Ο κ. Πορτοσάλτε είναι προφανές ότι υπηρετεί όσο καλύτερα μπορεί τα πανδημικά κελεύσματα της μασονικής στοάς του, η γραμμή της οποίας συνοψίζεται στα εξής:
Προωθήστε την εκστρατεία του τρυπήματος όσο πιο πειστικά μπορείτε! Να είστε αμείλικτοι με τους… αντιρρησίες! Βγάλτε μαστίγιο, απειλήστε, τρομοκρατήστε! Εν ανάγκη, γίνετε μισάνθρωποι! Εκείνο που προέχει είναι να προσηλυτίσετε μπράτσα. Πολλά μπράτσα! Ει δυνατόν, όλα τα ελληνικά μπράτσα! Όποιος διαφέρει, πρέπει να τιμωρηθεί!
Έτσι, ο Άρης Πορτοσάλτε βάζει υπάκουα συστηματικά πλάτη και προπάντων ιδέες στην ιατροφασιστική κυβέρνηση του Αδόλφου Μητσοτάκη, εμφανιζόμενος σε μορφή πτηνανθρώπου με λευκό ράμφος.
Προσφάτως κελάηδησε την φαεινή ιδέα που κατέβασε το πουλοκέφαλό του ή εκείνη που του υπαγορεύθηκε από κάποιο άλλο σοφό πουλί, το οποίο φέρνει φαΐ στη φωλιά του:
Θέλεις σύνταξη τον επόμενο μήνα; Αν θέλεις, τράβα να εμβολιαστείς!
Αυτό είναι το κατάντημά μας. Σε τέτοια χώρα ζούμε.
Υ.Σ Πάντα τα χειρότερα έρχονταν από εμμονικές και στρεβλές αντιλήψεις, που νόμιζαν πως εξυπηρετούσαν την αλήθεια. Αυτό συμβαίνει και τώρα, που αντί να προσπαθούν να μάθουν επιμένουν να υιοθετούν μονομερώς τις κατευθύνσεις του διεθνούς συστήματος εξουσίας, που πλέον έχει αποδειχθεί στην πράξη, πως ούτε πανάκια είναι, μα ούτε και ασφαλείς.
Δυστυχώς αυτές οι αντιλήψεις έχουν επικρατήσει και φαίνεται πως οδηγούν τον κόσμο στην καταστροφή. Μακάρι να συμβει κάτι άλλο, πάντως αυτή τη στιγμή όλα είναι αποκαρδιωτικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »