Ζούμε τα προδρομικά έσχατα και όχι τα τελικά έσχατα της Συντέλειας. Μετά το εμβόλιο προδρομικό βιολογικό προσφράγισμα του Μπιλ Γκέιτς, τα γεννήματα εχιδνών συνεχίζουν ακάθεκτα το ανθρωποκτόνο τους σχέδιο, έργο και πορεία. Άφησαν τις γενοκτονικές ενέσεις σε δεύτερη πλέον μοίρα και από τις 24 Φεβρουαρίου 2022 και την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, προωθούν μαεστρικά, αοράτως, ανέκκλητα και υποχθόνια την περαιτέρω επέκταση του παγκόσμιου συμβατικού πολέμου.

Πολύς κόσμος έχει ένα πολύ απλό ερώτημα-απορία: Πως τα καταφέρνουν και υλοποιούν όλα αυτά τα ανθρωποκτόνα σχέδιά τους, έγκαιρα, με τη σειρά, τόσο καλά και τόσο θαυμαστά οι τυφλοπόντικες της Νέας Εποχής; Δεν υπάρχουν άραγε άλλοι αντίπαλοι ή αντίρροπες πολιτικές και λοιπές δυνάμεις, ηγέτες και πρόσωπα; Για ποιόν εν τέλει εργάζονται οι εκλεγμένοι από τους λαούς ηγέτες των κρατών-εθνών ανά την υφήλιο; Και οι απανταχού κυβερνήσεις τι άραγε γνωρίζουν; Ξέρουν; Και εάν ναι, τι κάνουν; Ή μήπως ίσως κάποιοι κυβερνώντες είναι απολύτως συνειδητοί νεοταξικοί πράκτορες; Μήπως ίσως κάποιοι άλλοι κυβερνώντες είναι κοιμισμένοι κουμπούρες και χρήσιμοι ανόητοι;

Δεν χρειάζεται να πάμε μακριά να βρούμε την απάντηση. Ο λόγος είναι απλός: Για όσους πράγματι έχουν ανοιχτά τα αυτιά, το νου και τα μάτια τους, η Πενταρχία του σκότους, μαζί με τα απανταχού στην οικουμένη επίχρυσα υποζύγιά της, τα έχει γράψει, πει, ξαναπεί και διαλαλήσει από μόνη της όλα αυτά που βιώνουμε. Όσοι μελέτησαν βαθύτερα και ανάμεσα στις γραμμές την παγκόσμια ιστορία των μασονικών στοών, των «πεφωτισμένων» αδελφοτήτων και των μυστικών εταιρειών, γνωρίζουν με απόλυτη βεβαιότητα ότι: Οι σιωνιστές Εβραίοι εργάζονται συστηματικά για πάνω από 2 αιώνες για να ετοιμάσουν την έλευση του Εβραίου αντιχρίστου.

Ειδική παγκόσμια περίπτωση τέτοιας πρωτοκαθεδρίας αποτελεί ο γερμανός Κλάους Σβαμπ. Ο διάσημος επινοητής της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» έχει ναζιστική καταγωγή. Ο πατέρας του ιδρυτή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF, Νταβός), ο βιομήχανος Eugen Schwab, ήταν έμπιστος του Χίτλερ. Ο 84χρονος Κλάους Σβαμπ το μόνο που κάνει είναι να υπηρετεί με ακραίο ζήλο και αταλάντευτα τους Εβραίους κοσμοκράτορες Ρότσιλντ στο να φέρουν τον δικό τους μεσσία. Από τις 18 Σεπτεμβρίου 2020 και την Εβραϊκή εορτή του «Ρος Χασανά», πάνω από 5 χιλιάδες αρχιραβίνοι και ραβίνοι ομιλούν, εορτάζουν και περιμένουν την έλευση του Εβραίου μεσσία.

Ο Klaus Schwab, σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ το 2017, είχε αναφέρει: «Διεισδύουμε στις κυβερνήσεις και βάζουμε δικά μας παιδιά.. ήξερα ότι τουλάχιστον το μισό υπουργικό συμβούλιο του Καναδά είναι δικοί μας, νέοι παγκόσμιοι ηγέτες του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ». Ο εωσφορολάτρης πρωθιερέας της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» σε ένα άλλο βίντεο δηλώνει: «Έχουμε δικές μας επιχειρήσεις, πολιτικούς, πολλές κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο, συνδικάτα, τα ΜΜΕ, πολύ σημαντικούς ειδικούς και επιστήμονες και θρησκευτικούς ηγέτες, που εξυπηρετούν τον σκοπό μας».

Ο «πεφωτισμένος» Σβαμπ, στο βιβλίο του «Η Μεγάλη Επανεκκίνηση» (2020), είναι ξεκάθαρος: «Βρισκόμαστε μπροστά στην τέταρτη βιομηχανική επανάσταση ή στη μεγάλη επανεκκίνηση.. Οι κοινωνίες βρίσκονται σε ένα σταυροδρόμι». Κατά τον Σβαμπ, οι κοινωνίες πρέπει να διαλέξουν είτε μεταξύ πολλών διαφορετικών κυβερνήσεων, όπως είναι σήμερα, ή της μιας και παγκόσμιας κυβέρνησης (φυσικά: των σιωνιστών Εβραίων).

Για τις γενοκτονικές ενέσεις και τάχα ή δήθεν εμβόλια του «φιλάνθρωπου» Μπιλ Γκέιτς, σας θυμίζω το τι είχε αναφέρει ο Κλάους Σβαμπ, μιλώντας στην Ατζέντα του Νταβός στις αρχές του 2021: «Κανείς δεν θα είναι ασφαλής» έως ότου «όλοι εμβολιαστούν» με τα εμβόλια. Χρειάζεται «καθολικός εμβολιασμός. Η πανδημία Covid-19 αποδείχθηκε καταλύτης». Όπως είπε, θέλει τον γενικό πληθυσμό τσιπαρισμένο και σκλαβωμένο μέχρι το 2026.

Εισέτι, στις 20 Απριλίου 2022, ο εωσφοριστής Κλάους Σβαμπ είχε με νόημα αναφέρει και τα εξής: «Ο Covid-19 έφερε την 4η Βιομηχανική Επανάσταση. Ξεκινήσαμε να κάνουμε την Μεγάλη Επανεκκίνηση! Όσοι δεν προσαρμοστείτε, θα νιώσετε εκπλήξεις». Αξίζει να σημειώσω ότι η ιστοσελίδα του προέδρου Πούτιν έχει διαγραφεί από τον ιστότοπο του WEF και όλες οι μελλοντικές προσκλήσεις που είχε για να παρευρεθεί στο Φόρουμ του Νταβός έχουν ακυρωθεί.

Ο μέγας μάγιστρος της διεθνούς εωσφοροσυμμορίας του WEF, Kλάους Σβαμπ, μίλησε επίσης και στην πρόσφατη συνάντηση του Νταβός και ανάμεσα στ΄ άλλα τόνισε: «O κόσμος βρίσκεται στο τέλος της χειρότερης υγειονομικής καταστροφής των τελευταίων εκατό ετών, του COVID-19». «Το μέλλον δεν συμβαίνει απλά. Το μέλλον διαμορφώνεται από εμάς!».

Σε άλλο σημείο της πρόσφατης ομιλίας του ο Κλάους Σβαμπ πρόσθεσε: «Ουκρανία: Αυτός ο πόλεμος είναι πραγματικά ένα σημείο καμπής στην ιστορία και θα αναδιαμορφώσει το πολιτικό και οικονομικό μας τοπίο για τα επόμενα χρόνια». Δηλαδή, με μια φράση, για τον Σβαμπ και την αόρατη παγανιστική του σέχτα: Ο πόλεμος στην Ουκρανία φέρνει την σιωνιστική «Μεγάλη Επανεκκίνηση». Φέρνει την παγκόσμια Εβραϊκή κυβέρνηση. Αναφορικά με τα όσα λέχθηκαν στο πρόσφατη συνάντηση του Νταβός, ο Αμερικανός γερουσιαστής Ραντ Πολ τόνισε (FOX NEWS): «Δεν είναι θεωρία συνωμοσίας. Φέρνουν παγκόσμια κυβέρνηση!».

Ένα ακόμη ερώτημα που έχει πολύς κόσμος: Τι γίνεται όταν ένας ηγέτης δεν υπακούει στις εντολές της Πενταρχίας του σκότους ή συμβεί να αποκαλύψει τα σχέδια, τις δράσεις και τους στόχους των τυφλοπόντικων της Νέας Τάξης; Απάντηση: Είναι νεκρός! Πρέπει να μπει στην αιώνια σιωπή. Και θα μπει. Όσο ψηλά και να βρίσκεται πολιτικά και μη. Οι χωρίς ανθρώπινες συνειδήσεις μυστικιστικές σέχτες και τα παντοδύναμα πριβέ κλαμπ των νεοεποχιτών απαντούν: Εξαφανίστε τον! Κάθετα ή οριζόντια. Πετάξτε τον στην άκρη! Από ..χθες.

Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί ο δολοφονηθείς πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι (1917-1963). Ο Κένεντι αποκάλυψε δημοσίως τα σχέδια, το ρόλο και τη δράση του αόρατου παγκόσμιου συστήματος υπόγειας διακυβέρνησης το οποίο διαμορφώνει και ελέγχει τις τύχες των λαών. Η εν λόγω δημόσια ομιλία του προς τον αμερικανικό λαό είναι κάτι παραπάνω από ανατριχιαστική.

Η ομιλία αυτή του Τζον Κένεντι είναι και παραμένει πανανθρώπινη και επική: Διότι βάζει επίσημο τέλος σε όλους όσους χωρίς γνώση και ανοήτως απορρίπτουν την ύπαρξη αυτής

της υπόγειας και μυστικής ελίτ εξουσίας. Και που από πάνω, οι ίδιοι ανόητοι χαρακτηρίζουν τάχα σενάρια συνωμοσιολογίας τα όσα κατά καιρούς έχουν γραφτεί και έχουν ακουστεί για τα σχέδια και τις δράσεις της Νέας Τάξης.

Ο δολοφονημένος Κένεντι μιλάει για την ύπαρξη ενός υπόγειου παρακράτους το οποίο δρα με «μυστικούς όρκους» και «μυστικές διεργασίες» (1961): «Βρισκόμαστε παγκοσμίως αντιμέτωποι με μια μονολιθική και αδίστακτη συνωμοσία η οποία χρησιμοποιεί κυρίως μυστικά τεχνάσματα για να διευρύνει τη σφαίρα της επιρροής της. Εξαπλώνεται μέσω μυστικών συνεργατών, μάλλον παρά απροκάλυπτα, ανατρέπει καθεστώτα, μάλλον παρά προωθεί ψηφοφορίες, εκφοβίζει, μάλλον παρά τιμά το δικαίωμα ελεύθερης επιλογής, χρησιμοποιεί αντάρτες τη νύχτα αντί για στρατιώτες τη μέρα». Κλπ.

Και για να μην έχετε την παραμικρή αμφιβολία ότι πλέον ξεκάθαρα βιώνουμε στις μέρες μας τα φρικτά, ασύλληπτα και ανθρωποκτόνα σχέδια και έργα των υιών ασπίδων και απογόνων των σταυρωτών του Κυρίου, θα σας παραθέσω ορισμένα επιλεγμένα χωρία από τα συνολικά 24 «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» (Πρόγραμμα για την Κατάκτηση του Κόσμου από τους Εβραίους) που εκδόθηκαν το έτος 1902 (μέσα σε παρένθεση ο αριθμός του σχετικού πρωτοκόλλου). Διαβάστε:

«Οι άρχοντες, που θα τους εκλέγουμε εμείς από την τάξη του λαού ανάλογα με το δουλικό χαρακτήρα τους, δε θα είναι πρόσωπα προετοιμασμένα για τη διακυβέρνηση της χώρας» (2ο). «Λίγο χρόνο ακόμη και οι αταξίες, οι χρεωκοπίες θα εμφανισθούν παντού. Οι καταχρήσεις της εξουσίας θα ετοιμάσουν τελικά την πτώση όλων των πολιτευμάτων, και όλα θα ανατραπούν κάτω από τα χτυπήματα του μαινόμενου πλήθους» (3ο). «Ποιος θα μπορούσε να ανατρέψει μια αόρατη δύναμη; Διότι τέτοια είναι η δική μας. Η εξωτερική επιφάνεια του Μασονισμού δε χρησιμεύει παρά στο να καλύπτει τους σκοπούς μας» (4ο).

«Σ’ όλη την Ευρώπη, όπως και στις άλλες Ηπείρους, πρέπει να ξεσηκώνουμε την ταραχή, τη διχόνοια και το μίσος» (7ο). «Βάλαμε χέρι στη δικαιοσύνη, στις εκλογές, στον τύπο, στην ατομική ελευθερία και προπαντός στην εκπαίδευση και την ανατροφή, οι οποίες είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι της ελεύθερης ύπαρξης. Σε λίγο οι οργανώσεις μας θα έχουν εγκατασταθεί σε όλες τις πρωτεύουσες». (9ο)

«Πρέπει να διαταράζουμε διαρκώς σε όλες τις χώρες τις σχέσεις του λαού και της κυβερνήσεως, να κουράζουμε όλο τον κόσμο με το χωρισμό, την έχθρα, το μίσος και με το μαρτύριο της πείνας, του εμβολιασμού των ασθενειών, της αθλιότητας, για να μη βλέπουν έτσι οι Χριστιανοί άλλη σωτηρία παρά την προσφυγή στην πλήρη και ολοκληρωτική ηγεμονία μας» (10ο). «Οι Χριστιανοί είναι κοπάδι πρόβατα και εμείς είμαστε γι’ αυτούς λύκοι. Και ξέρετε τι συμβαίνει στα πρόβατα όταν οι λύκοι μπουν μέσα στη μάντρα τους» (11ο).

«Τίποτα δε θα δημοσιεύεται στο κοινό χωρίς τον έλεγχό μας. Τα πρακτορεία θα είναι τότε εξ ολοκλήρου δικά μας και δε θα δημοσιεύουν τίποτε άλλο παρά αυτό που θα τα διατάζουμε» (12ο). «Και για να μην κατορθώνουν τίποτε με τη σκέψη, θα τους αποτρέπουμε απ’ αυτή με διασκεδάσεις, με παιχνίδια, τέρψεις, πάθη, οίκους ανοχής» (13ο). «Ο θάνατος είναι το αναπόφευκτο τέλος καθενός. Είναι προτιμότερο να

επισπεύδουμε το τέλος εκείνων, οι οποίοι βάζουν εμπόδια στο έργο μας, παρά το τέλος το δικό μας, που δημιουργήσαμε αυτό το έργο» (15ο).

«Μπορείτε και μόνοι σας να καταλάβετε σε ποια κατάσταση έφερε τους Χριστιανούς η γενική μόρφωσή τους. Αναγκασθήκαμε να εισαγάγουμε στη μόρφωσή τους όλες τις αρχές που τόσο καλά εξασθένησαν την κοινωνική τους τάξη» (16ο). «Ο βασιλιάς των Ιουδαίων θα είναι ο αληθινός Πάπας της Οικουμένης, ο Πατριάρχης της διεθνούς Εκκλησίας. Το πολίτευμά μας θα είναι ενσάρκωση της Βασιλείας του Βισνού, ο οποίος θα είναι το σύμβολό μας» (17ο).

«Μια προοδευτική φορολογία θα δώσει πολύ μεγαλύτερο εισόδημα από τη σημερινή αναλογική φορολογία, η οποία μας είναι χρήσιμη μόνο για να διεγείρουμε αναταραχές και δυσαρέσκειες μεταξύ των Χριστιανών.. Τα δάνεια αυτά επιβάρυναν τα οικονομικά των Κρατών με την πληρωμή τόκων. Τα υποδούλωσαν στο κεφάλαιο» (20ο). «Επωφεληθήκαμε τη διαφθορά των διοικητών και την αμέλεια των κυβερνητών, για να εισπράξουμε ποσά διπλάσια, τριπλάσια και ακόμη μεγαλύτερα, δανείζοντας στις κυβερνήσεις των Χριστιανών χρήμα που δεν ήταν καθόλου αναγκαίο στο Κράτος» (21ο). Κλπ.

Πριν κλείσω και εν συντομία, από την κοσμική θα πάω στην πνευματική διεθνή πολιτική οικονομία και σχέσεις. Από το υλικό πεδίο θα πάω στο πνευματικό πεδίο. Ο Άγιος Παϊσιος ο αγιορείτης έλεγε: «Οι Σιωνιστές δουλεύουν τώρα, ξέρεις πόσα χρόνια; και 250.. Αμερική δεν υπάρχει. Οι σιωνιστές είναι η Αμερική. Αυτοί λοιπόν αφού λάβουν τα μηνύματα τα σατανικά, το προωθούν στο Βατικανό, αυτό τα μετατρέπει σε σχέδια και στην συνέχεια καλεί το Ισλάμ να τα εφαρμόσει». Για τους Σιωνιστές και τα περί του αντιχρίστου, ο άγιος Παϊσιος τόνιζε: «Αυτοί θέλουν να κυβερνήσουν όλον τον κόσμο. Χρησιμοποιούν για να πετύχουν τον σκοπό τους την μαγεία και τον σατανισμό».

Ο Άγιος Παίσιος είχε επίσης κατά καιρούς και σε διάφορες περιπτώσεις αναφέρει και τα ακόλουθα: «Πίσω από την Ευρώπη κρύβεται η δικτατορία των Σιωνιστών.. Οι Σιωνιστές ετοιμάζουν κάποιον Μεσσία. Γι΄ αυτούς ο Μεσσίας είναι βασιλιάς, δηλαδή θα κυβερνήσει εδώ στη γη». «Ο αντίχριστος θα είναι ο αναμενόμενος, κατά κάποιον τρόπον, ενσαρκωμένος διάβολος, που θα παρουσιασθεί στον ισραηλιτικό λαό ως Μεσσίας και θα πλανήσει τον κόσμο». «Τέτοια δικτατορία πού σκέφτονται να κάνουν, μόνο ό διάβολος μπορεί να την είχε σκεφτεί».

«Τούτο το σατανικό σύστημα, πίσω από κει κρύβεται η δικτατορία των Σιωνιστών. Οι Σιωνιστές χρόνια δούλευαν εκεί πέρα να κυβερνήσουν τον κόσμο όλον.. Θα καταργήσουν τα χρήματα, όλα αυτά, ετοιμάζουν.. Το 666 είναι το σύμβολο του μαμωνά.. Με μεν το φακέλωμα, μας έχουν όλους φακελωμένους, όλη την οικονομία στο χέρι τους, με το σφράγισμα πού πάνε να κάνουν σιγά – σιγά, λοιπόν μάς παρακολουθούν.. Έρχονται δύσκολα χρόνια. Θα έχουμε δοκιμασίες μεγάλες. Θα έχουν μεγάλο διωγμό οι χριστιανοί. Και βλέπεις, οι άνθρωποι ούτε καν καταλαβαίνουν ότι ζούμε στα σημεία των καιρών, ότι προχωρεί το σφράγισμα. Είναι σαν να μη συμβαίνει τίποτε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »