Συνέντευξη στον αρχισυντάκτη του Breitbart Alex Marlow έδωσε ο γερουσιαστής των Ρεπουμπλικάνων Rand Paul.

Σε ερώτηση αναφορικά με τις μάσκες και τα μετρα για τον κορωνοϊό είπε:

«Άλλο πράγμα είναι να σου πουν θα δώσεις την ελευθερία σου για να σώσουμε τη ζωή και άλλο να δώσεις την ελευθερία σου και να σου πουν τελικά η επιστήμη έκανε λάθος.

Κάθε μια από τις απαγορεύσεις αυτές, όπως εφαρμόζονται από χώρα σε χώρα, αν παρατηρήσεις κάθε φορά που εφαρμόζονται όλα τα κρούσματα αυξάνονται εκθετικά. Στα εστιατόρια. Κανείς δεν μπορεί πλέον να κάτσει σε εστιατόριο. Δεν υπάρχει καμιά επιστήμη πίσω από αυτό. Τα μεσαία καθίσματα στα αεροπλάνα. Νομίζει κανείς ότι 12 ίντσες από την άλλη θέση, αντί για 6, κάνουν κάποια διαφορά; Δεν υπ΄σαρχει κανένα επημιολογικό στοιχείο για όλα αυτά.

Τίποτα από όλα αυτά δεν έχει νόημα. Δεν υπάρχει κανένα στοιχεία ότι αυτά τα μέτρα επιβράδυναν την εξάπλωση. Η τροχιά του ιού δεν έχει επηρεαστεί από αυτά τα μέτρα. Νομίζω ότι το εμβόλιο μπορεί να το σταματήσει. Ειλικρινά αντιπαθώ κάτι τύπους σαν τον γιατρό του CNN τον Δρ. Sanjay Gupta που λέει ότι η μάσκα είναι πολύ καλύτερη ακόμη και από το εμβόλιο.

Ε λοιπόν όχι δεν είναι. Οι μάσκες απλά δεν δουλεύουν. Είναι άσκηση υποταγής του κόσμου και τίποτα άλλο. Αυτό το πράγμα (ο ιος) «περνά» μέσα από το ταβάνι και ο κόσμος πεθαίνει.

Μόνο η μάσκα Ν95 μπορεί να δουλέψει κάπως εάν τηρηθούν ορισμένες διαδικασίες.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »