…-Xi Jinping μπερδεύονται γλυκά και θανάσιμα στο υποσυνείδητό μας

Oι ειδικοί είπαν ότι η Κίνα άρχισε να αγοράζει με βουλιμία PPE από την Αυστραλία, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ ήδη από τον Αύγουστο του 2019

Nέα βόμβα από τον έγκριτο βρετανικό Telegraph και όχι το Μακελειό -που εν πάσει περιπτώσει θα μπορούσε να είναι πιο έγκριτο από την έγκριτο Καθημερινή των ευγονιστών Alfi Brothers.

By The Wrong Man

O Telegraph λοιπόν αποκαλύπτει τον σχεδιασμό της Κίνας ώστε να υποδεχθεί την προαναγγελθείσα εργαστηριακή πανδημία!

Η Κίνα λοιπόν άρχισε να αποθηκεύει personal protective gear (PPE) πριν από την επιδημία του Covid.

Ξεκίνησε μάλιστα να προμηθεύεται τον σχετικό εξοπλισμό από τις Αυστραλία, Ευρώπη και ΗΠΑ περίπου την ίδια περίοδο.

(Τι είναι ο εξοπλισμός ατομικής προστασίας-PPE);

(Ο εξοπλισμός ατομικής προστασίας, που συνήθως αναφέρεται ως “PPE”, είναι εξοπλισμός που φοριέται για την ελαχιστοποίηση της έκθεσης σε κινδύνους που προκαλούν σοβαρούς τραυματισμούς και ασθένειες στο χώρο εργασίας. Αυτοί οι τραυματισμοί και οι ασθένειες μπορεί να προκύψουν από την επαφή με χημικούς, ραδιολογικούς, φυσικούς, ηλεκτρικούς, μηχανικούς ή άλλους κινδύνους στο χώρο εργασίας. Ο εξοπλισμός ατομικής προστασίας μπορεί να περιλαμβάνει αντικείμενα όπως γάντια, γυαλιά και παπούτσια ασφαλείας, ωτοασπίδες ή ωτοασπίδες, σκληρά καπέλα, αναπνευστήρες ή φόρμες, γιλέκα και ολόσωμες στολές.)

Tι είχε συμβεί;

Οι εξαγωγές PPE στην Αμερική μειώθηκαν κατά περίπου 50% μεταξύ Αυγούστου και Σεπτεμβρίου 2019, μια δραματική πτώση που ανησύχησε βασικούς κρατικούς φορείς των ΗΠΑ.

Οι ειδικοί είπαν ότι η Κίνα άρχισε να αγοράζει με βουλιμία PPE από την Αυστραλία, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ περίπου την ίδια περίοδο.

Η Κίνα είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής PPE στον κόσμο και η πτώση της προσφοράς PPE έχει εγείρει νέα ερωτήματα σχετικά με το χρονοδιάγραμμα για την εμφάνιση του SARS-CoV-2.

Ένα τροποποιημένο χρονοδιάγραμμα θα ήταν μια σημαντική πρόκληση για τη θεωρία ότι η πανδημία ξεκίνησε σε ένα κατάστημα θαλασσινών στη WUHAN. Τα πρώτα κρούσματα αναφέρθηκαν τον Δεκέμβριο του 2019.

Πρώην αξιωματούχοι των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του Dr Tom McGinn (Senior Health Advisor at DHS) και Colonel John Hoffman (Senior Research Fellow at Food Protection and Defence Institute), ανακάλυψαν την ανωμαλία. Η σταδιοδρομία τους εκτείνεται δεκαετίες στον στρατό και την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »