Βίντεο-σοκ
Σε απίστευτες δηλώσεις προχώρησε ο Άδωνις Γεωργίαδης. Ο Υπουργός της Κυβέρνησης και αντιπρόεδρος της ΝΔ, έκανε τοποθέτηση-σοκ για τα ελληνοτουρκικά.

Με αυτή του την δήλωση τορπίλισε την Ελληνική Διπλωματία για κυρώσεις στην Τουρκία, ενώ ταυτόχρονα έδωσε ”πάτημα” σε νέες προκλήσεις της Άγκυρας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην εκπομπή ”Παρεμβάσεις” του BlueSky, είπε ”ότι η Τουρκία δεν παραβιάζει την Εθνική Κυριαρχία!” Τότε γιατί θέτουμε ζήτημα παραβίασης στη Σύνοδο Κορυφής;
Γιατί ο Έλληνας ΥΠΕΞ μιλάει καθημερινά για τουρκικές προκλήσεις και για παραβίαση της Εθνικής Κυριαρχίας; Γιατί ο Κ. Μητσοτάκης ζητάει εμπάργκο όπλων κατά της Τουρκίας;

Πως η Ελλάδα μπορεί να απαιτήσει κυρώσεις στην Τουρκία, αν Ελλάδα δεν θεωρεί ότι η Τουρκία παραβιάζει την Εθνική Κυριαρχία;

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, προσπαθώντας να προετοιμάσει το κλίμα, δήλωσε ότι δεν υπάρχει ”κανένα ζήτημα εθνικής καταστροφής αν δεν μπουν κυρώσεις τώρα στη Τουρκία” και ότι το Oruc Reis, ”καίει καύσιμα χωρίς λόγο.”

Ειδικότερα, κάνοντας μία ακόμη θεαματική κυβίστηση, ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε:

”Κανένα ζήτημα εθνικής καταστροφής αν δεν μπουν κυρώσεις τώρα στην Τουρκία. Δεν είμαστε τώρα σε αυτό το σημείο. κυρώσεις στην Τουρκία θα μπουν κάποια στιγμή αν συνεχίσει η Τουρκία αυτή τη συμπεριφορά.”

Όταν η δημοσιογράφος του αντέτεινε ότι το άλλο καράβι (σ.σ. Oruc Reis) ”γκριζάρει το μισό Αιγαίο”, ο υπουργός Ανάπτυξης δήλωσε τα εξής:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εθνικά θέματα 11.12.2020 – 09:41184
Εχθροί της Ελλάδας Γερμανία-Βουλγαρία: Μπορίσοφ & Μέρκελ στήριξαν μέχρι τέλους την Τουρκία
”Δεν γκριζάρει απολύτως τίποτα το άλλο καράβι, μην ακούω υπερβολές. Καίει καύσιμα χωρίς λόγο κατά τη γνώμη μου. Έχουμε δηλώσει τις θέσεις μας και τελείωσε. Δεν αμφισβητεί προς το παρόν την κυριαρχία μας πουθενά.

Κόβει βόλτες. Μας εκνευρίζει, μας στεναχωρεί, ναι όλα αυτά είναι μέσα αλλά αμφισβήτηση έμπρακτης εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας δεν έχει συμβεί ακόμη. Άμα θέλουν να κάνουνε βόλτες αυτοί, ας κάνουνε.”

Δείτε τα βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »