Τι εννοεί ο σύμβουλος του Κλάους Σβαμπ με τον όρο «νέες οντότητες»;

Πολύ επικίνδυνες ιδέες εξέφρασε προσφάτως σε μία από τις ομιλίες του, στο Μπουτάν, ο σύμβουλος του Κλάους Σβαμπ και θεωρητικός της «Μεγάλης Επανεκκίνησης», Γιούβαλ Νόα Χαράρι, ο οποίος είπε πως η Τεχνητή Νοημοσύνη, σύντομα θα γράφει τα ιερά κείμενα των θρησκειών και την Αγία Γραφή!

Αυτό που προκάλεσε όμως ιδιαίτερη εντύπωση ήταν όταν είπε σε μία αποστροφή του λόγου του ότι σκέφτεται την σχέση που ο ίδιος θα έχει με την ΑΙ ή με κάποιες νέες οντότητες που ίσως έρθουν να κυριαρχήσουν στον πλανήτη!

«Δημιουργούμε τώρα νέες οντότητες σαν την τεχνητή νοημοσύνη. Η ΑΙ δεν αναπνέει. Όταν σκέφτομαι τη σχέση μου με την ΑΙ ή με νέες οντότητες που ίσως έρθουν να κυριαρχήσουν στον πλανήτη ένα από τα πράγματα που συλλογίζομαι είναι:

“Για στάσου, αυτή δεν είναι μία οντότητα που αναπνέει. Έτσι μετά από εκατοντάδες εκατομμύρια χρόνια που ίσχυε η παράδοση της αναπνοής, εδώ υπάρχει κάτι που δεν αναπνέει. Ποιό είναι το αντίκτυπο ως προς το πως αντιλαμβάνεται τον κόσμο;”

Τώρα η ΑΙ μπορεί να δημιουργήσει ιστορίες, μυθολογίες και θρησκείες. Νομίζω ότι σε μερικά χρόνια θα δούμε θρησκείες των οποίων οι Γραφές, τα ιερά κείμενα, θα είναι γραμμένα από τεχνητή νοημοσύνη»

O Χαράρι, ο βασικός σύμβουλος του Κλάους Σβάαμπ και ο άνθρωπος τον οποίο εμπιστεύονται και χαίρονται να συνομιλούν μαζί του ο Κ.Μητσοτάκης και ο Κ.Πιερρακάκης, έχει προχωρήσει πολλές φορές σε προσβλητικές δηλώσεις για τον Ιησού Χριστό για τον οποίο επιχειρεί να «αποδείξει» ότι δεν είναι Υιός του Θεού και τον χαρακτήρισε μάλιστα «χίπι και σέξι μαραγκό»!

Συγκεκριμένα είπε:

Ήταν ουσιαστικά αυτός ο κατά κάποιο τρόπο χίπης γκουρού σ’ αυτήν την μικρή επαρχία της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, ο σέξι μαραγκός (εδώ θεωρεί πως είπε κάτι πολύ έξυπνο και γελάει), ο οποίος ήθελε να αναμορφώσει τον Ιουδαϊσμό και βασικά να πει στον κόσμο να είναι πιο ευγενικοί ο ένας προς τον άλλο.

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης από το βήμα της Βουλής είχε εκφράσει τον θαυμασμό του για τον περιβόητο Γιούβαλ Χαράρι, του ανθρώπου που βρίσκεται πίσω από την «Μεγάλη Επανεκκίνηση» (The Great Reset), ενός ολοκληρωτικού παγκόσμιου συστήματος διακυβέρνησης με τον οποίο κάποιοι εξτρεμιστικοί κύκλοι ετοιμάζονταν να επιβληθούν στην Ανθρωπότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »