Όσοι ηγετίσκοι πάνε να τα βάλουν με τη Ρωσία του Πούτιν θα πρέπει να είναι πλέον…προσεκτικοί.

Υψηλόβαθμος Ρώσος βουλευτής πρότεινε να γίνει απαγωγή ενός υπουργού Άμυνας του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία και να μεταφερθεί αυτός στη Μόσχα για να ανακριθεί σχετικά με τις “εντολές” που δίνει η Δύση στο Κίεβο, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Reuters.

Ο Oleg Morozov, που εξελέγη για πρώτη φορά στο ρωσικό κοινοβούλιο το 1993 και είναι μέλος του κυρίαρχου κόμματος Ενωμένη Ρωσία, δήλωσε ότι «η προμήθεια δυτικών όπλων στην Ουκρανία αποτελεί άμεση απειλή για τη Ρωσία και αυτό ενδεχομένως κάνει τη Μόσχα να αναθεωρήσει τους στρατιωτικούς της στόχους».

«Ξέρετε, ίσως είναι μια φανταστική πλοκή που ετοιμάζω … ότι στο εγγύς μέλλον, σε κάποια φάση, ένας υπουργός πολέμου κάποιας χώρας του ΝΑΤΟ θα πάει με τρένο στο Κίεβο για να μιλήσει με τον Ζελένσκι», δήλωσε ο Morozov στην εκπομπή “60 Minutes” της κρατικής τηλεόρασης Rossiya-1 αργά τη Δευτέρα.

Αλλά δεν θα φτάσει εκεί. Θα ξυπνήσει κάπου στη Μόσχα”, είπε ο Morozov.

“Μιλάτε για ΑΠΑΓΩΓΗ;” ρώτησε χαμογελώντας η τηλεπαρουσιάστρια Olga Skabeyeva.

“Ναι. Και μετά θα ξεκαθαρίζαμε ποιος έδωσε ποια εντολή για τι, ποιος είναι υπεύθυνος για τι ακριβώς“, είπε ο Morozov και συνέχισε προειδοποιώντας εμμέσως ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς της Δύσης, ιδίως όσους “υπερβάλλουν εαυτόν” σχετικά με τα χτυπήματα κατά της Ρωσίας:

“Δεν είναι μια τόσο μυθική εικόνα. Υπάρχουν νέοι κανόνες στον κόσμο τώρα. Ας σκεφτούν λίγο όλοι αυτοί οι υπουργοί πολέμου που συγκεντρώνονται στο Κίεβο πώς θα ήταν να ξυπνήσουν στη Μόσχα”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »