Λοιπόν κοίτα να δεις τι συμβαίνει τώρα.
Βγαίνουν τα κάθε λογής μασκόπανα να μας εγκαλέσουν και να μας επιπλήξουν, γιατί λέει πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη ή να απέχουμε από τα κοινωνικά δίκτυα, γιατί λέει αναπαράγουμε παπάντζες, ώστε να στηρίξουμε τις επικίνδυνες  μπουρδολογίες μας. …
Έτσι είναι βέβαια.
Είσαι με το μέρος τους? Είσαι Επιστημονάρα.
Δεν είσαι με το μέρος τους? Είσαι επικίνδυνος «επιστήμονας», λες μπουρδολογίες, αναπαράγεις παπάντζες κλπ.
Φοράς ολόσωμα προφυλακτικά και 3πλες μάσκες? Κρατάς πεντάμετρες αποστάσεις? Κάνεις ντουζ ολημερίς με… απολυμαντικά? Αποφεύγεις Φίλους, Συγγενείς, Παιδιά? Απομονώνεσαι στο λαγούμι σου? Κάνεις το μπόλι? Ε!!! τότε είσαι λογικός, συνεπής, έχεις ατομική ευθύνη, … …
Δεν τα κάνεις όλα αυτά? Είσαι συνωμοσιολόγος, είσαι αντικοινωνικός, είσαι επικίνδυνος και παπάνζας, είσαι ΨΕΚΑ.
Και όλα αυτά γιατί?
Γιατί λέει βγήκε -για ακόμα μία φορά από τις αμέτρητες- ο μέγααας Βασιλακόπουλος στον ΣΚΑΙ -(Ε!!! μα ναι, που αλλού θα έβγαινε?)-  και διέψευσε την παράλυση του συναδέλφου του γιατρού στην Κέρκυρα, γιατί λέει πως ο συνάδελφός του ψεύδεται επειδή επίκειται ΕΔΕ για αυτόν, και έτσι αυτός επικαλέστηκε … παράλυση των κάτω άκρων.
Να τα βάλουμε λίγο τα πράγματα στην θέση τους, για να δούμε ποιοι λένε …παπάντζες?
Κατ΄αρχάς, όσοι από εμάς αναπαράγαμε την «είδηση» ή την είδηση, είδαμε το αν αυτή έχει δημοσιευθεί κάπου. Πράγματι αυτή δημοσιεύθηκε στο https://corfutvnews.gr/.
Κατόπιν ψάχνεις να δεις αν αυτή στέκει. Πράγματι αυτή (η δημοσίευση) έστεκε, μια και ο ίδιος ο Βασιλακόπουλος παραδέχεται πως ο συνάδελφός του είπε, πως ο ίδιος μετά τον εμβολιασμό του παρέλυσε. Δηλ. έχεις και δημοσίευμα και δήλωση από τον “παθόντα”. Τώρα αν αυτό ήταν ψέματα ή «ψέματα», …χμμμ εμείς τι να κάναμε? Να μυρίζαμε τα δάκτυλά μας για να γνωρίζουμε ποιος λέει ψέματα και ποιος αλήθεια? Δεν μυρίζουν τα άτιμα.
Πάμε τώρα παρακάτω? Πάμε
Ο κύριος Βασιλακόπουλος δηλώνει πως ¨¨πρόκειται για τον γιατρό, σε βάρος του οποίου διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) επειδή πήγε να βάλει «από το παράθυρο» τους «περίφημους» ημετέρους στη λίστα των πρώτων εμβολιασμών¨¨.
Μα !!! … α) δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το ποιόν του συναδέλφου του κυρίου Βασιλακόπουλου. Σίγουρα είναι από την ίδια πάστα. β) δηλ. επειδή επίκειται ΕΔΕ για ένα άτομο, τούτη λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας απέναντι στις όποιες παρενέργειες του μπόλιου?
Τι άλλο μας είπε ο κύριος Βασιλακόπουλος? … Μας είπε πως
«Δεν με ανησυχεί καθόλου όσον αφορά το εμβόλιο -(αλλοίμονο και αν τον ανησυχούσε)-. Με ανησυχεί η συμπεριφορά ορισμένων συναδέλφων. Οι πληροφορίες μου λένε ότι ο γιατρός εξετάστηκε και δεν είχε καμία παράλυση» …
Προσέξτε τι λέει. …«Οι πληροφορίες μου λένε ότι ο γιατρός εξετάστηκε και δεν είχε καμία παράλυση»
Κάτι δεν καταλαβαίνω? … Οι πληροφορίες του λένε πως …
Δηλαδή ένας γιατρός της επιτροπής, που σηκώνει οποιαδήποτε στιγμή το τηλέφωνο και μιλάει με τους συναδέλφους του σε όποιο σημείο της επικράτειας, κατά συνέπεια και του συγκεκριμένου νοσοκομείου της Κέρκυρας, μας λέει πως … οι πληροφορίες του, λένε
πως … Και γιατί καλέ μου δεν μας λες ωμά στεγνά, πως μίλησες με τους τάδε συναδέλφους σου γιατρούς που εξέτασαν τον ¨ψεύτη¨ συνάδελφός σου και πως αυτοί επωνύμως τον διαψεύδουν? Και αφού είναι έτσι, γιατί δεν τον πήγατε τσουβαλιασμένο στο αυτόφωρο?
Υστ. Τώρα το ποιοι πρέπει να ζητήσουν ΣΥΓΓΝΩΜΗ από ποιους, αυτό το αφήνουμε στην κρίση των καλών μας φίλων και αναγνωστών, ένθεν κακείθεν.
Προσωπικά δεν έχω να ντρέπομαι για ΤΙΠΟΤΑ από αυτά που έχω πράξει και που έχω πει ή δημοσιεύσει μέχρι τώρα. Αν δε κάποια στιγμή ως άνθρωπος (ναι παραμένω ακόμα) κάνω οποιοδήποτε λάθος, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το ομολογήσω με παρρησία. ….
Αντίθετα λοιπόν ανεξάρτητα τον οχετό κάποιων ¨καλών¨ φίλων, νοιώθω πως πράττω το καθήκον μου, όπως και πολλοί άλλοι εξάλλου. Δέκα χρόνια τώρα δίνουμε ένα αγώνα σε όλα τα επίπεδα και με κόστος, τόσο σε υλικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο , (σε δρόμους, σε δικαστήρια, εδώ μέσα, παντού, …) εντελώς μα ΕΝΤΕΛΩΣ ανιδιοτελώς, και προκαλώ τον οποιοδήποτε να αποδείξει το αντίθετο. Το μόνο  σφάλμα και το ομολογώ, είναι ότι εμπιστεύτηκα και έδωσα βάση σε ανθρώπους που δυστυχώς …
Κλείνοντας να πω σε αυτούς τους κάποιους, πως η ΝΤΡΟΠΗ είναι ΟΛΗ δική ΤΟΥΣ. ΚΡΙΜΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »