Αξιωματούχοι του Εθνικού Πάρκου Yellowstone στις ΗΠΑ δήλωσαν ότι η περιοχή έχει πληγεί από περισσότερους από χίλιους σεισμούς σε λιγότερο από ένα μήνα, αυτό δείχνει ότι ίσως πρόκειται να λάβει χώρα μια μεγάλη έκρηξη, και οι επιστήμονες μόλις ανακοίνωσαν ότι το Ρήγμα San Andreas στην Αμερική πρόκειται να σπάσει! Να κάνει κάτι τεράστιο, το ρήγμα San Andreas συνδέει τις τεκτονικές πλάκες της Βόρειας Αμερικής και του Ειρηνικού και εκτείνεται για 1200 χιλιόμετρα μέσω της Καλιφόρνια, ποια νέα στοιχεία ανακάλυψαν οι επιστήμονες; Δείτε ολόκληρο το βίντεο. Μια έκρηξη από το υπερηφαίστειο Yellowstone θα είναι ένα από τα πιο τρομακτικά και καταστροφικά  γεγονότα στη σύγχρονη εποχή.

Σύμφωνα με τη NASA, η πιθανή επόμενη έκρηξη του Yellowstone, είναι η πιο επίφοβη από τους γεωλόγους. Τα Ηνωμένα Έθνη δήλωσαν ότι το Yellowstone, θα προκαλέσει έναν τρομερό ηφαιστειακό χειμώνα και θα οδηγήσει σε παγκόσμιο λιμό.

Ο Γέροντας, μας είπε πριν από μια εβδομάδα ότι περιμένει να συμβεί κάτι πολύ άσχημο στον κόσμο, δεν γνωρίζει πότε αλλά έχει δει τεράστια κύματα και χιλιάδες ανθρώπους να πεθαίνουν, δεν γνωρίζει σε ποια περιοχή και δεν γνωρίζει αν είναι από φυσικό Σεισμό η από τεχνιτό ( ότι και αν σημαίνει αυτό το ΤΕΧΝΙTΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ)

 

Στο μεταξύ οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν οικονομικά δεδομένα για να προειδοποιήσουν τους ομολόγους τους ότι πρέπει να δημιουργήσουν μια νέα και ισχυρή στρατιωτική συμμαχία που ονομάζεται στρατιωτική συμμαχία Ινδικού Ειρηνικού για να συγκρατήσει την οικονομική ζημιά που θα προκύψει όταν η Κίνα εισβάλει στην Ταϊβάν.

Το Ισραήλ είναι έτοιμο να χτυπήσει το Ιράν μετά από νέες αναφορές από το εσωτερικό της χώρας που προειδοποιούν για δυνατότητες υπερηχητικών πυραύλων.

 Η Ιαπωνία εργάζεται μαζί με τις ΗΠΑ για να έχουν μια πολιτική πρώτης επίθεσης κατά της Κίνας, ενώ ο Κινέζος ηγέτης Σι Τζινπίνγκ προειδοποίησε τους πολίτες του να προετοιμαστούν για πόλεμο με τη Δύση για το θέμα της Ταϊβάν, η Κίνα έχει ήδη δοκιμάσει ένα δορυφορικό πυρηνικό όπλο, το οποίο πυροδοτεί ένα πυρηνικό όπλο στο διάστημα για να καταστρέψει δορυφόρους, αυτό το δορυφορικό δολοφονικό όπλο θα μπορούσε να εξαλείψει όλες τις επικοινωνίες και να λειτουργήσει ως EMP ((ηλεκτρομαγνητικό παλμό) η Κίνα έχει επίσης μπει στον πόλεμο στην Ουκρανία σύμφωνα με δημοσιεύματα και βοηθά τη Ρωσία, το Fox News αναφέρει ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος WW3 είναι πιο κοντά από ποτέ και η Κίνα και οι Ηνωμένες Πολιτείες θα είναι αντίπαλοι.

Το ΝΑΤΟ απειλεί τη Ρωσία με «πυρηνική αποκάλυψη»! WW3

Από το Fox News:  Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΙΑ «ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ» με τη Ρωσία και την Κίνα,  οι ΗΠΑ «προειδοποιούν» τη Ρωσία, αναπτύσσοντας το πυρηνικό υποβρύχιο τους USS Rhode Island που ονομάζεται «Υποβρύχιο Αποκάλυψης» στη Μεσόγειο Θάλασσα!!!  Αυτό είναι ένα ακόμη βήμα προς τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι όλοι σε περίπτωση που κάποιος ξεκινήσει έναν πυρηνικό πόλεμο, ο Μπάιντεν κάνει τα πάντα για να πείσει  τους Ουκρανούς να εξαπολύσουν μια βρώμικη βόμβα  ή να ανατινάξουν τα φράγματα ως δικαιολογία για να στείλει το ΝΑΤΟ μέσα.

Οι ΗΠΑ ανοίγουν μια νέα διοίκηση στη Γερμανία για να επιβλέπουν τη μακροπρόθεσμη ροή ουκρανικών όπλων στον πόλεμο, η Φινλανδία ήταν από τις πρώτες ευρωπαϊκές χώρες που τεκμηρίωσαν την εξάπλωση των όπλων που προμήθευσε η Δύση εκτός των συνόρων της Ουκρανίας και στα χέρια εγκληματικών στοιχείων,

 «Όπλα που αποστέλλονται [από διάφορες χώρες] στην Ουκρανία έχουν επίσης βρεθεί στη Σουηδία, τη Δανία και την Ολλανδία», δήλωσε ο επικεφαλής του ομοσπονδιακού Εθνικού Γραφείου Ερευνών της Φινλανδίας, Christer Ahlgren, σύμφωνα με το εθνικό τηλεοπτικό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »