Μπάιντεν συγκέντρωσε 282,1 εκατ. δολάρια, καθώς εκτός του Τ.Σόρος, ο ιδρυτής του Twitter Έβανς Γουίλιαμς ο οποίος λογόκρινε τα tweet του Ν.Τραμπ και ο σκηνοθέτης, Steven Spielberg ο οποίος εκπροσωπεί το Χόλιγουντ (δεν θα ήταν υπερβολή να τον χαρακτηρίσουμε ως «άτυπο πρόεδρο» της κινηματογραφικής βιομηχανίας) και με τον οποίο ο Ν.Τραμπ από το 2016 βρίσκεται σε μετωπική σύγκρουση.

Χάρις σε αυτές τις δωρεές ο Μπάιντεν συγκέντρωσε 282,1 εκατ, δολάρια για την προεκλογική του εκστρατεία ενώ την ίδια στιγμή ο Ν.Τραμπ συγκέντρωσε 266 εκατ. δολάρια.

Βέβαια το ποσό του Τραμπ είναι τεράστιο, καθώς στην προηγούμενη προεκλογική εκστρατεία του 2016 η Χ.Κλίντον είχε συγκεντρώσει ένα 50% μεγαλύτερο ποσό, από τον Ντόναλντ Τραμπ όταν οι δημοσκοπήσεις της έδιναν 52% ποσοστό και στο Ν.Τραμπ 38%, τον Οκτώβριο του 2016, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την σιωπηλή πλειοψηφία των Αμερικανών να αναδείξει τον τελευταίο ως πρόεδρο των Αμερικανών.

Πάντως το γεγονός ότι ο Τ.Σόρος και επίσημα περιλαμβάνεται στους χρηματοδότες του Τ.Μπάιντεν αναδεικνύει πλέον την σύγκρουση των δύο υποψηφίων για την προεδρία των ΗΠΑ ως πόλεμο δύο διαφορετικών κόσμων:

Αυτών που προσπαθούν να εγκαταστήσουν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων με κορωνοϊό, καραντίνες, περιορισμό ελευθεριών, εποικίσεις κρατών και μετακινήσεις πληθυσμών καθώς και καταστροφή παραδοσιακών αξιών, όπως φάνηκε στις συγκρούσεις που ακολούθησαν τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ (όπου επιχειρείται ένα είδος Πολιτιστικής Επανάστασης με διαγραφή της Ιστορίας και της Τέχνης για λόγους… πολιτικής ορθότητας) και τον κόσμο που παλεύει να διατηρήσει πατροπαράδοτες αξίες και την ελευθερία του σκέπτεσθαι και ομιλείν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »