Σε μια απίστευτη κίνηση προχώρησε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς την ώρα που δεκάδες οικογένειες θρηνούν για τα παιδιά τους που σκοτώθηκαν στα Τέμπη, αυτή διορίζει με ρουσφέτι στον ΟΣΕ! 

Συγκεκριμένα έγγραφο με ημερομηνία 25 Απριλίου αποκαλύπτει ότι διορίστηκε στον ΟΣΕ η κόρη αρχισυνδικαλιστή της ΔΑΚΕ, Μαρία Ελένη Κιουτσούκη.

Πρόκειται για την κόρη του προέδρου της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα Νίκου Κιουτσούκη, η οποία διορίστηκε εκτός ΑΣΕΠ στον ΟΣΕ και θα λάβει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2023 9.000 ευρώ.

«Η αθλιότητα του καθεστώτος Μητσοτάκη δεν έχει όρια» τονίζει η Πόπη Τσαπανίδου και επισημαίνει ότι «ενάμισι μήνα μετά την τραγωδία στα Τέμπη και το παράνομο γαλάζιο ρουσφέτι που κόστισε 57 ζωές, διορίζουν στον ΟΣΕ την κόρη αρχισυνδικαλιστή της ΔΑΚΕ χωρίς διαδικασία ΑΣΕΠ».

«Την ίδια στιγμή το δίκτυο παραμένει ασυντήρητο και επικίνδυνο. Κοροϊδία, ρουσφέτι, επικινδυνότητα και συγκάλυψη, ακόμα και μετά την τραγωδία. Και ο κ. Καραμανλής υποψήφιος, αφού ο κ. Μητσοτάκης τον θεωρεί πετυχημένο. Ντρέπεται και η ντροπή» υπογραμμίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και παραθέτει το βίντεο από την αμαξοστοιχία που αντιμετώπισε προβλήματα από τα κλαδιά στη διαδρομή της καθώς και το σχετικό δελτίο με ημερομηνία 8/5 που λέει ότι ακόμα δεν λειτουργούν τα φανάρια στη Λάρισα.

Να θυμίσουμε ότι το pronews.gr σας είχε αποκαλύψει ότι ο μοιραίος σταθμάρχης είχε τοποθετηθεί στη θέση του με ρουσφέτι

Συγκεκριμένα, όταν ο σταθμάρχης Βασίλης Σαμαράς είχε επιχειρήσει να μεταταχθεί στον ΟΣΕ ως σταθμάρχης με αίτησή του στις 16 Δεκεμβρίου του 2019, είχε εισπράξει αρνητική απάντηση, καθώς ήταν ακατάλληλος για τη θέση.

Όπως φαίνεται στην απάντηση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στις 23 Ιουνίου 2020, ο 60χρονος όταν ήταν στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ είχε ειδικότητα του επιστάτη γραφείου αποσκευών.

«Καθώς η ειδικότητα επιστάτης γραφείου αποσκευών, με την οποία υπηρεστούσατε στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, δεν περιλαμβάνεται στις ως άνω διατάξεις, το αίτημά σας για μετάταξη από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας προς τον ΟΣΕ δεν είναι δυνατόν να ικανοποιηθεί».

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »