12 περιστατικά στο στόχαστρο των Αρχών
Επτά 24ωρα μετά την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν μπροστά στα μάτια της κόρης της οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών συνεχίζουν να συλλέγουν πληροφορίες για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με το Mega, στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών οι τρεις κακοποιοί άφησαν πίσω τους γεννητικό υλικό με τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια να αναμένεται να ρίξουν «φως» στην δολοφονία της νεαρής μητέρας.
Οι Αρχές από τους εκατοντάδες φακέλους από τις κλοπές, διαρρήξεις και ληστείες σε σπίτια βορείων προαστίων έχουν βάλει στο στόχαστρο τους για ανάλυση 12 περιστατικά.

Σε αυτά είχαν εμπλοκή περισσότεροι από 30 κακοποιοί. Αυτά τα άτομα τις επόμενες ώρες θα μπουν στο μικροσκόπιο για το που βρισκόνταν τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας.

Ένα ακόμη σοβαρό ενδεχόμενο είναι οι τρεις κουκουλοφόροι, που άλλαξαν μια για πάντα τις ζωές του 32χρονου πιλότου και της κόρης του σκοτώνοντας την 20χρονη Καρολίνα, να βρισκόταν σε επικοινωνία με άλλο άτομο της συμμορίας που ήταν εκτός του σπιτιού και είχε το ρόλο του τσιλιαδόρου.

Από τις Αρχές αναμένεται να γίνει και ανάλυση στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας για να διαπιστωθεί ποια στίγματα κινητών τηλεφώνων υπήρχαν στην περιοχή τις επίμαχες ώρες στα Γλυκά Νερά.

Μυστήριο με κατάθεση 15.000 ευρώ
Την ίδια ώρα, ερευνάται και μια σοβαρή μαρτυρία, που έφτασε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» λίγες ώρες μετά τη ληστεία και την άγρια δολοφονία της 20χρονης.

Η γυναίκα που κάλεσε στην εκπομπή, ανέφερε ότι το βράδυ του τραγικού συμβάντος, έξω από υποκατάστημα τράπεζας στη Λεωφόρο Φυλής στα Λιόσια, δύο άτομα έκαναν κατάθεση 15.000 ευρώ σε ένα ATM, όπως αναφέρει το anikolouli.gr.
«Αυτοί από το άγχος τους έβαζαν τα λεφτά στο μηχάνημα όλα μαζί και μπλόκαρε. Αναγκάστηκαν να ζητήσουν βοήθεια για την κατάθεση από τη φίλη μου που περίμενε στη σειρά της» ανέφερε χαρακτηριστικά η μάρτυρας.

Συγκλονιστική μαρτυρία για τη νύχτα της επίθεσης

Γειτόνισσα και φίλη του θύματος μίλησε στην ίδια εκπομπή για το μοιραίο εκείνο ξημέρωμα.

«Ήταν πάρα πολύ αγαπημένοι σαν ζευγάρι. Τον λάτρευε τον άντρα της και τη λάτρευε. Παρά το νεαρό της ηλικίας της ήταν ένα ώριμο, συγκροτημένο και χαμογελαστό κορίτσι. Διαχειριζόταν τα πάντα με μία ηρεμία. Είχαμε καθημερινή και πολύ καλή επικοινωνία γιατί αγαπούσαμε και φροντίζαμε και οι δύο τα αδέσποτα της γειτονιάς. Ήταν ένας άγγελος…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ξύπνησα ξημερώματα από ένα θόρυβο, σαν γδούπο και από το κλάμα του σκύλου της Καρολάιν. Πετάχτηκαν και τα δικά μου ζώα. Αν είχα καταλάβει κάτι, θα είχα δράσει διαφορετικά. Είναι αποτρόπαιο αυτό που έγινε. Εύχομαι να τους πιάσουν», κατέληξε.

 

Το συγκλονιστικό «αντίο» του 32χρονου στην σύζυγό του

Εξάλλου, σε κλίμα οδύνης τελέστηκε χτες στην Αλόννησο η κηδεία της 20χρονης Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε βάναυσα στη ληστεία στα Γλυκά Νερά.

Τραγική φιγούρα ο 32χρονος σύζυγός της, που μίλησε για εκείνη με τα πιο τρυφερά λόγια:

«Ήμουν πολύ τυχερός που τη γνώρισα. Πάρα πολύ τυχερός που με αγάπησε και είναι η μητέρα του παιδιού μου. Είμαι πολύ τυχερός για όλες τις στιγμές που περάσαμε μαζί. Αν ένα πράγμα με θλίβει περισσότερο από το ότι δεν είναι πια εδώ και δεν θα ξαναδώ τη γυναίκα μου, είναι ότι η κόρη μας θα μεγαλώσει και δεν θα θυμάται πόσο υπέροχη ήταν η μανούλα της. Η Καρολάιν ήταν η χαρά της ζωής, η χαρά για όλο τον κόσμο, η χαρά στο σπίτι μας, η χαρά για την κόρη της και μέσα από τη Λυδία θα είναι για πάντα μαζί μας και για πάντα μαζί μου».

Τα λάθη που έκαναν οι δράστες

Ο 32χρονος πιλότος κατάφερε να δώσει περιγραφή των κακοποιών, με τις αρχές να επιχειρούν να αναδείξουν γενετικό υλικό προβαίνοντας στις αναλύσεις τέτοιων ευρημάτων με μιτοχονδριακές αναλύσεις.

Από την εξερεύνηση της σκηνής του εγκλήματος της 20χρονης Καρολίνας, εντοπίστηκαν τρίχες με… ρίζες, οι οποίες εξετάζεται αν ανήκουν στο ζευγάρι ή σε «ξένο» άτομο, που σε μεγάλο ποσοστό θα ανήκουν στον δολοφόνο.

Στελέχη του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής αισιοδοξούν πως είναι κοντά στην ταυτοποίηση τουλάχιστον ενός εκ των τριών δραστών.
Παρόμοια ευρήματα αλλά με λανθάνοντα, προς το παρόν, αποτελέσματα, προκύπτουν από σωματικές εκκρίσεις, όπως ιδρώτας, η συλλογή των οποίων έγινε από τα χέρια, τα νύχια και το σώμα της άτυχης κοπέλας.

Στο εργαστήριο DNA, γίνονται οι μοριακές αναλύσεις των ευρημάτων που συνέλεξαν τα κλιμάκια των εγκληματολογικών εργαστηρίων και γίνεται ο διαχωρισμός του γενετικού υλικού από τα πειστήρια με φυσικό τρόπο αλλά και ρομποτικό.

Γενετικό υλικό και αποτυπώματα που συλλέχθηκαν από το σπίτι της οικογένειας, τοποθετούνται σταδιακά στην τράπεζα δεδομένων σεσημασμένων ατόμων αλλά και σε αυτή με περίπου 165.000 «ορφανά» αποτυπώματα και DNA.

Από το 2017 η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών έχει ψηφιοποιήσει το εγκληματολογικό αρχείο όλης της χώρας, με την δυνατότητα ταυτοποίησης ατόμου που έχει προσαχθεί για τροχαία παράβαση στη Μύκονο, σε έγκλημα στη Δράμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »