Πώς βρέθηκε το κορίτσι στο εγκαταλελειμμένο κτίριο
Σοκ προκαλεί μόνο το άκουσμα της είδησης πως επτά ανήλικοι, ηλικίας από 13 έως 17 ετών, φέρονται να κακοποίησαν σεξουαλικά μια 14χρονη μαθήτρια σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην Περαία της Θεσσαλονίκης.

Την καταγγελία πραγματοποίησε το ίδιο το θύμα μαζί με την μητέρα της στο Τμήμα Ασφάλειας Θερμαϊκού. Οι φερόμενοι ως δράστες του βιασμού της συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε την κράτηση τους ωσότου περάσουν από το γραφείο του Ανακριτή την προσεχή Δευτέρα.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν στους αστυνομικούς, η κοπέλα βρέθηκε στο εγκαταλελειμμένο κτίριο μετά από επικοινωνία που είχε με έναν εκ των επτά ανηλίκων, ο οποίος φέρεται να της έδωσε ραντεβού εκεί.

Βάσει πληροφοριών που προκύπτουν από τις καταθέσεις των φερόμενων δραστών, η 14χρονη φέρεται να έτρεφε αισθήματα για το συγκεκριμένο πρόσωπο, ο οποίος την παρότρυνε να συναντηθούν εκεί, χωρίς όμως να την ενημερώσει ότι μαζί του θα είναι κι άλλα άτομα, τα οποία προφανώς είχε ειδοποιήσει λίγο νωρίτερα.

Η κοπέλα μόλις είδε ότι η κατάσταση άρχισε να αγριεύει, προσπάθησε να φύγει, όμως η ομάδα των επτά ανήλικων, οι έξι των οποίων ελληνικής καταγωγής κι ο ένας Αλβανικής αλλά γεννημένος στην Ελλάδα, δεν την άφησαν και την κράτησαν με το ζόρι.

Ο νεαρός που της έδωσε ραντεβού στο εγκαταλελειμμένο κτίριο, φέρεται να έφυγε κατά την διάρκεια των αποτρόπαιων πράξεων μαζί με έναν φίλο του για να παραμείνουν στο σημείο οι υπόλοιποι πέντε όπου και φέρονται να συνέχισαν απτόητοι το νοσηρό τους έργο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »