Στην Γερμανία ζητούν εδώ και τώρα ΕΡΕΥΝΕΣ! Στην Ελλάδα ούτε ΑΝΑΣΑ!!!

Ο βουλευτής του γερμανικού AfD Martin Sichert και ο αναλυτής δεδομένων Tom Lauser αποκάλυψαν μια τεράστια και ξαφνική αύξηση στους ανεξήγητους θανάτους με βάση τα τριμηνιαία στοιχεία θανάτου από την Εθνική Ένωση Νόμιμων Ιατρών Ασφάλισης Υγείας (KBV) από το 2016 έως το 2022.

Ο Μάρτιν Σίχερτ, εκπρόσωπος για την πολιτική υγείας της κοινοβουλευτικής ομάδας του AfD, σημείωσε:

«Στην πραγματικότητα, από το πρώτο τρίμηνο του 2021, είχαμε περισσότερους αιφνίδιους και απροσδόκητους θανάτους κάθε τρίμηνο από ό,τι σε οποιοδήποτε τρίμηνο από τα προηγούμενα χρόνια – επομένως συνολικά, υπερτετραπλάσια αύξηση των ξαφνικών και απροσδόκητων θανάτων».

Αν και τα δεδομένα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να πούμε με βεβαιότητα ότι η αύξηση των θανάτων σχετίζεται με μαζικούς εμβολιασμούς κατά του COVID-19, δεδομένο είναι η απότομη αύξηση συνέπεσε με την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού.

Ως ιδιαίτερα σκανδαλώδες, ο Sichert περιγράφει το γεγονός ότι ούτε το Ινστιτούτο Paul Ehrlich ούτε το Ινστιτούτο Robert Koch έχουν αξιολογήσει αυτά τα δεδομένα μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με την § 13 του νόμου περί προστασίας από λοιμώξεις, ωστόσο, είναι υποχρεωμένοι να αξιολογούν τους διαγνωστικούς κωδικούς από την Εθνική Ένωση Νόμιμων Ιατρών Ασφάλισης Υγείας (KBV) σε τακτά χρονικά διαστήματα προκειμένου να προσδιορίζουν πιθανούς κινδύνους με τα εμβόλια.

Το AfD αναφέρει: «Από την έναρξη των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού, τα δεδομένα αυτά δεν έχουν ζητηθεί ούτε αξιολογηθεί».

Εάν μπορεί πράγματι να αποδειχθεί μια σύνδεση με τους μαζικούς εμβολιασμούς, τότε θα μπορούσαν ενδεχομένως να είχαν αποφευχθεί δεκάδες χιλιάδες θάνατοι, εάν τα δεδομένα είχαν αξιολογηθεί έγκαιρα, είπε ο Sichert.

Σύμφωνα με το AfD, τα στοιχεία που τώρα έχουν αποκαλυφθεί απαιτούν άμεση έναρξη πλήρους διευκρίνισης και «άμεση αναστολή των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού, αυτοψίες όλων όσων πέθαναν ξαφνικά και απροσδόκητα αλλά και υποχρεωτική καταγραφή της εμβολιαστικής κατάστασης όλων των θανόντων».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »