Με την βοήθεια του ISIS θέλει το Κίεβο να σταματήσει την Ρωσία – Η Δύση πληρώνει τους μισθούς αυτών που δήλωνε ότι είναι εχθροί της

Ένα βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε σε ουκρανικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας τις σφοδρές μάχες που διεξάγονται στο Μπαχμούτ όπου η έφοδος των ρωσικών δυνάμεων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, επιβεβαίωσε ότι ο διαβόητος ισλαμιστής τρομοκράτης Rustam Azhiev, πολεμά στο πλευρό των Ουκρανών μαζί με άλλους κάτω από το τάγμα Ichkerian OBON.

Η φήμη ότι Τσετσένοι τρομοκράτες που είχαν καταφύγει στην Συρία και πολεμούσαν στο πλευρό των Τούρκων και των ισλαμιστών είχαν μεταφερθεί ως μισθοφόροι στην Ουκρανία, ήταν έντονη αλλά πλέον αποακλύπτονται και εκθέτουν ολόκληρη την Δύση που στέλνει συνεχώς χρήματα για να πληρωθούν οι μισθοφόροι που λίγο καιρό πριν χτυπούσαν χριστιανούς και τις ίδιες τις δυτικές χώρες!

Για τον διαβόητο Rustam Azhiev μάλιστα είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι είχε παραλάβει και Ουκρανικό διαβατήριο για τις υπηρεσίες του.

 

Οι πληροφορίες όμως ουδέποτε είχαν επιβεβαιωθεί από την ουκρανική πλευρά, καθώς κάτι τέτοιο θα άλλαζε το αφήγημα του πολέμου αλλά πλέον δεν μπορούσε να κρυφτεί άλλο.

Το ουκρανικό διαβατήριο του ισλαμιστή 

Τα τελευταία βίντεο όμως που κυκλοφόρησαν, δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο ισλαμιστής τρομοκράτης από την Τσετσενία που μεταξύ άλλων συμμετείχε και στις σφαγές Κούρδων της Συρίας μαζί με την ομάδα του, βρίσκεται όντως στην λεγόμενη «λεγεώνα των ξένων» που μάχεται μαζί με τις ουκρανικές δυνάμεις.

Δείτε το βίντεο:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »