Σίγουρα αναρωτιέστε γιατί οι δυτικές κυβερνήσεις -αυτές που εξαρχής συντάχθηκαν με τα κυρίαρχα αφηγήματα- επιμένουν στις παράλογες αποφάσεις τους, παρά την αυξανόμενη αντίδραση των πολιτών.

Και σίγουρα έχετε παρατηρήσει ότι, τον τελευταίο καιρό, οι προκλητικές δηλώσεις αξιωματούχων διαδέχονται η μία την άλλη.

Ο Μπάιντεν χαρακτηρίζει τους πολιτικούς του αντιπάλους ως απειλή για την χώρα και ωθεί τις ΗΠΑ στα όρια ενός νέου εμφυλίου.

Ο Μακρόν αναγγέλλει στους Γάλλους το τέλος της εποχής της αφθονίας -και άρα την αρχή της εποχής των ισχνών αγελάδων.

Η Μπέρμποκ δηλώνει με θράσος ότι δεν πρόκειται να αλλάξει την πολιτική της, ακόμα κι αν οι Γερμανοί βγουν στους δρόμους και διαμαρτυρηθούν για τους λογαριασμούς ενέργειας -ποσώς την ενδιαφέρει η γνώμη τους.

Ο δικός μας Άδωνις μας προτρέπει να βρούμε εναλλακτικούς τρόπους θέρμανσης, καθώς «η Ευρώπη και η Ελλάδα εισέρχονται στον πιο δύσκολο χειμώνα από το 1942» και το ρεύμα θα είναι πολυτέλεια για λίγους.

Και άπαντες, σαν καλοκουρδισμένη ορχήστρα, προειδοποιούν για μια περίοδο κοινωνικών αναταραχών και συγκρούσεων με δυσάρεστες συνέπειες.

Είναι τέτοιος ο συντονισμός τους, που εύκολα μπαίνει κάποιος στον πειρασμό να σκεφτεί ότι πιθανότατα επιθυμούν το ξέσπασμα ταραχών -και προσπαθούν να το προκαλέσουν.

Και αυτό ακριβώς κάνουν!

Φροντίζουν, μάλιστα, να είναι όσο γίνεται καλύτερα προετοιμασμένοι.

Με δικαιολογία το ουκρανικό ζήτημα, αλλά και την… «κλιματική κρίση» (βλέπε γαλλική Πράσινη Αστυνομία), οι εν λόγω κυβερνήσεις προχωρούν τάχιστα σε αναδιοργάνωση των ένστολων δυνάμεών τους.

Εύχομαι να βγω ψεύτης, αλλά φρονώ ότι οι ενισχυμένες αυτές δυνάμεις προετοιμάζονται για να αντιμετωπίσουν πρωτίστως τους… «εσωτερικούς τρομοκράτες» και «εχθρούς της δημοκρατίας».

Στο όνομα του «κοινού καλού» και με πρόσχημα τις κοινωνικές αναταραχές, τα κατ’ επίφασιν δημοκρατικά πολιτικά μορφώματα της Δύσης θα επιχειρήσουν να καθυποτάξουν οριστικά τις λαϊκές μάζες που θα τολμήσουν να διεκδικήσουν τα αυτονόητα δικαιώματά τους για αξιοπρεπή διαβίωση.

Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί και να διαχειριστούμε με σύνεση την δίκαιη οργή μας.

Μας περιμένουν πανέτοιμοι στην γωνία.

Και θα κάνουν τα πάντα, προκειμένου να μας οδηγήσουν σε βίαια ξεσπάσματα.

Μην παρασύρεστε από τις φωνές που καλούν σε εξέγερση. Όσες από αυτές δεν βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία, είναι κραυγές αφρόνων που εξυπηρετούν άθελά τους τα σκοτεινά σχέδια των επικυρίαρχων.

Για εβδομήντα περίπου χρόνια η ανθρωπότητα δέχεται έναν «Ήσυχο Πόλεμο», τον οποίον οι εμπνευστές του θέλουν τώρα να μεταλλάξουν σε «Θορυβώδη».

Ας μην πέσουμε στην παγίδα τους.

Τον πόλεμο αυτόν τον χάνουν ήδη. Από δυνάμεις που υπερβαίνουν κατά πολύ την όποια δική μας ισχύ.

Γι’ αυτό και τώρα είναι πιο επικίνδυνοι από ποτέ άλλοτε.

Μείνετε ψύχραιμοι, προετοιμαστείτε εγκαίρως, και προπάντων συνενωθείτε σε μικρές ή μεγάλες ομάδες αλληλοϋποστήριξης.

Αυτόν τον χειμώνα πρέπει να τον περάσουμε μαζί.

Εμείς, οι απλοί πολίτες.

Ο Κυριάκος, ο Αλέξης, ο Άδωνις, και οι λοιποί αρχοντοβολευτές ΔΕΝ θα τον περάσουν μαζί μας.

Γιατί, άλλο Μπύθουλας κι άλλο Κολωνάκι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »