Διαρκής επίθεση κατά του επιχειρείν και της επιχειρηματικότητας με κατασκευασμένες κρίσεις.

Video η γνησιότητα του οποίου ελέγχεται για την ώρα το οποίο εμφανίζει τον επικεφαλής του Facebook να συνιστά στο προσωπικό του να μην κάνει τα εμβόλια mRNA!

Σε εξέλιξη πέρα των άλλων βρίσκεται και η μεθοδευμένη επίθεση τόσο στους ανθρώπους όσο και στο Επιχειρείν και την Επιχειρηματικότητα. Με εργαλείο πάσης φύσεως κατασκευασμένες κρίσεις και με τη χρήση της επικοινωνιακής προπαγάνδας μετατρέπουν τους πολίτες σε παθητικούς και άβουλους αποδέκτες επιδομάτων με στόχο την ολοκληρωτική εξάρτησή τους από το κράτος (όλα σχεδόν τα κράτη της Κομισιόν μετέχουν σ΄αυτό) έως την ολοσχερή εξαφάνιση επιχειρήσεων και οικογενειών.

Στη προσπάθεια αυτή κυρίαρχο εργαλείο είναι η μηντιακή προπαγάνδα όπως άλλωστε συνέβη και στη διάρκεια της πανδημίας που προκάλεσαν κατασκευάζοντας στο εργαστήριο ιούς τους οποίους στη συνέχεια εκσφενδόνισαν κατά της ανθρωπότητας για να ακολουθήσουν στη συνέχεια τα εμβόλια.

Ποια εμβόλια; Αυτά για τα οποία η έρευνα του σπουδαίου Εβραίου δικηγόρου Aaron Siri φέρνει στο φως νέα ντοκουμέντα φωτιά που το ίδιο το αμερικανικό κράτος-στη προκειμένη περίπτωση το CDC έχει καταγράψει, ενώ ο Εβραίος καθηγητής Dr. Joseph Mercola περιγράφει τη συγκάλυψη της ρίψης του εργαστηριακού ιού εναντίον της ανθρωπότητας>

Δείτε>

 

 

 

 

 

Εντελώς συμπτωματικά το Πρώτο Θέμα και η Καθημερινή κάνουν λόγο για τον πιο σκληρό χειμώνα μετά το Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο. Στόχος ο διαρκής τρόμος των πολιτών μια και ο τρόμος είναι εργαλείο.

Στο μεταξύ κυκλοφορεί video, η γνησιότητα του οποίου ελέγχεται για την ώρα, το οποίο εμφανίζει τον επικεφαλής του Facebook να συνιστά στο προσωπικό του να μην κάνει τα εμβόλια mRNA!

 

Δείτε πως ο κορυφαίος Εβραίος καθηγητής Dr. Joseph Mercola περιγράφει τη συγκάλυψη της ρίψης του εργαστηριακού ιού εναντίον της ανθρωπότητας

Η υπόθεση με μια ματιά

-Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο SARS-CoV-2 ήταν αποτέλεσμα εργαστηριακής διαρροής και ότι ο Dr. Anthony Fauci, ερευνητές του Χάρβαρντ, η Κίνα, τα κύρια μέσα ενημέρωσης, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και οι εταιρείες τεχνολογίας συνεργάστηκαν για να το συγκαλύψουν.

Από τον Dr. Joseph Mercola

Aπόδοση> Γιάννης Βαγγελάτος/Κουρδιστό Πορτοκάλι

Η ιστοσελίδα U.S. Right to Know δημοσίευσε ένα λεπτομερές χρονοδιάγραμμα της συγκάλυψης.

-Στα μέσα Ιανουαρίου 2020, ο τότε διευθυντής του CDC, Dr. Robert Redfield εξέφρασε ανησυχίες ότι η πανδημία μπορεί να ήταν αποτέλεσμα εργαστηριακής διαρροής στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan (WIV) στην Κίνα. Τηλεφώνησε στον Fauci, τον διευθυντή του Wellcome Trust, Jeremy Farrar, και τον γενικό διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Tedros Adhanom Ghebreyesus, προτρέποντας τον καθένα από αυτούς να «εξετάσουν την υπόθεση της διαρροής από το εργαστήριο με εξαιρετική σοβαρότητα». Μέχρι σήμερα, πιστεύει ότι η θεωρία της εργαστηριακής διαρροής είναι η πιο αξιόπιστη.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »